9 292 Fastighetsmäklare i USA

Bläddra och hitta en mäklare.
Jag är en resultatdriven person som känner varför starta något om det inte kan vara färdigt. Som en United States Air Force Veteran, jag är stolt över att tjäna och hjälpa människor när de söker efter att just rätt egendom eller investeringar. Det finns bara 24 timmar på en dag och saker måste prioriteras för bästa resultat. Arbeta på egen hand och har en dokumenterad meritlista på över 60 försäljningar per år under de senaste 30 åren som fastighetsmäklare / agent, slutar jag arbeta när mitt skrivbord rensas och problemen är lösta.
Medianförsäljningspris
623 898 SEK
Objekt till salu
14
Talade språk
Engelska
Erkänd för sina insiktsfulla råd och värderas representation, NEVIS och ARDIZZONE TEAM har åtagit sig att tillhandahålla de mest omfattande och framstående fastighetstjänster inom den distinkta samhällen i Silicon Valley. Känd som den framstående lokala experter, detta team av utvalda yrkesverksamma är noggranna i övervakning och erbjuder ett mer komplett perspektiv och djupgående bedömning av de nuvarande regionala trenderna. NEVIS och ARDIZZONE TEAM är verkligen dedikerade till att utnyttja varje möjlighet till förmån för sina lokala, nationella och internationella kundkrets och tydligt skilja sig i att betjäna varje kund med exceptionell förstklassig service, sann opinionsbildning, och full service resurser. NEVIS OCH ARDIZZONE TEAMETS betrodda vägledning, akut diskretion och mycket mottagliga tillvägagångssätt skiljer dem tydligt åt. Att leverera lyhörda, självsäkra resultat och hitta kreativa och rättvisa lösningar är alla en del av Michaels, Rick's, John's och Steve unika stil för att ge extraordinära representation. NEVIS OCH ARDIZZONE TEAM är verkligen åtagit sig att erbjuda en aldrig tidigare skådad djup fastigheter expertis som säkerställer sina kunder framgångsrikt uppnå sina personliga fastighetsmål. Besök oss på www.NevisAndArdizzoneTeam.com
Medianförsäljningspris
41 653 131 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Engelska
Den perfekta matchningen för individuell smak - Ditt nya hem ska utstråla personlighet. Modern eller traditionell, lyxig egendom eller minimalistisk loft. Din vision är min första oro. Din stil är min riktning.
Medianförsäljningspris
5 251 745 SEK
Objekt till salu
4
Talade språk
Engelska, Italienska
"Din dröm är min passion!" Som en konsekvent Top Fastighetsmäklare som är pålitlig, ansvarig, erfaren, tålmodig, tänka utanför boxen, och vänlig, mitt team och jag strävar efter att ge den högsta servicenivån för att hjälpa varje kund att uppfylla sina fastigheter mål. Oavsett om du är första gången hem köpare, flytta upp köpare, första gången hem säljaren, nedskärningar, omlokalisering, bouppteckning, investerare köpa hyra eller flip, letar efter bank-ägda, blankning, är vår filosofi enkel: vi bryr oss, vi är betrodda, vi lyssnar, och vi levererar! Klicka här för att kolla in min biografi på nätet: https://linktr.ee/derekhan_eastbay_realtor
Medianförsäljningspris
3 899 399 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska, Spanska, Kinesiska (kantonesiska), Kinesiska (mandarin)
Cindy har en tysk bakgrund som gör henne till en mycket mycket resultatdriven och passionerad rådgivare, som utmärker sig i kompetens, professionalism och engagemang för sina kunder med fokus på den högsta kvalitetsservice en klient kan få. Cindys meritlista av framgång bygger på att följa "Standards of Excellence" när det handlar om kunder över hela världen. Hon använder unika marknadsföringsstrategier globalt och hennes kunder drar nytta av hennes internationella inflytande. Hennes huvudfokus ligger på avancerade fastigheter. Cindy började ursprungligen i fastigheter 2014. Innan Cindy flyttade till Florida 2013 hade han en omfattande bakgrund inom internationell bankverksamhet i ledningen för Deutsche Banks huvudkontor i Frankfurt, Tyskland. Under hela sin karriär reste hon mycket och utmärker sig genom betydande internationella affärsrelationer. Hennes kloka marknadskunskap i kombination med skickliga försäljningskunskaper gör att hon exakt kan identifiera affärsmöjligheter när hon har kontakt med köpare, säljare, investerare, utvecklare, byggare och företagare. Cindy förstår de specifika behoven hos internationella husägare, investerare och köpare i sydvästra Florida - efter att ha varit en själv. Efter att ha flyttat 28 gånger själv förstår hon definitivt de krav som köpare och säljare har. Cindys analytiska färdigheter och branschkunskap hjälper till att ge sina kunder värdefull statistisk information för att ge råd till sina kunder om det bästa sättet att genomföra sin transaktion, stänga sina affärer på den mest rimliga tiden och i deras bästa intresse. Cindy är en passionerad världsresenär och har bott i många länder.
Medianförsäljningspris
5 159 736 SEK
Objekt till salu
12
Talade språk
Engelska
Johns 33 års erfarenhet av alla aspekter av fastigheter som bostadsförsäljning, kommersiell försäljning, leasing, fastighetsförvaltning, auktioner, investeringar, markförsäljning och utveckling, fastighetsutveckling, REO och bankägda fastigheter ger ett unikt perspektiv på ditt förfogande. John är också känd för diskret representation för offentliga personer och kändisar vars integritetsbehov kräver extrem konfidentialitet.
Medianförsäljningspris
6 119 952 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Engelska
Medianförsäljningspris
47 625 623 SEK
Objekt till salu
10
Talade språk
Engelska
Som en fastighetsmäklare® jag hjälper dig att förbereda ditt hem för marknadsföring! Prissättning ditt hem och få ditt hem redo, för dagens köpare. Internet köparen! Professional Bilder är det bästa sättet att köra din köpare till ditt hem! När ett erbjudande har accepterats börjar avtalsförpliktelserna! Jag tittar och guidar dig säljaren och köparen att stanna på målet med datum, inspektioner och det sista steget för att komma fram till stängningsbordet! Jag ger mitt allt för att se till att processen är framgångsrik och du säljaren / köparen är säker och leende på din stora dag!
Medianförsäljningspris
1 443 221 SEK
Objekt till salu
2
Talade språk
Engelska