5 603 Fastighetsmäklare i Occitanien

Bläddra och hitta en mäklare.
Specialiserad på Cahors-sektorn - jag är också en multiinvesterare personligen, jag behärskar köp- / försäljningsprocesserna för att följa dig i bästa fall, jag har också en mycket god teknisk kunskap om byggnaden. Jag kommer att vara din privilegierade samtalspartner under hela ditt projekt, jag kommer att vara närvarande med dig hos notarien. Jag talar också engelska
Medianförsäljningspris
2 562 019 SEK
Objekt till salu
35
Talade språk
Franska
Hej, jag heter Marie Helene DUTEIL och jag är ansluten till iad France-nätverket. Jag arbetar i denna egenskap av iad* fastighetsrådgivare i Torreilles. Jag känner mycket väl till denna sektor och dess särdrag. Varje dag övar jag med passion och övertygelse mitt yrke som oberoende fastighetsrådgivare* i Torreilles. Pris per kvadratmeter, yta, lägenhet eller hus, önskade platser? all denna information är viktig att veta när du vill genomföra en fastighetstransaktion. De hjälper dig att exakt definiera ditt fastighetsprojekt. Tack vare min roll som fastighetsrådgivare* i Torreilles ger jag dig skräddarsytt och personligt stöd som hjälper dig att ha maximalt antal element innan du bestämmer dig för köp eller försäljning av din fastighet.
Medianförsäljningspris
1 431 237 SEK
Objekt till salu
27
Talade språk
Franska
Vår fastighetsbyrå ligger i Comminges och är verksam i södra Toulouse. Vi erbjuder ett brett utbud av fastigheter till salu, från Toulouse-området till foten av Pyrenéerna. Vårt team är specialister på försäljning av enfamiljshus och består av fastighetsproffs som kommer att ställa sin expertis till din tjänst för att hjälpa dig att göra ditt fastighetsprojekt till verklighet. Förutom en mycket fullständig nationell synlighet arbetar vi för att erbjuda internationell synlighet för de anmärkningsvärda fastigheterna i vår vackra region som är älskad av utlänningar. * Du vill gå tillbaka till dina rötter, i ett välkomnande landsbygdsområde där livet helt enkelt är bra (ord från en konvertit) * Du är bärare av ett professionellt, kommersiellt eller blandat projekt, * Våra anställda - lokala barn eller invånare i hjärtat - kommer att kunna stödja och ge dig råd.
Medianförsäljningspris
2 294 172 SEK
Objekt till salu
85
Talade språk
Franska