9 288 Fastighetsmäklare i USA

Bläddra och hitta en mäklare.
Medianförsäljningspris
43 785 435 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Engelska
I dagens fastigheter världen, det finns en hel del verktyg och webbs webbplats där du kan söka efter en fastighet eller ansöka om ett lån men en fastighet rådgivare / konsult det är en viktig del att sätta eller dina tankar och finansiella tillsammans för att projicera ditt slutmål eller resultatet av din investering i fastigheter. Vi som proffs är redo att hjälpa dig. Vi är en väsentlig källa till vägledning och representation i din fastighetstransaktion vi är ett team med flera verktyg för att göra din transaktion lättare genom att svara på din fråga och utbilda dig under hela processen att sälja, köpa, investera eller bygga. Jag är här för att du ska ringa mig för ett samråd.. Tack
Medianförsäljningspris
33 039 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska, Spanska
Bent Danholm är expert på marknadsföring av lyxfastigheter på MAXIM Realty Orlando med över 30 års erfarenhet. Som expert på marknadsföring av lyxfastigheter och licensierad fastighetsmäklare har han skapat sig en nisch som auktoritet och branschexpert på exklusiva fastigheter. Hans innovativa marknadsföringsstrategier och ett rykte om professionalism, integritet och pålitlighet har konsekvent skilt honom från mängden som ledare inom sitt område. Bents tillvägagångssätt definieras av hans engagemang för att tillhandahålla personlig service till en exklusiv kundkrets. Hans expertis när det gäller att tillgodose varje kunds unika behov har gett honom ett välförtjänt rykte som en pålitlig och kunnig partner i lyxfastighetstransaktioner, vilket höjer standarden för marknadsföring av lyxfastigheter. Kontakta Bent på (407) 288-0704 eller besök https://bentdanholm.com för mer information.
Medianförsäljningspris
6 541 110 SEK
Objekt till salu
2
Talade språk
Engelska, Danska
Oavsett om du är en förstagångsköpare, uppgraderar eller minskar eller vill bygga ditt drömhem, kan jag hjälpa dig att uppnå dina bostadsmål. Mitt mål är att fullt ut förstå dina behov, utveckla en handlingsplan och följa upp tills vi uppnår dina önskade resultat.
Medianförsäljningspris
12 356 907 SEK
Objekt till salu
3
Talade språk
Engelska
17 års erfarenhet av beprövad marknadsplan för att få fastigheter sålda och professionell kundservice för att hjälpa dig att hitta fastigheter och förhandla från din sida.
Medianförsäljningspris
3 820 679 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Engelska