3 080 Fastighetsmäklare i Andalusien

Bläddra och hitta en mäklare.
Att köpa ett hus eller lägenhet i Spanien är en dröm för många människor. Men många tar inte steget. Det är därför jag följer med dig i alla stadier av denna köpprocess, vilket sätter dig i kontakt med kvalitetspartners. Jag föreslår att du är länken och garanten för ditt investeringsprojekt eller liv i Spanien.
Medianförsäljningspris
4 045 274 SEK
Objekt till salu
146
Talade språk
Franska, Engelska
Alfa Inmobiliaria har utvecklat en serie tjänster med fokus på slutkunden, vilket resulterar i ett högt förtroende mellan kunder och fastighetsrådgivare. Ett så allvarligt beslut som köp, försäljning eller uthyrning av en fastighet måste stödjas av ett förtroendeband mellan parterna. På Alfa Real Estate forskar och utvecklar vi ständigt så att vår innovationsavdelning kan omsätta det i praktiken för att uppnå maximal lönsamhet från FoU+I och anpassa systemen till marknadssituationer. Våra kontor erbjuder en detaljerad förklaring av sina tjänster, fotografisk rapport eller virtuella rundturer, värdering av fastigheten, fullständig rapport om fastigheten, utarbetande av en marknadsplan, publicering i media, urval av kunder för besök, ledsagning och klargörande av tvivel vid besök, möjlighet till virtuellt öppet hus, medling i förhandlingarna för att få det bästa avtalet mellan parterna, Förvaltning av pengar, ledsagning till notariens kontor eller upprättande av hyresavtal...
Medianförsäljningspris
1 612 247 SEK
Objekt till salu
10
Talade språk
Spanska
Vi använder alla våra sinnen för att uppnå bästa resultat och för detta är vår uppmärksamhet personlig.
Medianförsäljningspris
11 543 689 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Spanska
Med mer än 8 år inom fastighetsbranschen tillsammans med min karriär inom kommunikations-, marknadsförings-, arkitektur-, kommersiell- och innovationsvärlden ville jag konsolidera min erfarenhet för att erbjuda en exklusiv tjänst inom denna sektor.
Medianförsäljningspris
8 325 057 SEK
Objekt till salu
6
Talade språk
Spanska, Engelska
NHS New House Spain är ett spanskt varumärke som tillhör fastighetskoncernen Activos Inmobiliarios Singulares, S.L. Dedikerad till fastighetsaktivitet sedan 1985. Liksom alla början var dessa inte lätta, men illusionen för projektet övervann alla hinder och har följt oss till denna dag, denna illusion har inte försvunnit vid någon tidpunkt, vi skryter alltid om det. Vi har kontor och samarbetande fastighetsmäklare i hela det nationella territoriet. Vi arbetar för att erbjuda den bästa servicen till våra kunders behov. Vårt arbetssystem, var en pionjär i Spanien, gör det möjligt för NHS New House Spain att erbjuda en personlig service anpassad till behoven hos var och en av kunderna i någon stad i Spanien. Under 2019 digitaliserade vi processer, dokument och arbetsverktyg. Vårt engagemang är kvaliteten på kundservicen.
Medianförsäljningspris
5 569 581 SEK
Objekt till salu
69
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska
BMLUX REALTY, är en fastighetsbyrå i Marbella och Puerto Banus, som består av fantastiska proffs inom fastighetssektorn, specialiserade på försäljning och uthyrning av bostäder, lokaler och kontor, begagnade och nybyggnation i Marbella och Puerto Banus. Vårt huvudmål är att erbjuda en kvalitativ och ärlig service till alla våra kunders belåtenhet. Köpet av en ny bostad eller ett investeringsprojekt är något alldeles speciellt, vi vill följa med dig och hjälpa dig att hitta det bästa möjliga alternativet på marknaden utifrån dina behov.
Medianförsäljningspris
5 850 991 SEK
Objekt till salu
25
Talade språk
Spanska, Arabiska, Engelska, Ryska
Vår byrå är oerhört stolt över att erbjuda exceptionella fastighetstjänster skräddarsydda efter dina behov. Med en framstående position bland internationella köpare är vi kända för vårt engagemang och vår globala räckvidd, vilket säkerställer leverans av förstklassiga tjänster på fastighetsmarknaden på Costa del Sol. Vårt engagemang ligger i att överträffa förväntningarna, vilket underlättas av vår omfattande erfarenhet och orubbliga engagemang för våra kunder. Vi är anpassningsbara till den ständigt föränderliga fastighetsbranschen och främjar förtroende och innovation för att upprätthålla vårt uppskattade rykte. Som medlemmar i National Association of REALTORS,® Spanish International Realty Alliance (SIRA) och Association of International Property Professionals UK, står vår byrå som ett bevis på vårt engagemang för excellens och efterlevnad av branschstandarder. Vår byrå specialiserar sig på exklusiva fastighetstransaktioner och kurerar en portfölj av prestigefyllda fastigheter som är skräddarsydda för individuella preferenser. Våra expertagenter ger unika insikter i marknadsdynamiken och upprätthåller de högsta standarderna för professionalism och uppmärksamhet på detaljer. Ge dig ut på din jakt efter din drömfastighet med vår byrå. Visualisera ditt drömhem och låt oss omvandla den visionen till verklighet. Kontakta oss idag och ta det första steget mot din perfekta fastighetsinvestering.
Medianförsäljningspris
5 593 031 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska, Tyska, Spanska, Franska, Hindi, Indonesiska, Malajiska, Turkiska
Som en fastighetsbyrå som erbjuder speciella kampanjer, stugor, villor, byggnader, hus eller till och med lägenheter med en viss ställning i hela kantonen Valais, har Eden Real Estate filosofin att följa långt bortom en enkel försäljning av ett fastighetsobjekt, var och en av sina kunder i sin process av forskning, val och köp, på ett komplett och transparent sätt. Dessutom är att köpa eller sälja lägenheter, en villa, en tomt eller ett hus till rätt pris, en mycket viktig process som kräver råd och expertis från proffs. På grund av mångfalden av färdigheter hos våra anställda kan vi ge dig råd under alla steg som krävs för att förvärva ditt drömobjekt, oavsett var det ligger i Valais. Faktum är att vi erbjuder många föremål och kampanjer i Valais i städer som Saxon, Savièse, Monthey, Verbier, Martigny, Crans Montana, Sion, Conthey, Sierre bland andra. Vår fastighetsförmedling kommer att ge dig omfattande råd så att ditt fastighetsprojekt är en del av hållbarheten och bästa möjliga förutsättningar.
Medianförsäljningspris
7 043 523 SEK
Objekt till salu
29
Talade språk
Franska