416 Fastighetsmäklare i Torrevieja

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi erbjuder en helt personlig och komplett hantering, anpassad till varje kund. Vi har hem över hela Costa Blanca och Costa Cálida. Du väljer var och hur du vill bo. Vi är dedikerade till förvaltning av alla typer av fastigheter, både nya och begagnade bostäder, och vi har en bred portfölj av både nationella och utländska kunder.
Medianförsäljningspris
2 948 931 SEK
Objekt till salu
93
Talade språk
Spanska, Tyska, Engelska, Franska
Vi är en ledande utvecklings- och fastighetskoncern på Costa Blanca. Vi har mer än 20 års erfarenhet av att erbjuda våra kunder den bästa servicen och de bästa priserna, och basera vårt arbete på solida pelare: professionalism, kvalitet och transparens. När du köper med GRUPO IMMOSOL säkerställer du sinnesfrid att göra det med ett ledande företag inom sin sektor, som erbjuder dig den exklusiva uppmärksamhet du förtjänar och fullständig juridisk och skatterådgivning. Vårt jobb är att hjälpa dig att göra processen att köpa en fastighet, oavsett om det är för att bo eller investera, enkel och säker. På Grupo Immosol har vi byggt ditt drömhus sedan 1997.
Medianförsäljningspris
3 159 569 SEK
Objekt till salu
99
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska, Nederländska, Ryska, Svenska, Ukrainska
Novus Habitat har i flera år betjänat kunder från Island och andra länder vid köp av fastigheter på det spanska fastlandet. Vi har ett starkt team av fastighetsmäklare, advokater och leverantörer av eftermarknadstjänster från olika länder. Novus Habitat har två kontor på fastlandet, ett i Benijofar (Torrevieja) och ett annat i Altea. Vi är nu stolta över att ha anställda på Teneriffa och siktar på att öppna vårt kontor där inom kort. Vi är specialiserade på försäljning av nybyggnationer i Costa Blanca-området och har fastigheter från alla större byggföretag i området. Vårt fokus ligger främst på service till våra köpare, uppföljning och eftermarknadsservice. Vi finns här för dig!
Medianförsäljningspris
4 329 780 SEK
Objekt till salu
570
Talade språk
Spanska, Danska, Tyska, Engelska, Franska, Nederländska, Norska
Professionella och kvalitativa tjänster, utan finstilt text, för både ägare och fordringsägare. Brett utbud av hus, villor, lägenheter, tomter, fincas i Alicante, Crevillente, Elche, Hondon, Albatera...
Medianförsäljningspris
2 592 017 SEK
Objekt till salu
212
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska, Franska
Om Sonneil På Sonneil är vi fast övertygade om att livet blir mycket bättre när du njuter av solen och havsbrisen. Vårt uppdrag är att se till att du kan uppleva det själv. Hitta det hem du letar efter. Vi har mer än hundra fastighetsutvecklingar i vår portfölj. Och om hemmet du gillar inte är bland dem, kommer vi att arbeta med vårt team av betrodda samarbetspartners för att hjälpa dig att hitta det. Alla är olika. För att erbjuda dig det hem som passar dig bäst undersöker vi dina behov och dina planer för framtiden. Dessutom kan du besöka kampanjen efter eget val både virtuellt och personligen, och vi hjälper dig på det språk som är mest bekvämt för dig. Vi är den största fastighetsbyrån på Costa Blanca. Vi arbetar också på Costa del Sol, Costa de Valencia, Costa Azahar, Costa Calida, Almeria och Costa de Mallorca.
Medianförsäljningspris
3 159 569 SEK
Objekt till salu
15
Talade språk
Spanska, Katalanska, Tyska, Engelska, Franska, Nederländska, Polska, Ryska, Ukrainska