342 Fastighetsmäklare i Marbella

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi är en boutique fastighetsmäklare med en bred portfölj av fastigheter i området Marbella, Estepona, Casares, La Duquesa och Sotogrande. Våra agenter har den högsta nivån av professionalism och kunskap för att ge dig råd i varje skede av processen, om att köpa, sälja, reformera eller bygga. Vårt team talar spanska, engelska, portugisiska, italienska och franska, samt årtionden av erfarenhet rådgivning lokala och internationella kunder.
Medianförsäljningspris
9 537 069 SEK
Objekt till salu
474
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska, Italienska, Portugisiska
Blue Sea Real Estate började sin professionella resa driven av entusiasmen och passionen hos ett ungt team, men med en lång yrkeskarriär inom sektorn, som vi ställer till tjänst för våra kunder med ett grundläggande mål; Bilden och prestigen för vårt företag baserat på kvaliteten på vårt arbete. Det är särskilt viktigt för oss att tillhandahålla en professionell service och att utföra vårt arbete med absolut ärlighet och öppenhet. Vi vet att det inte är en lätt uppgift att välja en fastighet, så när en kund som är bosatt eller inte på Costa del Sol bestämmer sig för att köpa en fastighet vill de bli guidade av ett företag vars huvudmål är att erbjuda dem bästa möjliga service och svara på allt de vill och behöver veta. Vårt arbete omfattar försäljning av nyproduktion och återförsäljning av bostäder längs hela Costa del Sol. Förutom att marknadsföra produkten från en mängd individer, utvecklare och fastigheter i företag med erkänd prestige, har vi tecknat avtal med finansinstitut som, medvetna om vår bana i sektorn, har anförtrott oss sin portfölj av fastigheter. Vårt team består av proffs vars kunskap sträcker sig från den mest kommersiella aspekten av en försäljning, som inkluderar en specifik marknadsföringsstrategi för varje fastighet eller utveckling, till förberedelse av all nödvändig dokumentation för undertecknande av kontrakt för intjänade pengar, försäljning och handling av ett hem. Tveka inte att kontakta oss om du har möjlighet att köpa, sälja eller hyra en fastighet. Vi kommer att ställa all vår erfarenhet och professionalism till din tjänst för att ge råd och hjälpa dig i denna process. Din tillfredsställelse kommer att bli vår framgång. Från Blue Sea Real Estate välkomnar vi dig......
Medianförsäljningspris
6 563 269 SEK
Objekt till salu
407
Talade språk
Spanska, Engelska
🇪🇸Fastighetsbyrå specialiserad på de mest exklusiva fastigheterna i Malaga City och Costa del Sol. 🇬🇧Fastigheter specialiserade på exklusiva fastigheter i Malaga City och Costa del Sol.
Medianförsäljningspris
9 217 618 SEK
Objekt till salu
127
Talade språk
Spanska, Engelska
NOA LUXURY PROPERTIES står till ditt förfogande och erbjuder sina tjänster relaterade till lyxfastighetssektorn: transaktioner för försäljning, uthyrning och administration. Med en internationell och nationell kundkrets strävar byrån efter att ge dig en nivå av erfarenhet och tjänster som är värda de mest exklusiva platserna där du är närvarande. Med lugn och konfidentialitet kan vi följa med dig i alla dina fastighetsprojekt. Marbella, Estepona, Teneriffa, Barcelona.
Medianförsäljningspris
4 902 123 SEK
Objekt till salu
175
Talade språk
Spanska, Arabiska, Tyska, Engelska, Italienska, Portugisiska