9 410 Fastighetsmäklare i USA

Bläddra och hitta en mäklare.
Medianförsäljningspris
53 169 499 SEK
Objekt till salu
14
Talade språk
Engelska
"Din dröm är min passion!" Som en konsekvent Top Fastighetsmäklare som är pålitlig, ansvarig, erfaren, tålmodig, tänka utanför boxen, och vänlig, mitt team och jag strävar efter att ge den högsta servicenivån för att hjälpa varje kund att uppfylla sina fastigheter mål. Oavsett om du är första gången hem köpare, flytta upp köpare, första gången hem säljaren, nedskärningar, omlokalisering, bouppteckning, investerare köpa hyra eller flip, letar efter bank-ägda, blankning, är vår filosofi enkel: vi bryr oss, vi är betrodda, vi lyssnar, och vi levererar! Klicka här för att kolla in min biografi på nätet: https://linktr.ee/derekhan_eastbay_realtor
Medianförsäljningspris
6 440 587 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska, Spanska, Kinesiska (kantonesiska), Kinesiska (mandarin)
Den perfekta matchningen för individuell smak - Ditt nya hem ska utstråla personlighet. Modern eller traditionell, lyxig egendom eller minimalistisk loft. Din vision är min första oro. Din stil är min riktning.
Medianförsäljningspris
3 652 877 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska, Italienska
Som en fastighetsmäklare® jag hjälper dig att förbereda ditt hem för marknadsföring! Prissättning ditt hem och få ditt hem redo, för dagens köpare. Internet köparen! Professional Bilder är det bästa sättet att köra din köpare till ditt hem! När ett erbjudande har accepterats börjar avtalsförpliktelserna! Jag tittar och guidar dig säljaren och köparen att stanna på målet med datum, inspektioner och det sista steget för att komma fram till stängningsbordet! Jag ger mitt allt för att se till att processen är framgångsrik och du säljaren / köparen är säker och leende på din stora dag!
Medianförsäljningspris
2 195 930 SEK
Objekt till salu
2
Talade språk
Engelska
Johns 33 års erfarenhet av alla aspekter av fastigheter som bostadsförsäljning, kommersiell försäljning, leasing, fastighetsförvaltning, auktioner, investeringar, markförsäljning och utveckling, fastighetsutveckling, REO och bankägda fastigheter ger ett unikt perspektiv på ditt förfogande. John är också känd för diskret representation för offentliga personer och kändisar vars integritetsbehov kräver extrem konfidentialitet.
Medianförsäljningspris
65 948 014 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska
Edwina Tynan är en lyx fastigheter egendom specialist. Hon har varit nedsänkt i San Francisco fastighetsbranschen sedan 1996. Med tjugo plus års erfarenhet som fastighetsägare och investerare, har hon en exceptionell förståelse för Bay Area marknaden. Hennes starka design bakgrund och erfarenhet maximera potentialen i förvaltningsfastigheter är en tillgång för bostadsköpare och säljare lika. Utbildad vid Dublin Institute of Design, Irland, och deltog i Academy of Art, San Francisco i inredning och arkitektur. Hon har varit konsult designer på många investeringsprojekt, allt från lägenheter, småhus och flera enheter byggnader. Edwinas expertis plus två decennier av privata fastighetstransaktioner och förhandlingar ger henne ett unikt perspektiv som fastighetsmäklare. Hon har tilldelats 2018 Honor Society med Berkshire Hathaway Home Services.. Hennes intressen inkluderar att vara involverad med Global Real Estate organisationer att utöka sina internationella kontakter för att underlätta hennes klients behov. Edwina har mycket stark kommunikation och människor färdigheter och hennes passion för fastigheter är uppenbar, hon är entusiastisk, självsäker, hårt arbetande och levererar en överlägsen upplevelse till sina kunder.
Medianförsäljningspris
38 330 463 SEK
Objekt till salu
2
Talade språk
Engelska
Jag är dedikerad till att tillhandahålla utmärkt kundservice. Min filosofi är enkel: kunder kommer först. Jag lovar att vara i ständig kommunikation med mina kunder och hålla dem fullt informerade under hela köp- eller försäljningsprocessen. Jag tror också på att hålla kontakten med tidigare kunder och hjälpa dem att förstå hur förändringar på marknaden kan påverka deras köp- eller försäljningsbeslut. Jag tror att om du inte har en fantastisk upplevelse, har jag inte gjort mitt jobb. Jag mäter inte framgång genom prestationer eller utmärkelser, utan genom mina kunders tillfredsställelse. Jag är mycket stolt över de relationer jag bygger och arbetar alltid obevekligt för min klients räkning för att hjälpa dem att uppnå sina fastighetsmål. Dagens köpare och säljare behöver en betrodd resurs som kan vägleda dem genom den komplexa fastighetsvärlden. Med min omfattande kunskap och engagemang för att bara ge den bästa och mest i rätt tid information till mina kunder är jag din källa för fastighetsbranschens insikt och råd. Att köpa eller sälja ett hem är mer än bara en transaktion: det är en livsförändrande upplevelse. Kontakta mig gärna för alla dina fastighetsbehov.
Medianförsäljningspris
4 984 101 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska