8 778 Fastighetsmäklare i Portugal

Bläddra och hitta en mäklare.
Vad skiljer mig åt? - Personlig service - Närhet och professionalism - Beprövade resultat
Medianförsäljningspris
5 512 132 SEK
Objekt till salu
18
Talade språk
Portugisiska, Engelska
Kontakta oss gärna på +41216161010 för att dela dina sökkriterier så att vi kan erbjuda dig varor så nära dina förväntningar och behov som möjligt.
Medianförsäljningspris
15 638 347 SEK
Objekt till salu
18
Talade språk
Franska, Engelska, Italienska
Jag kan hjälpa dig att hitta det nya hemmet.
Medianförsäljningspris
4 587 875 SEK
Objekt till salu
91
Talade språk
Portugisiska, Tyska, Engelska
Jag heter Sónia Gonçalves och är fastighetskonsult med koppling till eXp Portugal på Madeira. Jag har en examen i PR och affärskommunikation från Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Jag arbetade på Bankkontoret i 19 år och eftersom jag alltid gillade utmaningar och att komma ur min komfortzon bestämde jag mig 2021 för att komma till fastigheter som konsult. För mig var det relativt enkelt, på grund av mina kontakter, kundserviceupplevelsen, min utbildning i affärskommunikation och även på grund av min omfattande erfarenhet inom finansieringsområdet som jag förvärvat under hela min bankkarriär. Jag byggde också mitt drömhus och lärde känna många viktiga detaljer i byggandet av hus och projekt. Det som lockar mig mest i det här yrket är att hitta drömhuset, eller den önskade verksamheten som en investering av mina kunder. Förverkliga drömmen! För mina kunder som vill sälja är mitt mål att alltid sälja så snabbt som möjligt, till bästa pris. Av den anledningen försöker jag alltid ha i portföljen flera typer av fastigheter, med mycket olika egenskaper, men där jag framför allt känner att det har en god potential på marknaden och gör en bra service till mina kunder. När jag arbetar med kunder som vill sälja sina fastigheter är mitt kriterium alltid en stark förtroenderelation mellan de två, som börjar med ett kontrakt så att båda kan arbeta tillsammans för att uppnå bästa möjliga affär. Jag försöker alltid att inte ha ett mycket stort antal fastigheter, så jag kan ha närheten till ägarna som alltid är så önskad i denna typ av verksamhet. Med de allra flesta av mina kunder blev vi vänner och förtrogna, även efter processens. Om du vill sälja eller köpa fastigheter och vill göra det med en expert inom området, vänligen kontakta mig. Jag ska göra processen enkel och bekväm. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, Madeira Island area, Fastighetskonsult
Medianförsäljningspris
4 404 137 SEK
Objekt till salu
182
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska
Som fastighetskonsult vill jag bidra till att mina kunder hittar sitt drömhus.
Medianförsäljningspris
4 420 841 SEK
Objekt till salu
70
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Franska
Hej Jag har WhatsApp och Telegram: +351 - 920166477 Jag'Portugisiska. Prata engelska. Hablo Espanol. Tacksam. Tack. Un saludo.
Medianförsäljningspris
634 730 SEK
Objekt till salu
143
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Invest 351 är ett konsultföretag specialiserat på fastighetsinvesteringar i Portugal, vars uppdrag är att hjälpa dig att hitta de bästa och mest lönsamma investeringarna anpassade till din profil.
Medianförsäljningspris
3 229 330 SEK
Objekt till salu
94
Talade språk
Portugisiska
I 24 år främja förtroendefulla relationer med mina kunder. Jag arbetar hårt för att skapa varaktiga förtroenderelationer med mina kunder, baserat på värderingar som ärlighet, etik och totalt fokus på behoven hos dem som litar på mitt arbete.
Medianförsäljningspris
4 398 570 SEK
Objekt till salu
129
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Franska
I ETT DRÖMLANDSKAP, ETT HAV AV LÖSNINGAR. Det är vad mitt team av 5 konsulter erbjuder dig som en separat tjänst, oavsett om du är köpare, säljare eller uttagare.
Medianförsäljningspris
1 024 477 SEK
Objekt till salu
78
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska, Italienska
Sattar Properties är en boutique fastighetsmäklare som betjänar både köpare och säljare med lyxfastigheter och en exklusiv livsstil. Förmedlingen består av ett mycket erfaret team som förstår den verkliga innebörden av lyx och kan hjälpa kunden att föreställa sig en livsstil på önskad plats. Beläget i den prestigefyllda Cascais Marina, en exklusiv gateway för dem som går in i Cascais, och tillsammans med stöd från två kända utvecklare bland många, har Sattar Properties svaret på ditt drömhem. Från den orörda naturen i Sintra och Alentejo; lyxen, lugnet och freden i Cascais; det snabba stadslivet i Lissabon och Porto till året runt fritidshus i Algarve - Sattar Properties har du täckt. På Sattar Properties förstår vi vikten av att bygga samhällen, ansluta människor och skapa en hållbar livsstil. Vi strävar efter att vara den främsta boutiquemäklaren i Portugal genom att utveckla exceptionella kundrelationer. Låt oss vara en del av din resa till Portugal och upplev en unik personlig lösning för att skräddarsy efter alla dina behov.
Medianförsäljningspris
13 919 524 SEK
Objekt till salu
17
Talade språk
Portugisiska, Tyska, Engelska, Spanska, Franska, Polska