7 959 Fastighetsmäklare i Portugal

Bläddra och hitta en mäklare.
Kontakta oss gärna på +41216161010 för att dela dina sökkriterier så att vi kan erbjuda dig varor så nära dina förväntningar och behov som möjligt.
Medianförsäljningspris
5 979 485 SEK
Objekt till salu
19
Talade språk
Franska, Engelska, Italienska
LITE OM MIG Jag var inte alltid arkitekt eller chef för ett fastighets- och fastighetsprojekt konsultation, marknadsföring och försäljning. Jag föddes i Lissabon och vid 4 års ålder bodde jag på Madeira där jag har starka känslomässiga och familjeband. Jag växte upp i en miljö där vi arbetar för att vara bäst, något jag tackar mina föräldrar för deras motivation och utbildning. Effekten var liknande i huvudfaserna. Bästa salesianska student vid den tiden, bästa student i mitt område vid Liceu, vid 14 års ålder fattar jag beslutet att följa arkitektur och gå in i fakulteten för arkitektur i Lissabon, bästa masterstudent i arkitektur med specialisering i urbanism och tilldelades meritpriset professor António Pardal Monteiro 2013-2014. Detta för att säga vad? Den framgången byggs upp med uthållighet, engagemang, mod men också uppoffringar. Jag offrade några ögonblick under hela mitt liv, jag gick igenom situationer som bara genom mirakel fortsätter att kämpa för att övervinna den största utmaningen, livets tid. Fram till dess ska jag göra mitt bästa och vara min bästa person. Utbildning och yrkeserfarenhet: Arkitekt, verkställande direktör för försäljning och marknadsföring, stadsplanerare, entreprenör, specialist inom grafisk design och webbdesign, fastighetschef, professionell fastighetskonsult, kreditförmedlare certifierad av Banco de Portugal, bland andra. De närmaste åren strävar jag efter att bli bäst i mitt nuvarande område, gifta mig med många människor med deras nya hem, hjälpa min familj att växa och tjäna som ett exempel och inspiration, särskilt för mina barn och min fru.
Medianförsäljningspris
5 001 237 SEK
Objekt till salu
30
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Jag heter Sónia Gonçalves och är fastighetskonsult med koppling till eXp Portugal på Madeira. Jag har en examen i PR och affärskommunikation från Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Jag arbetade på Bankkontoret i 19 år och eftersom jag alltid gillade utmaningar och att komma ur min komfortzon bestämde jag mig 2021 för att komma till fastigheter som konsult. För mig var det relativt enkelt, på grund av mina kontakter, kundserviceupplevelsen, min utbildning i affärskommunikation och även på grund av min omfattande erfarenhet inom finansieringsområdet som jag förvärvat under hela min bankkarriär. Jag byggde också mitt drömhus och lärde känna många viktiga detaljer i byggandet av hus och projekt. Det som lockar mig mest i det här yrket är att hitta drömhuset, eller den önskade verksamheten som en investering av mina kunder. Förverkliga drömmen! För mina kunder som vill sälja är mitt mål att alltid sälja så snabbt som möjligt, till bästa pris. Av den anledningen försöker jag alltid ha i portföljen flera typer av fastigheter, med mycket olika egenskaper, men där jag framför allt känner att det har en god potential på marknaden och gör en bra service till mina kunder. När jag arbetar med kunder som vill sälja sina fastigheter är mitt kriterium alltid en stark förtroenderelation mellan de två, som börjar med ett kontrakt så att båda kan arbeta tillsammans för att uppnå bästa möjliga affär. Jag försöker alltid att inte ha ett mycket stort antal fastigheter, så jag kan ha närheten till ägarna som alltid är så önskad i denna typ av verksamhet. Med de allra flesta av mina kunder blev vi vänner och förtrogna, även efter processens. Om du vill sälja eller köpa fastigheter och vill göra det med en expert inom området, vänligen kontakta mig. Jag ska göra processen enkel och bekväm. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, Madeira Island area, Fastighetskonsult
Medianförsäljningspris
4 044 716 SEK
Objekt till salu
157
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska
Mitt namn är Helena CRISTINA och jag är en oberoende fastighetskonsult i iad Portugal. Mitt huvudsakliga arbetsområde är Charneca De Caparica E Sobreda, ett område som jag känner mycket väl och där jag känner mig helt lugn. Vill du köpa eller hyra en fastighet och fortfarande inte har hittat det du letar efter? På den här sidan hittar du min fastighetsportfölj. Jag följer gärna med på ett besök. Om du inte hittar det du vill ha här, är jag helt tillgänglig för att hjälpa dig i detta mycket viktiga skede av ditt liv. Om du planerar att sälja ditt hem kan jag också hjälpa dig genom att ge dig ett uppskattat värde och offentliggöra din fastighet på mer än 200 fastighetsportaler över hela världen gratis. iad är en digital fastighetsbyrå. Det finns inga butiker, vilket gör att jag kan träffa dig och ge dig den bästa servicen var du än är, baserat på professionalism och öppenhet. Som oberoende fastighetskonsult har jag autonomin att hantera mina scheman och förhandla med dig min provision, vilket säkerställer en personlig uppföljning i alla skeden av processen och en kvalitetstjänst till bästa pris. Kontakta mig!
Medianförsäljningspris
3 279 500 SEK
Objekt till salu
44
Talade språk
Portugisiska
Hej Jag har WhatsApp och Telegram: +351 - 920166477 Jag'Portugisiska. Prata engelska. Hablo Espanol. Tacksam. Tack. Un saludo.
Medianförsäljningspris
623 105 SEK
Objekt till salu
126
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
MF Associados är ett team av yrkesverksamma från fastighetsmarknaden som föddes av erfarenhet av sina ledare, Fernando Martins och Rogério Forte, med reklamfilmer som finns i regionerna Lissabon och Porto. Ett team av yrkesverksamma dedikerade och fokuserade på att ge våra kunder med en tjänst av excellens, med agenter specialiserade på försäljning, uthyrning, övervakning av köpare (nationella och internationella marknaden), och alla tjänster inom fastighetsbranschen, med lämpliga medel för marknadsföring, online, tryckt och direkt, säkerställa kunden det bästa erbjudandet, utförs i total säkerhet och utan outs! Ett team som tänker på dig!
Medianförsäljningspris
4 941 113 SEK
Objekt till salu
48
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska
Medianförsäljningspris
7 909 060 SEK
Objekt till salu
106
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska, Ryska
Hjälp hjälp hjälp hjälp
Medianförsäljningspris
3 585 586 SEK
Objekt till salu
25
Talade språk
Portugisiska, Engelska
Om vi kan drömma kan vi också förverkliga våra drömmar 💛
Medianförsäljningspris
1 858 383 SEK
Objekt till salu
9
Talade språk
Portugisiska, Engelska
MF Associados består av ett team av yrkesverksamma engagerade och fokuserade på att ge våra kunder med en tjänst av excellens, med agenter specialiserade på försäljning, uthyrning, övervakning av köpare (nationella och internationella marknaden), och alla tjänster av fastighetsbranschen, med hjälp av lämpliga medel för marknadsföring, online, tryckt och direkt, säkerställa kunden den bästa affären, som bedrivs i total säkerhet och utan problem!
Medianförsäljningspris
3 552 791 SEK
Objekt till salu
31
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska, Ryska