231 Fastighetsmäklare i Extremadura

Bläddra och hitta en mäklare.
Varför med Buve? Eftersom vi erbjuder dig exakt vad du vill, kan vi marknadsföra ditt hem i alla portaler och att du hanterar dina kontakter eller att du låter oss hantera försäljningen av din fastighet, och vi säljer inom 70 dagar. Buve är fastighetsserviceföretaget som varje säljare behöver känna till och från vårt företag erbjuder vi dig från värderingen av de fastigheter som säljs i ditt område. till den relevanta notarieledningen.
Medianförsäljningspris
2 338 608 SEK
Objekt till salu
141
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska
Live och Peka din betrodda fastighetsbyrå Sedan 2000 har vi startat inom denna sektor, vårt mål är att hjälpa till att göra processen att köpa och sälja det bästa beslutet och under de bästa förhållandena. Anläggningen ligger i HAMNEN I ESTEPONA, men området vi täcker är från sotogrande till Malaga och i stora investeringar i hela det nationella territoriet. Vi erbjuder en omfattande tjänst från infångning av din fastighet till eftermarknad, finansiering, rådgivare av olika nationaliteter och flerspråkiga juridiska kontor Vi har öppet 7 dagar i veckan. Utan att bortse från hyrorna har vi också en bred katalog över uthyrningar i alla områden.
Medianförsäljningspris
7 462 391 SEK
Objekt till salu
270
Talade språk
Spanska, Engelska
Varför CYMKASA? - För att vi är proffs. Vi har en specifik utbildning och många års erfarenhet både i egenproduktion och vid köp och försäljning av tredje parts fastigheter som gör att vi kan svara på alla behov hos våra kunder och vi ger dem råd med stringens och allvar. - För att vi försvarar våra kunders intressen. Oavsett om säljare eller köpare, erbjuder i varje enskilt fall en rättvis affär för alla parter. Vi lär inte bara en fastighet och tar ut en provision, vårt uppdrag är att ta hand om alla nödvändiga förfaranden för ett optimalt köp och försäljning. - För att vi är tillgängliga. Våra kunder behöver inte boka tid för några förfrågningar. De kan besöka eller ringa oss när de vill och vi kommer att ta hand om dem just nu. - För att vi garanterar en personlig behandling. Vi känner till våra kunders för- och efternamn och de känner oss. - För att vi svarar på dina behov. Vi studerar varje kunds särskilda behov för att kunna erbjuda dem den bästa lösningen för varje efterfrågan.
Medianförsäljningspris
775 619 SEK
Objekt till salu
239
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska
Medianförsäljningspris
1 668 755 SEK
Objekt till salu
2
Talade språk
Spanska