9 984 Fastighetsmäklare i Spanien

Bläddra och hitta en mäklare.
Du letar efter en fastighetsmäklare i Spanien, så kontakta mig. Du drömmer om att förvärva en ny fastighet i Spanien, och du vill att det ska vara ett nöjesköp, jag lyssnar på dig och ger dig råd. Jag kommer att följa med dig under hela ditt köp, söka efter fastigheten, besök under byggandet, överlämna nycklarna, hjälp med finansiering, råd om dekoration, få NIE, etc ... Jag talar flytande engelska, spanska och franska. Kundnöjdhet är mitt mål. Vi ses snart
Medianförsäljningspris
4 044 716 SEK
Objekt till salu
89
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska
Välkommen till Atipika! Vi välkomnar dig till vårt företag och vi inbjuder dig att lära känna våra tjänster, liksom de otaliga fördelarna med arbetar med oss. Nästan 25 år innovaterande, växande och ledande på fastighetsmarknaden. Mer än 11 000 verksamheter på 20 år ratificera vår metod och vårt sätt att göra saker. Mer än 50 nationaliteter ingår i vår kund- och ägarbas, vårdad med ansträngning och förtroende.
Medianförsäljningspris
9 291 915 SEK
Objekt till salu
235
Talade språk
Engelska, Katalanska, Spanska, Franska, Italienska, Portugisiska, Ryska
Mitt namn är Aitor och jag arbetar som charterad fastighetsmäklare: API A13245 och AICAT 10900 från Barcelona. Förutom att presentera egenskaperna på min webbplats erbjuder jag dig Personal Shopper-service i Katalonien med tillgång till hela fastighetsmarknaden.
Medianförsäljningspris
27 821 088 SEK
Objekt till salu
7
Talade språk
Spanska, Engelska
AGENCIA Mediterranea är ett företag som erbjuder en omfattande tjänst vid marknadsföring av fastighetstillgångar belägna i Valencia (Spanien), med fokus främst på provinsen Alicante och Valencia.
Medianförsäljningspris
4 421 859 SEK
Objekt till salu
52
Talade språk
Spanska, Tyska, Engelska, Franska, Rumänska
Välkommen till Mediterranea Villas, den första 100% online fastighetsbyrån på Costa Blanca. Vi kan erbjuda dig den bästa rådgivningstjänsten för att sälja din fastighet, och om du vill köpa hjälper vi dig att hitta den fastighet som bäst passar dina behov och smaker på rekordtid. Vi erbjuder juridiska och juridiska tjänster, konstruktioner och reformer, efterköp / försäljningstjänster som trädgårdsunderhåll, reformer och underhåll av din fastighet i allmänhet. Om du är intresserad av att sälja en fastighet, låt oss ta hand om att göra det känt för potentiella kunder i hela Europa och särskilt för den kinesiska marknaden, en marknad för potentiell expansion. Om du är intresserad av att köpa en fastighet, tveka inte att besöka vår webbplats. Om du inte hittar det du letar efter, tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta det du letar efter på rekordtid och till bästa pris. Vår fastighetsbyrå har ett brett kontaktnät på Costa Blanca. Låter du dig få hjälp av de bästa lokala proffsen på Costa Blanca? KONTAKTA OSS. Parlem valencià. Vi talar spanska. Vi talar engelska. På parle francais. 我们说中文.
Medianförsäljningspris
2 819 276 SEK
Objekt till salu
73
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska, Franska, Kinesiska (mandarin)
Vi erbjuder dig exklusiva tjänster och det finaste urvalet av fastigheter till salu i Monte Pego bara några minuter från sandstränderna, golf Oliva Nova och marinan I Denia. Vi följer med dig i alla steg under ditt projekt. Våra transaktioner behandlas av ett förtroendeföretag och en specialiserad advokat så att du kan göra ett säkert köp med fullständig sinnesfrid.
Medianförsäljningspris
4 039 250 SEK
Objekt till salu
55
Talade språk
Engelska, Spanska, Franska
Din fastighet i Barcelona Nya tider, nya lösningar
Medianförsäljningspris
9 155 270 SEK
Objekt till salu
24
Talade språk
Spanska, Engelska
Drömmer du om paradiset? Vi följer med dig för att förverkliga dina drömmar med säkerhet och lugn. Vår fastighetsbyrå som ligger i hjärtat av Costa Blanca, i Calpe, hjälper dig och råder dig att förverkliga ditt köpprojekt (finansiering, öppna bankkonton, kontakt med stadsadvokater, arkitekter, byggare eller entreprenörer, redovisningsexperter, notarier etc ...) En investering i ett sött och välkomnande land med ett ojämförligt klimat under hela året och älskvärda människor. Den perfekta platsen att leva underbart bra året runt.
Medianförsäljningspris
4 394 529 SEK
Objekt till salu
201
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska
Albium - Properties i Barcelona är ett familjeföretag som började ha, som sin huvudsakliga verksamhet, marknadsföring och konstruktion av fastighetsprojekt. Dess verksamhetsstart är på 70-talet. Under årens lopp har företaget utvecklats och ökat sin radie av geografisk aktivitet, positionering själv, även i Barcelona stad, samtidigt som man diversifierar sin verksamhet i 3 områden. Fastighetsförmedling Inom fastighetsområdet bedriver vi följande aktiviteter: förmedling vid försäljning och hyresköp (oavsett om det är säsongsvis eller lång vistelse), värdering av fastigheter, exklusiv service för sökning av fastigheter till köpare (Personal Shopper), hyreshantering och investeringsrådgivning. Förmögenhetsförvaltning Vi utför en omfattande förvaltning av tillgångarna: ekonomisk, finansiell, juridisk, kommersiell och verksamhet (vilket inkluderar integrerat underhåll av byggnader, förnödenheter och försäkringar). All Albium-upplevelse till din tjänst för att garantera dig den bästa avkastningen på din investering. Turistboende Ursprungligen förvalta turistlägenheter i Barcelona stad. Idag fokuserar vi på exploatering av turistboende på landsbygden i Montseny-området. Vi har genomfört vårt eget omfattande rehabiliteringsprojekt och verkar under varumärket Montseny på landsbygden.
Medianförsäljningspris
5 575 149 SEK
Objekt till salu
37
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska, Franska, Italienska