5 560 Fastighetsmäklare i Occitanien

Bläddra och hitta en mäklare.
Alltid närvarande och tillgänglig för mina kunder som har ett forsknings- eller säljprojekt. Jag följer med dem från A till Ö i varje steg för att helt enkelt och hjälpa dem i varje ögonblick. Den bästa tillgången i det här jobbet är att lyssna, vilket gör att du kan korrekt identifiera de behov och förväntningar i ditt projekt. Jag arbetar i förtroende, kommunikation, ödmjukhet, dela genom att vara professionell och om möjligt reaktiv. Jag arbetar 3 / 4 av tiden i word of mouth som gör det möjligt att ha en bättre kvalitet arbete. Känn dig fri om du har några frågor när det gäller fastigheter eller om du vill prata om ditt projekt .... Jag är här
Medianförsäljningspris
3 539 716 SEK
Objekt till salu
30
Talade språk
Franska
Vår fastighetsbyrå ligger i Comminges och är verksam i södra Toulouse. Vi erbjuder ett brett utbud av fastigheter till salu, från Toulouse-området till foten av Pyrenéerna. Vårt team är specialister på försäljning av enfamiljshus och består av fastighetsproffs som kommer att ställa sin expertis till din tjänst för att hjälpa dig att göra ditt fastighetsprojekt till verklighet. Förutom en mycket fullständig nationell synlighet arbetar vi för att erbjuda internationell synlighet för de anmärkningsvärda fastigheterna i vår vackra region som är älskad av utlänningar. * Du vill gå tillbaka till dina rötter, i ett välkomnande landsbygdsområde där livet helt enkelt är bra (ord från en konvertit) * Du är bärare av ett professionellt, kommersiellt eller blandat projekt, * Våra anställda - lokala barn eller invånare i hjärtat - kommer att kunna stödja och ge dig råd.
Medianförsäljningspris
2 252 546 SEK
Objekt till salu
79
Talade språk
Franska
Hej, jag heter Alessandro EMO och jag är ansluten till nätverket iad France. Jag officierar i denna egenskap av fastighetsrådgivare iad i och runt BÉZIERS. Jag känner mycket väl till denna sektor och dess särdrag. Varje dag övar jag med passion och övertygelse mitt yrke som oberoende fastighetsrådgivare. Pris per kvadratmeter, yta, lägenhet eller hus, önskade lägen? all denna information, är avgörande för att veta när du vill genomföra en fastighetstransaktion. De hjälper dig att definiera ditt fastighetsprojekt exakt. Tack vare min roll som fastighetsrådgivare på BÉZIERS ger jag dig ett skräddarsytt och personligt stöd som hjälper dig att ha så många element som möjligt innan du bestämmer dig för att köpa eller sälja din fastighet.
Medianförsäljningspris
2 398 816 SEK
Objekt till salu
18
Talade språk
Franska, Spanska
Försäljning och köp lägenhet / hus / marina / butik / garage i Le Grau du Roi / Port Camargue Kostnadsfri uppskattning Transaktionsspecialist sedan 1972
Medianförsäljningspris
3 428 551 SEK
Objekt till salu
97
Talade språk
Franska
I mer än 10 år följer jag mina kunder i deras livsprojekt
Medianförsäljningspris
7 606 001 SEK
Objekt till salu
37
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska, Italienska
Medianförsäljningspris
1 521 200 SEK
Objekt till salu
1 033
Talade språk
Franska
Närvarande på södra Frankrike, dynamisk och professionell, jag följer med dig i dina planer på att förvärva eller sälja din egendom på zonen.
Medianförsäljningspris
2 153 083 SEK
Objekt till salu
21
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska
Hej, jag heter Muriel VIGOUROUX medlem i nätverket iad France. Jag är din fastighetsrådgivare i Saint-Julien-de-Peyrolas. Det är ett geografiskt område som jag är mycket bekant med och där jag trivs med min professionella verksamhet som oberoende fastighetsrådgivare. Kostnad, yta, typ av fastighet, önskade stadsdelar i din stad är information som hjälper dig att tydligt definiera ditt fastighetsprojekt. Som fastighetsrådgivare i Saint-Julien-de-Peyrolas ger jag dig ett ackompanjemang så att du kan fatta det bästa beslutet medvetet när du köper eller säljer din fastighet. Jag följer dig dagligen i denna sökning efter en så viktig plats att bo och ger dig fördelen av mitt nätverk samt min erfarenhet i det geografiska område du åtrår. Jag har också fördelen av att vara en oberoende fastighetsrådgivare. Detta gör att jag kan ha total flexibilitet i min verksamhet. Så jag kan göra mig lätt tillgänglig på Saint-Julien-de-Peyrolas och det omgivande området för att följa med dig till alla stadier av ditt fastighetsprojekt.
Medianförsäljningspris
3 329 088 SEK
Objekt till salu
14
Talade språk
Franska
Hej, jag heter Gerard CASTELLAS medlem i iad France-nätverket. Jag är din fastighetsrådgivare* i CANOHÈS. Det är ett geografiskt område som jag känner till perfekt och där jag njuter av att utöva min yrkesverksamhet som oberoende fastighetsrådgivare*. Kostnad, yta, typ av fastighet, önskade stadsdelar i din favoritstad är information som hjälper dig att tydligt definiera ditt fastighetsprojekt. Som fastighetsrådgivare* på CANOHÈS ger jag dig stöd så att du kan fatta det bäst informerade beslutet när du köper eller säljer din fastighet. Jag följer dig dagligen i denna sökning efter en plats att bo så viktigt och få dig att dra nytta av mitt nätverk samt min erfarenhet i det geografiska område du eftertraktar. Jag har också fördelen av att vara en oberoende fastighetsrådgivare*. Detta gör att jag kan ha total flexibilitet i min verksamhet. Jag kan därför göra mig lätt tillgänglig på CANOHÈS och det omgivande området för att följa med dig i alla stadier av ditt fastighetsprojekt.
Medianförsäljningspris
3 772 576 SEK
Objekt till salu
11
Talade språk
Franska
Une équipe dynamique, réactive et enthousiaste à l'idée de vous satisfaire, qui s'appuie sur son expérience pour vous guider dans toutes vos transactions immobilières. La connaissance du marché dans lequel nous évoluons nous permet d'estimer votre bien au prix le plus juste et de le vendre dans les meilleurs délais. Un réseau de partenaires : expertises immobilières, banques, maîtrise d'oeuvre, architectes, multiservices, aménagements divers. Nous vous accompagnons et vous simplifions toutes les démarches jusqu'à la signature de l'acte authentique. Notre objectif : entretenir des relations privilégiées avec nos clients et leur offrir les conseils en immobilier les plus adaptés.
Medianförsäljningspris
2 428 070 SEK
Objekt till salu
36
Talade språk
Franska