297 Fastighetsmäklare i Castelo Branco

Bläddra och hitta en mäklare.
Välkommen vind@s Jag heter Rita Cristovam, är 20 år och studerar Information Management på universidade nova de Lisboa - Nova IMS. Eftersom min ambition alltid aldrig lät mig stå stilla, ville jag alltid göra mer, vara mer, bidra mer, på alla områden i mitt liv. Av denna anledning bestämde jag mig i mars 2020 för att gå med i en ny utmaning: att vara fastighetskonsult för Mais Consultores-nätverket - #Saldanha butik. Att hjälpa till att förverkliga drömmar eller planera livsprojekt, hitta den bästa investeringen för ditt kapital och lyfta fram din fastighet från den andra är mitt huvuduppdrag! Låt oss tillsammans arbeta som ett team för att snabbare sälja din fastighet eller köpa ditt drömhus? Stanna här och förresten... Låt oss drömma tillsammans ✨
Medianförsäljningspris
3 713 974 SEK
Objekt till salu
14
Talade språk
Portugisiska, Engelska
Jag älskar och vet i detalj regionen där jag agerar, där jag föddes och alltid bodde. Kännare av varje nick i den högsta staden Portugal, Guarda, av de omgivande naturliga skönheter, serra da Estrela, Gardunha och Malcata, så med vårt arv införas i resvägarna i de vackraste byarna på landsbygden Portugal. Jag accepterade utmaningen att vara en oberoende fastighetskonsult, med ett åtagande att tjäna dig. Att vara med dig i alla skeden av processen och alla formella och rättsliga förfaranden som krävs för att genomföra verksamheten. Du kan alltid räkna med mina tjänster: Fastighetsförmedling (höjning, försäljning, leasing) Förvaltning av fastigheter på uppdrag av andra. Energicertifieringar. Rättsligt rådgivningsstöd, alltid gratis samråd betalar alltid handlingarna när det behövs. Construction Mediation Services _ renovering _ traditionell konstruktion _ modulär konstruktion Finansiering | Banker - Bostadskrediter och översyn av befintliga krediter. Investeringsstöd och affärsmedlare Stöd för fastställande ... "Eftersom det förtjänar exklusivitet ..." Idag och alltid med dig! Lösningen är här. Mitt engagemang är med dig. Tjäna det bättre och bättre, med trovärdighet och öppenhet.
Medianförsäljningspris
1 279 580 SEK
Objekt till salu
20
Talade språk
Portugisiska
Medianförsäljningspris
522 278 SEK
Objekt till salu
363
Talade språk
Portugisiska
Medianförsäljningspris
522 278 SEK
Objekt till salu
21
Talade språk
Portugisiska
Jag är Diana Ramos och jag är fastighetskonsult och utbildningsarkitekt. Passionerad om hus, utrymme och upplevelsen av människor i detta utrymme var det denna passion som motiverade mig att ta examen som arkitekt, efter att ha avslutat magisterexamen i arkitektur 2013 med specialisering inom inredningsarkitektur och att omfamna 2016 fastighetsförmedling i KW-området - Campo de Ourique, där jag fortfarande är kvar och är glad idag. Mitt liv, personligt och professionellt, har alltid styrts enligt värderingar som ärlighet, professionalism, kompetens, noggrannhet, engagemang och engagemang, som i kombination med arkitekturen och uppfattningen av utrymmet tror jag gör mig till rätt person för att hjälpa dig med köp eller försäljning av din fastighet.
Medianförsäljningspris
3 888 153 SEK
Objekt till salu
14
Talade språk
Portugisiska, Engelska
Välkommen till vårt universum! Vi är ett företag med hög dynamik och erfarenhet till din tjänst. De kvalitetsstandarder vi ställer in för vår prestation är den totala tillfredsställelsen hos vår kund under hela fastighetsprocessen. Välkommen!
Medianförsäljningspris
4 044 750 SEK
Objekt till salu
26
Talade språk
Portugisiska, Engelska