9 975 Fastighetsmäklare i Frankrike

Bläddra och hitta en mäklare.
Jag tar till mig för att hitta ett idealiskt boende för mina kunder och jag misslyckas inte med att hjälpa dem att projicera sig in i sin framtida inredning tack vare min tidigare erfarenhet inom möbler och dekoration. Mina två stora egenskaper i det här jobbet är lyssnande och empati, vilket gör att jag kan uppnå mina klienters primära mål: att gå från lust till verklighet. Du är ägare och vill sälja din fastighet? Eller är du i ett köpperspektiv? Kontakta mig på +41 78 233 83 03 Jag ser fram emot att träffa dig! Viktoriansk
Medianförsäljningspris
10 220 489 SEK
Objekt till salu
17
Talade språk
Franska
"Varje kund är unik, varje fastighet har sina fotavtryck. Tillsammans idag och imorgon »
Medianförsäljningspris
22 392 993 SEK
Objekt till salu
32
Talade språk
Franska
Fastighetsexpert i Paris-regionen, särskilt i parmain - L'Isle-Adam-sektorn 30 km från Paris, och med många års erfarenhet kommer jag gärna att följa med dig. För att erbjuda dig exceptionella egenskaper ställer jag till ditt förfogande min kunskap och mitt nätverk av franska och internationella kunder.
Medianförsäljningspris
1 553 187 SEK
Objekt till salu
18
Talade språk
Franska, Engelska
Hej Jag är Marie-Pierre Mallard, din oberoende fastighetsrådgivare för OPTIMHOME Real Estate-nätverket. Jag följer ditt förfogande för marknadsföring och försäljning av din fastighet i Frankrike och på 34 internationella webbplatser. Tveka inte att utnyttja denna möjlighet att göra din fastighet känd, både i Frankrike och utomlands.
Medianförsäljningspris
1 431 226 SEK
Objekt till salu
12
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska
God morgon och välkomna, Mitt mål som fastighetsrådgivare PROPRIETES PRIVEES, är att tillfredsställa dig, erbjuda dig exklusiv support, rigorös assistans och optimal synlighet tack vare de storskaliga kommunikationshjälpmedel som patentskyddas i nätverket PROPRIETES PRIVEES och dess partners. Reaktiv och professionell, jag åtar mig att göra allt för att se till att din försäljning eller köp projekt hamnar i bästa förhållanden. Jag står till din tjänst, så tveka inte att kontakta mig. Vi ses snart
Medianförsäljningspris
2 884 728 SEK
Objekt till salu
15
Talade språk
Franska
Hej, jag heter Marie-José FUENTES medlem i nätverket iad France. Jag är din fastighetsrådgivare på NOGENT-SUR-OISE. Det är ett geografiskt område som jag är mycket bekant med och där jag trivs med min professionella verksamhet som oberoende fastighetsrådgivare. Kostnad, yta, typ av fastighet, önskade stadsdelar i din stad är information som hjälper dig att tydligt definiera ditt fastighetsprojekt. Som fastighetsrådgivare på NOGENT-SUR-OISE ger jag dig stöd för att fatta det bästa beslutet med full kunskap om köp eller försäljning av din fastighet. Jag följer dig dagligen i denna sökning efter en så viktig plats att bo och ger dig fördelen av mitt nätverk samt min erfarenhet i det geografiska område du åtrår. Jag har också fördelen av att vara en oberoende fastighetsrådgivare. Detta gör att jag kan ha total flexibilitet i min verksamhet. Så jag kan göra mig lätt tillgänglig på NOGENT-SUR-OISE och det omgivande området för att följa med dig i alla skeden av ditt fastighetsprojekt. Köpa eller sälja fastigheter på NOGENT-SUR-OISE, jag skulle gärna ge dig råd också om alla praktiska aspekter relaterade till ditt projekt. Tveka inte att kalla på mig, din fastighetsrådgivare på NOGENT-SUR-OISE.
Medianförsäljningspris
2 664 754 SEK
Objekt till salu
7
Talade språk
Franska, Engelska
Vem är jag? I ett nötskal, jag brinner för fastigheter. Hur? Jag letade efter mitt första jobb. Klockan 7 .m. Jag gick för att hämta min tidning "La Presse de la Mancha" från min vanliga tidningskiosk. Och en fin morgon ett tillkännagivande fångade min uppmärksamhet: Fastighetsbyrån söker Host sekreterare med bra nivå i att skriva och stenografi. Min examensprofil. Jag berättar inte min glädje och min förhoppning på detta tillkännagivande, omedelbart jag springa till min lägenhet, och, jag satte på min söndagsklänning, en trevlig skräddare med ett par skor med klackar inte för hög, en mycket lätt smink och smycken fancy. Vid 8-tiden var jag vid foten av byrån, mitt hjärta bultade, jag var den förste att presentera mig... Ett första jobb som jag aldrig kommer att glömma, eftersom vid den tiden min chef visste hur man vidarebefordrar till mig, hans passion med exemplarisk professionalism, och i min tur kunde jag öva i en fastighet avdelning en notarial studie. Mina kommersiella och juridiska erfarenheter, är idag till din tjänst utöver mina passioner för fotografering och videor, till vilka det läggs mitt diplom av professionell patent av telepilot droll drône. Tillsammans kan vi uppnå DITT IMMOBILIER PROJEKT i ett klimat av Trust och Binome.
Medianförsäljningspris
3 334 701 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Franska
Brinner för fastigheter för nästan 30 år jag följa med dig i din sökning eller försäljning av din egendom på communes av Rambouillet, Le Perray-en-Ynes, Auffargis, Les Bréviaires ... Dessa kommuner i södra Yvelines där det är bra att leva njuta av en privilegierad miljö, trädbevuxna, och mindre än en timme från Paris. Du vill bosätta dig i vår vackra region tveka inte att kontakta mig jag kommer att ge dig min kunskap och kunskap om Rambouillet Territory.
Medianförsäljningspris
5 186 941 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Franska, Engelska