4 566 Fastighetsmäklare i Lisbon

Bläddra och hitta en mäklare.
Att köpa eller sälja ett hus i Portugal är inte en så linjär och enkel process som det kan verka. Vi finns här för att hjälpa dig att ta hand om alla situationer som kan finnas, för att säkerställa att verksamheten kan slutföras på ett smidigt sätt. Genom att känna till dina behov kommer vi att välja de fastigheter som passar dig bäst och på så sätt hitta ditt drömhem. Vi har ett mycket komplett utbud av tjänster, med fullt stöd i alla faser av processen, från all den byråkratiska delen, till flytt och inredning av ditt hem. Vi vill inte att du ska bry dig om någonting!
Medianförsäljningspris
4 541 761 SEK
Objekt till salu
19
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Franska
Jag är en professionell fighter där jag gör ditt projekt till mitt projekt och inte vilar förrän målen är uppfyllda. Jag har utmärkt marknadskännedom, och jag har alla verktyg för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Genom att välja mig som din konsult väljer du inte bara det bästa utan gör ditt liv enklare eftersom du inte behöver oroa dig för något annat.
Medianförsäljningspris
6 405 048 SEK
Objekt till salu
17
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska
TOPP 5 Remax Storbritannien Jag är konsult med mer än 5 års erfarenhet på marknaden, med många transaktioner på den nationella marknaden med nationella kunder och andra nationaliteter. Jag följer den personliga kunden och presenterar de bästa hypoteserna som finns på marknaden för ett rättvist köp. Räkna med mig! Jag står till ditt förfogande.
Medianförsäljningspris
10 248 076 SEK
Objekt till salu
32
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska, Italienska, Norskt bokmål
Jag är en konsult som gärna arbetar med att söka lösningar för inköpares kunder. Om du är en mycket upptagen person eller hellre vänder dig till en professionell för att hitta rätt fastighet för dig, varför inte anställa mig? Kontakta mig, ta reda på det, du kommer att se att du inte ångrar det.
Medianförsäljningspris
2 206 830 SEK
Objekt till salu
32
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Hej. Mitt namn är Ana Tavares. Jag är från Lissabon, mamma till två barn (och några husdjur), med en examen i företagsledning och brinner verkligen för det jag gör. Behöver du sälja ditt hus? Att hitta det perfekta hemmet att bo i eller investera i? Räkna med att jag tar hand om hela processen och garanterar dig det bästa erbjudandet, med total säkerhet och sinnesro. Det kommer att bli ett nöje att gå denna väg tillsammans. Vi ses snart!
Medianförsäljningspris
4 425 306 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Det är med stor entusiasm som jag presenterar mig som en erfaren och erfaren fastighetskonsult med en djup kunskap om all dynamik i fastighetsförmedling och en omfattande lokalkännedom om hela Lissabonområdet. Eftersom jag är baserad I Ericeira specialiserade jag mig på den internationella marknaden och på lyxmarknaden. En En av mina passioner från början har varit investeringar och allt som har med konstruktion och dekoration. Detta gjorde det möjligt för mig att bredda min allmänbildning genom att göra det lättare att Så, alla kunder som har valt att arbeta med mig, när jag väl kan Följ processen från den inledande fasen av försäljningen/köpet till slutet av genomförandet av projekt. Min passion för prestigefyllda fastigheter och mitt orubbliga engagemang för excellens, har format min karriär och min inställning till kundservice mer krävande. Under årens lopp har jag etablerat en anmärkningsvärd meritlista, som representerar köpare och säljare av verkligt exklusiva fastigheter. Min erfarenhet gjorde det möjligt för mig att på djupet förstå de specifika behoven och förväntningar som definierar lyxmarknaden. "För att jag är engagerad i dig!" Tjänster: -Medling i fastigheter -Marknadsundersökning -Arkitektur -Ingenjörsvetenskap -Energideklaration -Sedd -Över -Marknadsföring -3D-projekt
Medianförsäljningspris
3 144 296 SEK
Objekt till salu
23
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Vi hjälper våra kunder att få bästa möjliga upplevelse av sina fastighetstransaktioner, genom att arbeta i ett multinationellt team och med flytande engelska, portugisiska och spanska språk. Vi har många års erfarenhet av fastighetsmarknaden i Portugal, och vi älskar det vi gör!
Medianförsäljningspris
13 974 650 SEK
Objekt till salu
4
Talade språk
Portugisiska, Engelska
Fastighetsmäklare specialiserad på bostadsmarknaden i Lissabon, Oeiras och Cascais i 10 år. Uppföljning av köparkunder, som erbjuder en komplett tjänst från den inledande fasen av undersökning och analys av marknadsalternativ till slutförandet av affären, oavsett om det gäller en flytt till Portugal, förvärv av en fastighet för semester eller ur ett rent investeringsperspektiv. Hela processen åtföljs på ett personligt sätt, med hjälp av närhelst kunderna behöver en pool av partners inom olika områden som underlättar och stöder deras byte av bostad eller den lämpligaste investeringen för deras behov. Hör av dig för att få veta mer om min fastighetskonsultmetod!
Medianförsäljningspris
15 837 936 SEK
Objekt till salu
4
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Om du letar efter en pålitlig, hängiven partner är jag rätt person. Beslutsamhet, engagemang, allvar och tacksamhet är några av de värderingar som jag gör en punkt som följer med mig i ett dagligt liv. Jag förbinder mig nu att ägna mig åt att marknadsföra ditt hem, möjliggöra en snabbare försäljning, till bästa marknadsvärde, eller för att hjälpa till att hitta ditt nästa hem. Ring mig idag så börjar jag gärna hjälpa dig nu. Tack för ditt förtroende.
Medianförsäljningspris
3 959 484 SEK
Objekt till salu
13
Talade språk
Portugisiska, Katalanska, Engelska, Spanska