9 998 Fastighetsmäklare i Spanien

Bläddra och hitta en mäklare.
Target Estates grundades i augusti 2015 av William Morillas. Sedan dess har företaget vuxit från kund till kund och från försäljning till försäljning. Vårt företags uppdrag och fokus har alltid varit och kommer alltid att vara att "fokusera på vad kunden letar efter", lyssna och hitta den perfekta fastigheten för vår kund. För oss är fastighetsbranschen inte en show på Netflix eller att vara en offentlig person på Instagram, det är inte en lyx utan snarare ett privilegium och framför allt en service till alla våra kunder. Target Estates befinner sig nu i en transformationsfas på grund av de utmaningar som Covid 19 har medfört för vår värld, så vi har omstrukturerat företaget och gjort en 380-graders vändning så att Target Estates blir en internationell byrå. Under ledning av Matt i Spanien med ett team på 7 säljare av olika nationaliteter fortsätter vi att växa lite i taget på Costa del Sol. I omvandlingsprocessen har vi tillämpat grundläggande verktyg för att tillhandahålla en integrerad tjänst till våra kunder och utländska investerare med Airbnb-plattformen och andra liknande plattformar för att ge en attraktiv avkastning på fastighetsinvesteringar. Vanessa Lange är vår ledande förvaltare inom fastighetsinvesteringsförvaltning, från marknadsföring för semesteruthyrning, ordnande städning, renovering av fastigheten och återförsäljning av din fastighet när du vill. Vi har lärt oss att ta hand om våra kunder är att ta hand om oss själva och ännu mer när våra kunder kommer från andra länder.
Medianförsäljningspris
11 246 876 SEK
Objekt till salu
171
Talade språk
Spanska, Tjeckiska, Tyska, Engelska
Upplev det spanska Medelhavet på ditt sätt! I vår fastighetsrådgivning brinner vi för medelhavslivsstilen och vi vill överföra den passionen till våra kunder. Vårt tillvägagångssätt bygger på att ge personlig uppmärksamhet och total kvalitet i alla aspekter av våra tjänster. Som heltäckande fastighetsrådgivare erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att underlätta hela processen att köpa eller sälja en fastighet i södra, sydöstra Spanien och Balearerna: Ibiza och Mallorca. Vårt team av experter hanterar inte bara fastighetsförmedling utan ger också juridisk och affärsrådgivning för att säkerställa att våra kunder fattar välgrundade och säkra beslut. Dessutom tar vi hand om behandlingen av inteckningar och aspekter relaterade till uppehållstillstånd för köp av fastigheter, vilket säkerställer att våra kunder har alla nödvändiga verktyg för att njuta av sitt liv i det spanska Medelhavet. På Mediterranean Realty Consultant värdesätter vi mångfald och talar spanska, engelska och holländska för att tillgodose ett brett spektrum av internationella kunder. För att garantera maximalt förtroende för våra tjänster är vi API (Real Estate Agents) och vi är registrerade i registret över fastighetsmäklare i Valencia (RAICV 0277). Dessutom är vi en del av de prestigefyllda föreningarna för fastighetsmäklare i Alicante (APIAL) och API Baleares, som stöder vår professionalism och erfarenhet inom sektorn. Så om du letar efter en fastighet i det vackra spanska Medelhavet, tveka inte att kontakta oss. Vårt team hjälper dig gärna att hitta ditt drömhem och erbjuder dig en oslagbar fastighetsupplevelse. Kom och upplev det spanska Medelhavet på ditt sätt! Medelhavs fastighetskonsult!
Medianförsäljningspris
12 174 453 SEK
Objekt till salu
116
Talade språk
Spanska, Tyska, Engelska, Nederländska
Främjande av högkvalitativa bostäder i exklusiva områden på Costa Brava, Katalonien
Medianförsäljningspris
7 130 751 SEK
Objekt till salu
17
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska, Franska, Italienska
Tierras de Ibiza Real Estate ligger på Av. España 18 Ibiza Regisserad av Rouse Beltrame med mer än 25 års erfarenhet inom fastighetssektorn på öarna Ibiza, Menorca och Formentera. Vi erbjuder en rad möjligheter både till salu och för uthyrning av: Fincas, hus, villor, lägenheter, lägenheter, lokaler, hotell, urban och rustik mark på Balearerna. Vi ser fram emot att välkomna dig. (+34) 633 40 89 81 Kontakta oss via e-post Inmobiliariatierrasdeibiza@gmail.com
Medianförsäljningspris
5 507 491 SEK
Objekt till salu
43
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska, Italienska, Portugisiska
Tamogante alltid vid din sida! är ett fastighetsvarumärke som grundades 2014 av Carmen Rosa Martín Pérez, en professionell inom fastighetssektorn. Hon ville bevara öarnas identitet och erbjuda den närhet och transparens som är så karakteristisk för Kanarieöarna. Guancherna på ön Gran Canaria använde termen tamogante för att hänvisa till sitt hem, sitt hus. På andra öar kan det översättas som tillflyktsort. På så sätt blev Tamogante just det: ett säkert, bekvämt och pålitligt utrymme där du kan skaffa ditt framtida hem, samtidigt som du har sinnesfrid under hela processen.
Medianförsäljningspris
1 797 181 SEK
Objekt till salu
96
Talade språk
Spanska, Tyska, Engelska, Franska, Italienska
Välkommen till Atipika! Vi välkomnar dig till vårt företag och vi inbjuder dig att lära känna våra tjänster, liksom de otaliga fördelarna med arbetar med oss. Nästan 25 år innovaterande, växande och ledande på fastighetsmarknaden. Mer än 11 000 verksamheter på 20 år ratificera vår metod och vårt sätt att göra saker. Mer än 50 nationaliteter ingår i vår kund- och ägarbas, vårdad med ansträngning och förtroende.
Medianförsäljningspris
10 435 245 SEK
Objekt till salu
333
Talade språk
Engelska, Katalanska, Spanska, Franska, Italienska, Portugisiska, Ryska
Medianförsäljningspris
4 116 125 SEK
Objekt till salu
41
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska, Franska
Vårt fastighetskontor har funnits i San Agustin Shopping Centre / på södra Gran Canaria sedan 2004 och vi är ett av de äldsta företagen i detta område. Min mångåriga erfarenhet och förmågan att verkligen lyssna på mina kunder och förstå deras behov har gjort mig känd. På mitt kontor täcker jag tre huvudområden: försäljning, uthyrning och förvaltning av korttidsuthyrningsfastigheter. Mitt hjärta klappar särskilt för Fincas och Rural Houses på Kanarieöarna, de autentiska och karaktärsfulla fastigheterna som återspeglar Kanarieöarnas skönhet. Min kundkrets är extremt internationell och jag har förmånen att arbeta med människor från olika kulturer och bakgrunder. Tack vare min mångåriga erfarenhet, min förmåga att känna empati med mina kunder och mitt omfattande nätverk har jag utvecklat ett gediget rykte inom fastighetsbranschen. Mitt mål är att hjälpa mina kunder att hitta sin drömfastighet och ge dem förstklassig service.
Medianförsäljningspris
1 831 965 SEK
Objekt till salu
47
Talade språk
Spanska, Tyska, Engelska, Italienska
Efter att ha arbetat i mer än 6 år på Ibiza, som fastighetsmäklare, har jag fått lära mig att hitta hem inte bara är en del av mitt jobb. Det är att hitta det mest lämpliga hemmet som kommer nära mina kunders behov. Jag erbjuder hela utbudet av tjänster för köpare - från inteckningar till slutet - eftermarknadstjänster (alquulers, underhåll, fastighetsförvaltning, etc.) Alla har en dröm och hennes är att hjälpa dig att hitta ditt perfekta hem och arbeta som den bästa fastighetsbyrån på Ibiza. Efter att ha tillbringat mer än 3 år på ön och utforskat dess mest avlägsna platser, inte bara de utsökta fastigheterna och otaliga husen som du hittar på denna portal, gör henne till din bästa följeslagare, utan också hennes passion, egenvilja och stora motivation för att hitta denna fristad där du kommer att känna dig lycklig. Detta är för henne mer än glädjande. Att ha en nära krets av yrkesverksamma, inklusive rådgivare, banklåneexperter, hemförberedelseteam, designers, arkitekter, reparations- och underhållsspecialister, kommer att göra din resa för att hitta ditt drömhem enklare och stressfri. Föreställ dig att ha en dedikerad agent som gör allt för att hjälpa dig på vägen, en som lyssnar 100 % på dina behov och inte slösar bort sin tid. En som vet exakt vad du vill ha och inte slutar förrän han hämtar det åt dig. För henne är du mer än speciell och det finns inget som gör ditt liv enklare än att känna dig omhändertagen, vägledd och rådgiven i ett av de viktigaste besluten i livet: att välja ditt drömhus i paradiset Ibiza.
Medianförsäljningspris
15 652 868 SEK
Objekt till salu
15
Talade språk
Spanska, Bulgariska, Engelska, Ryska
Vårt team med många års erfarenhet inom fastighets- och byggsektorn erbjuder för förvärv av en fastighet på ön Ibiza omfattande rådgivning i en trevlig atmosfär. I samarbete med de bästa advokaterna, bankerna och notarierna garanterar vi dig en säker och seriös köpprocess.
Medianförsäljningspris
62 553 499 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Spanska, Tyska, Engelska, Italienska