9 985 Fastighetsmäklare i Portugal

Bläddra och hitta en mäklare.
Vad skiljer mig åt? - Personlig service - Närhet och professionalism - Beprövade resultat
Medianförsäljningspris
2 314 615 SEK
Objekt till salu
12
Talade språk
Portugisiska, Engelska
Om du letar efter ett hus i Portugal hjälper vi dig att hitta det! Oavsett om du är i vår portfölj eller inte, som vår husjakttjänst, hittar vi det perfekta hemmet för dig. Kontakta oss
Medianförsäljningspris
3 459 623 SEK
Objekt till salu
603
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska, Indonesiska, Ryska, Ukrainska
I vårt team av fastighetskonsulter hittar du utmärkta proffs utbildade för att hjälpa till i processen att köpa och sälja din fastighet. Vi är kvalificerade att följa hela processen med att köpa och sälja din fastighet. Fortsätter hela den byråkratiska processen, kreditförmedling och kapitalförvaltning.
Medianförsäljningspris
2 012 597 SEK
Objekt till salu
44
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska
VARFÖR KÖPA ETT HUS MED MIG? Eftersom jag gillar att hjälpa köpare att hitta sitt drömhem! Jag arbetar varje klient individuellt och tar mig tid att förstå deras livsstil, behov och önskemål! Jag är specialiserad på att arbeta med människor som köper ett hem! Jag skulle vilja visa dig, specifikt, hur jag kan hjälpa till vid köp av ditt hem: 1 - Gratis support från de bästa finansiella experterna vid insamling och urval av den bästa krediten som marknaden erbjuder, 2 - Gratis support från de bästa finansiella experterna för att välja den bästa finansiella lösningen för ditt fall, 3 - Urval av egenskaper av ditt intresse, 4 - Fokusera på dina egenskaper och behov, 5 - Värdering av utvalda fastigheter, 6 - Ackompanjemang vid besöken, 7 - Hjälp med att definiera strategi för inlämning av förslag, 8 - Övervakning och stöd i förhandlingsprocessen fram till stängning, 9 - Juridiskt stöd vid utvärdering av kontrakt, 10 - Ackompanjemang fram till skrivandet, 11 - Fullt stöd i efterskriften.
Medianförsäljningspris
8 106 743 SEK
Objekt till salu
59
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Franska
Fastighetskonsult som arbetat på marknaden sedan 2015. Köp, sälj eller leasa hör av dig, jag hjälper dig gärna.
Medianförsäljningspris
1 741 552 SEK
Objekt till salu
31
Talade språk
Portugisiska, Engelska
Invest 351 är ett konsultföretag specialiserat på fastighetssektorn i Portugal.
Medianförsäljningspris
3 634 057 SEK
Objekt till salu
156
Talade språk
Portugisiska, Arabiska, Bulgariska, Katalanska, Tjeckiska, Danska, Tyska, Grekiska, Engelska, Spanska, Estniska, Baskiska, Finska, Franska, Hebreiska, Hindi, Kroatiska, Indonesiska, Italienska, Japanska, Koreanska, Litauiska, Lettiska, Malajiska, Norskt bokmål, Nederländska, Norska, Polska, Rumänska, Ryska, Slovakiska, Slovenska, Albanska, Serbiska, Svenska, Thailändska, Turkiska, Ukrainska, Kinesiska (kantonesiska), Kinesiska (mandarin)
Hej, jag är Gina Gomes och jag är en del av Imobiliária Predimed Portugal, jag utövar min verksamhet i den autonoma regionen Madeira och jag är tillgänglig för att hjälpa dig med vad som är nödvändigt, vid försäljning / köp av din fastighet, med största professionalism. Jag hjälper till att främja och till och med instruera alla administrativa förfaranden som är inneboende i bygg- / fastighetsfrämjandet, nämligen förfrågningar om förhandsinformation, tidigare kommunikation, licensiering, höjdpunkter etc. Räkna med mig!
Medianförsäljningspris
5 646 766 SEK
Objekt till salu
41
Talade språk
Portugisiska
Hej Jag har WhatsApp och Telegram: +351 - 920166477 Jag'Portugisiska. Prata engelska. Hablo Espanol. Tacksam. Tack. Un saludo.
Medianförsäljningspris
581 449 SEK
Objekt till salu
207
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Jag heter Sónia Gonçalves och är fastighetskonsult med koppling till eXp Portugal på Madeira. Jag har en examen i PR och affärskommunikation från Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Jag arbetade på Bankkontoret i 19 år och eftersom jag alltid gillade utmaningar och att komma ur min komfortzon bestämde jag mig 2021 för att komma till fastigheter som konsult. För mig var det relativt enkelt, på grund av mina kontakter, kundserviceupplevelsen, min utbildning i affärskommunikation och även på grund av min omfattande erfarenhet inom finansieringsområdet som jag förvärvat under hela min bankkarriär. Jag byggde också mitt drömhus och lärde känna många viktiga detaljer i byggandet av hus och projekt. Det som lockar mig mest i det här yrket är att hitta drömhuset, eller den önskade verksamheten som en investering av mina kunder. Förverkliga drömmen! För mina kunder som vill sälja är mitt mål att alltid sälja så snabbt som möjligt, till bästa pris. Av den anledningen försöker jag alltid ha i portföljen flera typer av fastigheter, med mycket olika egenskaper, men där jag framför allt känner att det har en god potential på marknaden och gör en bra service till mina kunder. När jag arbetar med kunder som vill sälja sina fastigheter är mitt kriterium alltid en stark förtroenderelation mellan de två, som börjar med ett kontrakt så att båda kan arbeta tillsammans för att uppnå bästa möjliga affär. Jag försöker alltid att inte ha ett mycket stort antal fastigheter, så jag kan ha närheten till ägarna som alltid är så önskad i denna typ av verksamhet. Med de allra flesta av mina kunder blev vi vänner och förtrogna, även efter processens. Om du vill sälja eller köpa fastigheter och vill göra det med en expert inom området, vänligen kontakta mig. Jag ska göra processen enkel och bekväm. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, Madeira Island area, Fastighetskonsult
Medianförsäljningspris
5 087 680 SEK
Objekt till salu
145
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska
JAG TÄNKER PÅ DIG FÖRST Jag har en bakgrund inom management, efter att ha avslutat en MBA genom Henley Management College (University of Reading) Storbritannien. Jag arbetade inom bankbranschen i 40 år, på ledningsnivå, varav 32 år inom kommersiella områden och 8 år inom förvaltningsområdet. Alltid med stor beslutsamhet var det med stor stolthet som jag i mars 2017 omfamnade ett nytt projekt inom fastighetsområdet i Group Pr1me, ett företag som jag fullt ut identifierade mig med, vad gäller värderingar, utbildning och resultat. I april 2019, som ett resultat av sammanslagningen av två företag (Business och Pr1me Group), föddes ZOME, en ny fastighetsbyrå med mer än 1000 konsulter, som syftade till att vara ledande på den iberiska marknaden inom tre till fem år och som jag gick med med stor stolthet och behöll värdenivån, träning och resultat som jag alltid har identifierat mig med. Jag är därmed tillgänglig för att ge en bättre service inom fastighetsförsäljning och uthyrning, och tar tillfället i akt att använda min marknadskunskap och kunskap på internationell nivå (inklusive utländska köpare) för att uppnå mina kunders mål. Jag har också varit en del av zomes mest produktiva konsulter (Topliner) sedan 2019.   Jag tänker skapa en relation baserad på förtroende med mina kunder.
Medianförsäljningspris
19 288 458 SEK
Objekt till salu
6
Talade språk
Portugisiska, Engelska