10 000 Fastighetsmäklare i Spanien

Bläddra och hitta en mäklare.
AGENCIA Mediterranea är ett företag som erbjuder en omfattande tjänst vid marknadsföring av fastighetstillgångar belägna i Valencia (Spanien), med fokus främst på provinsen Alicante och Valencia.
Medianförsäljningspris
4 555 758 SEK
Objekt till salu
44
Talade språk
Spanska, Tyska, Engelska, Franska, Rumänska
För våra kunder som vill köpa eller hyra en fastighet i Torrevieja, kommer våra vänliga flerspråkiga agenter och vår toppmoderna kontorsteknik att göra upplevelsen av att hitta din perfekta fastighet till ett nöje och en tidsbesparing. Vi guidar våra kunder genom hela köp- eller uthyrningsprocessen och ger dem praktisk och juridisk rådgivning före, under och efter valet av sitt hem.
Medianförsäljningspris
3 887 692 SEK
Objekt till salu
162
Talade språk
Spanska, Tyska, Engelska, Franska, Italienska, Nederländska, Ryska
Välkommen till Atipika! Vi välkomnar dig till vårt företag och vi inbjuder dig att lära känna våra tjänster, liksom de otaliga fördelarna med arbetar med oss. Nästan 25 år innovaterande, växande och ledande på fastighetsmarknaden. Mer än 11 000 verksamheter på 20 år ratificera vår metod och vårt sätt att göra saker. Mer än 50 nationaliteter ingår i vår kund- och ägarbas, vårdad med ansträngning och förtroende.
Medianförsäljningspris
11 122 392 SEK
Objekt till salu
216
Talade språk
Engelska, Katalanska, Spanska, Franska, Italienska, Portugisiska, Ryska
Mitt namn är Aitor och jag arbetar som charterad fastighetsmäklare: API A13245 och AICAT 10900 från Barcelona. Förutom att presentera egenskaperna på min webbplats erbjuder jag dig Personal Shopper-service i Katalonien med tillgång till hela fastighetsmarknaden.
Medianförsäljningspris
19 469 053 SEK
Objekt till salu
10
Talade språk
Spanska, Engelska
Du letar efter en fastighetsmäklare i Spanien, så kontakta mig. Du drömmer om att förvärva en ny fastighet i Spanien, och du vill att det ska vara ett nöjesköp, jag lyssnar på dig och ger dig råd. Jag kommer att följa med dig under hela ditt köp, söka efter fastigheten, besök under byggandet, överlämna nycklarna, hjälp med finansiering, råd om dekoration, få NIE, etc ... Jag talar flytande engelska, spanska och franska. Kundnöjdhet är mitt mål. Vi ses snart
Medianförsäljningspris
4 616 947 SEK
Objekt till salu
89
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska
Hej Jag har WhatsApp och Telegram: +351 - 920166477 Jag'Portugisiska. Prata engelska. Hablo Espanol. Tacksam. Tack. Un saludo.
Medianförsäljningspris
634 135 SEK
Objekt till salu
143
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
ClauBrava hänvisar till en nyckel, en nyckel som öppnar och stänger dörrar, de som vi relaterar till kapitel i ditt liv som vi vill vara en del av. Hem och familj är två grundläggande pelare i livet. Vi vill hjälpa dig att hitta den perfekta platsen för dig och din familj. Innovative Real Estate Agency regisserad av Mireia Plaja Borrell med Aicat 9966 och kollegial i API-skolan med siffran 12 800. Tack vare sin erfarenhet och vänlighet kommer han att göra varje ögonblick enkelt och professionellt. Tveka inte, kontakta utan skyldighet och kommer att hantera din fastighetsverksamhet.
Medianförsäljningspris
3 087 236 SEK
Objekt till salu
38
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska
Vi erbjuder dig exklusiva tjänster och det finaste urvalet av fastigheter till salu i Monte Pego bara några minuter från sandstränderna, golf Oliva Nova och marinan I Denia. Vi följer med dig i alla steg under ditt projekt. Våra transaktioner behandlas av ett förtroendeföretag och en specialiserad advokat så att du kan göra ett säkert köp med fullständig sinnesfrid.
Medianförsäljningspris
4 583 571 SEK
Objekt till salu
53
Talade språk
Engelska, Spanska, Franska
Fastighetskontoret i Sunny Orihuela Costa, Spanien-Bygg din karriär hos oss! Oficina Inmobiliaria remax en Orihuela Costa Vårt kontor och agenter är dedikerade till att ge utmärkt service till var och en av våra kunder. Om du funderar på att köpa eller sälja i området, stanna in och besök oss. Vi älskar att välkomna dig till en kopp kaffe eller te och besvara alla frågor du kan ha om köp-eller säljprocessen. Från detalj Explaination av dokument och avgifter för att helt enkelt diskutera vad som händer i den nuvarande lokala fastighetsmarknaden. Kontakta oss eller stanna i idag. Vi har över 16 agenter och talar över 10 olika språk. Vårt kontor ligger i rondellen vid Zeniamar Commercial Center i Urb. Zeniamar av avd. Kalifornien. Vi har öppet från 9:30 till 18:30. beachhomes@remax.es Somos UNA Agencia Inmobiliaria con un enfoque Internacional, con agentes de diferentes Países de Origen. Conocemos Los hábitos de compra de nuestros kunder compradores. Si piensas en vender, contactamos! Si estas pensando en comprar llámanos para hablar con Uno de nuestros agentes de la Zona
Medianförsäljningspris
1 667 663 SEK
Objekt till salu
37
Talade språk
Spanska, Danska, Tyska, Engelska, Franska, Litauiska, Norskt bokmål, Nederländska, Polska, Ryska, Svenska
Dra nytta av en lokal och mänsklig byrå för att hantera ditt fastighetsprojekt. Vi erbjuder dig: en digital tjänst från A till Ö en detaljerad uppskattning av din fastighet en uppslukande 3D-turné synlighet på mer än 50 fastighetsportaler full transparens om marknadsföringen av din fastighet ett nätverk av bankpartner
Medianförsäljningspris
50 063 279 SEK
Objekt till salu
39
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska