134 Fastighetsmäklare i Paris

Bläddra och hitta en mäklare.
Jag är en oberoende fastighetsrådgivare i den gyllene triangeln i västra Paris och på Staden Avray i synnerhet. Vanligt att jag har haft turen att leva i mer än 20 år. Jag arbetar bara efter relation och rekommendation. Jag sålde många varor på våra vackra städer vars fördelar jag vet perfekt ... skolor, sportaktiviteter, butiker, direkt tillgång till Paris... Etc. Jag vet hur man gör mina många köpare drömmer i forskning. Jag föreslår att du följer med dig vid försäljningen av din egendom. Obegränsad sändning på alla professionella webbplatser, kontinuerlig övervakning av besök organiserade enligt dina begränsningar och tillgänglighet. Kontrollera kreditvärdigheten hos köparna. Låga avgifter. Min personliga hemsida: https://www.iadfrance.fr/conseiller-immobilier/SABINE.DOUTRIAUX Du kan kontakta mig på 06.64.89.54.07 Önskar dig en vacker dag, Din Sabine Doutriaux
Medianförsäljningspris
9 578 804 SEK
Objekt till salu
12
Talade språk
Franska
Abriculteurs är neo-byrån som är engagerad i en exceptionell fastighetstjänst till rätt pris. Oavsett omfattningen av ditt projekt drar du nytta av expertstöd och de senaste digitala innovationerna. I ständig kontakt med dig på Whatsapp säkerställer vi en uppföljning av besök och försäljning i realtid. Vi förenklar de juridiska aspekterna av dina transaktioner. Och för att förbättra din fastighet på mer än 190 partnerfastighetsportaler mobiliserar vi systematiskt de mest säljande verktygen: professionella foton, planer, virtuella turer ... Vid din sida är vi ständigt innovativa för att producera en konkret, viktig tjänst, till rätt pris, som kan ge dig fullständig tillfredsställelse. Varje dag, online och på fältet, mobiliseras vårt team för att förenkla och påskynda framgången för dina projekt. Resultaten finns där. Skyddare. Producenter av fastighetsnöjdhet.
Medianförsäljningspris
3 439 886 SEK
Objekt till salu
363
Talade språk
Franska
Jag följer med mina kunder som vill sälja eller förvärva en fastighet (lägenhet, hus, mark) i Paris och närliggande förorter. Mina tjänster är personlig och jag förblir den enda kontakten för alla stegen i projektet fram till undertecknandet av den autentiska gärningen: - uppskattning av fastigheten: insamling av information, konkurrensanalys av marknaden och positionering av tillgångar. - förstärkning av fastigheten: professionell fotograf (möjlighet till homestaging och / eller virtuell rundtur). - försäljning av fastigheten: sök efter potentiella köpare i min klient portfölj och att mitt nätverk, skriva och bred distribution av annons på de viktigaste portaler (SeLoger, Belles Demeures,...), besök och rapporter om besök, studie av erbjudanden och förhandling. - säker transaktion: validering av finansieringsfiler av mina mäklare partners, samordning av parter (säljare, inlösare, notarier och förvaltare), löfte om försäljning som undertecknats hos notarie. Mina avgifter justeras tack vare en reducerad strukturavgift.
Medianförsäljningspris
6 856 529 SEK
Objekt till salu
7
Talade språk
Franska, Engelska
Hej, jag är Thomas SEGUIN, oberoende fastighetsmäklare knuten till iad France-nätverket. Som sådan innehar jag positionen som fastighetsrådgivare i staden MONTREUIL. Jag lärde känna den här sektorn och dess särdrag perfekt. När jag lyssnar på dina behov hjälper jag dig i sökandet efter en ny fastighet. Genom att vädja till mig, kommer du att vinna i tid, relevans och precision. För att göra detta sätter jag till din tjänst mitt nätverk och min erfarenhet som fastighetsrådgivare i det geografiska området där du vill bosätta dig. Pris per kvadratmeter, plats, hyra eller försäljning, typ av fastighet, område sökt på MONTREUIL är viktig information för att genomföra din framtida fastighetstransaktion. De hjälper dig att tydligt avgränsa ditt fastighetsprojekt. Min roll som fastighetsmäklare på MONTREUIL gör att jag kan följa med dig metodiskt, varje steg på vägen, enligt din bekvämlighet. På lång sikt kommer du att ha alla element i din ägo för att hjälpa dig att genomföra din fastighetstransaktion i fullständig transparens. Å andra sidan ger min status som oberoende fastighetsmäklare dig andra garantier. För det första, min flexibilitet i att hantera mina projekt och göra kundmöten. Så jag kan enkelt göra mig tillgänglig på MONTREUIL och dess omgivningar och vara vid din sida under alla stadier av ditt fastighetsprojekt. Sälja eller köpa fastigheter på MONTREUIL, jag kommer gärna att ge dig råd om alla praktiska aspekter relaterade till ditt projekt. Tveka inte att kontakta din fastighetsrådgivare på MONTREUIL.
Medianförsäljningspris
3 538 666 SEK
Objekt till salu
6
Talade språk
Franska
UNITY FASTIGHETER, Fastighetsbyrå i PARIS 10: e arrondissement, nordöstra Paris samt en dedikerad tjänst Ile de France. Inom transaktionsrådgivning sedan 2008 hjälper UNITY IMMOBILIER privatpersoner och företag vid försäljning och köp av fastigheter. Vår ambition är att ge dig kvaliteten på en skräddarsydd tjänst för att möta särdragen i varje verksamhet både tekniskt, administrativt och ekonomiskt. Vi försäkrar dig därmed en hög nivå av professionalism och total konfidentialitet.
Medianförsäljningspris
1 859 398 SEK
Objekt till salu
3
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska
Medianförsäljningspris
1 592 109 SEK
Objekt till salu
9
Talade språk
Franska