114 Fastighetsmäklare i Aydın

Bläddra och hitta en mäklare.
Jag har arbetat med min fru inom fastighetssektorn i Didim sedan 2014. Vi öppnade vårt eget fastighetskontor 2016. Vår prioritet är kundnöjdhet. Vi erbjuder transparent och pålitlig service. Vi arbetar med vårt professionella team inom köp, försäljning och uthyrning av fastigheter i Didim. Vi är med dig med alla våra tjänster före och efter lagfarten.
Medianförsäljningspris
2 184 387 SEK
Objekt till salu
17
Talade språk
Turkiska, Tyska, Engelska
Hej, vi är inte bara här för att sälja dig en fastighet, utan för att öka värdet på ditt liv.
Medianförsäljningspris
1 260 871 SEK
Objekt till salu
19
Talade språk
Turkiska
Vi erbjuder företags- och pålitliga lösningar för dina investeringar som du tänker göra i Turkiet.
Medianförsäljningspris
2 222 792 SEK
Objekt till salu
9
Talade språk
Turkiska, Engelska
Vi är Låt sälja fastigheter Turkiet. Vi är en brittisk baserad fastighetssökningstjänst med ett arbetsförhållande med väletablerade och pålitliga fastighets- och byggföretag baserade längs Turkiets kust i den turkosa regionen i Turkiet och norra Cypern
Medianförsäljningspris
3 868 697 SEK
Objekt till salu
133
Talade språk
Engelska
House Market Turkiet är ett fastighetsföretag baserat i Istanbul. Vårt företag grundades 2017 och har framgångsrikt fungerat sedan dess. Från den första dagen; Vi arbetar med all vår styrka så att våra kunder kan nå sina drömmars fastigheter till de mest överkomliga priserna. Vi hjälper dig att hitta den mest lämpliga fastigheten för dina förväntningar, och vi erbjuder dig alla typer av konsulttjänster du behöver under och efter försäljningen, helt och på det snabbaste sättet. Att köpa fastigheter är seriösa affärer. Medvetna om detta utför vi alla våra kontroller noggrant, utan att hoppa över några detaljer, under förförsäljnings- och titelaktsprocesserna så att våra kunder kan få sina titelakter och nycklar med noll fel, med vår expertpersonal.
Medianförsäljningspris
4 304 341 SEK
Objekt till salu
60
Talade språk
Engelska, Franska, Rumänska, Ryska, Turkiska, Ukrainska, Kinesiska (mandarin)