1 108 Fastighetsmäklare i Turkiet

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi är ett europeiskt sinnat fastighetsbolag specialiserat på att sälja fastigheter i Turkiet. Vårt huvudkontor ligger i Kestel, Alanya. Vi är alla statligt auktoriserade fastighetsmäklare. 10 olika språk talas på vårt kontor. Försäljningsavtalet kommer att göras på ditt modersmål. Vårt företag arbetar nära de ledande byggföretagen i Turkiet. Vi har 100% bästa prisgaranti på hela vår portfölj. På Immopro Turkiet kommer kundernas önskemål före allt. Vi kommer att ge dig den bästa servicen med individuell vård för att se till att du får det bästa av allt du förtjänar. I varje steg kommer vi att vara din starka partner med en personlig omsorg. Vi tror starkt på koden för etik, professionalism och öppenhet. Vi välkomnar alla våra nya och gamla kunder och hjälper dig gärna.
Medianförsäljningspris
1 528 773 SEK
Objekt till salu
198
Talade språk
Engelska, Danska, Tyska, Franska, Norskt bokmål, Svenska, Turkiska
Hej alla.. Jag heter Ugurcan Ünay jag är född i Turkiet/Samsun. Jag bor i Turkiet/Alanya. Jag har i Alanya Fastighetsbyrå. Jag har 8 års erfarenhet av fastigheter. Jag gör allas drömmar till verklighet. Jag tycker att den bästa kvaliteten och den vackraste till det mest överkomliga priset. Jag gillar att sälja lyxiga och designade möblerade lägenheter. Om du gillar lyx och design, var noga med att kontakta mig. Whatsapp:+90 546 563 1131 E-mail:ugurcan@besthousealanya.com webbplats : www.besthousealanya.com facebook:https://www.facebook.com/besthousealanya instagram:https://www.instagram.com/besthousealanya Vänliga hälsningar UGURCAN UNAY
Medianförsäljningspris
2 343 574 SEK
Objekt till salu
54
Talade språk
Turkiska, Engelska
Vi har ökat värdet på fastighetsmarknaden i Alanya med omnejd under de senaste 18 åren. Om du planerar att köpa eller sälja en fastighet i Turkiet är vi redo att ge en pålitlig och framgångsrik service. Varför ska du välja Panoramahomes NETWORK? Vi är ett flerspråkigt engelskt, ryskt, holländskt, turkiskt, tyskt, arabiskt, franskt och skandinaviskt språktalande team. ( Du kommer att få alla tjänster med egna språk) Vi känner till verksamheten och Alanya på grund av våra egna erfarenheter Vi har många nöjda kunder (Se vår gästbok) Vårt projekt är av hög standard och kvalitet enligt europeiska standarder och alla våra projekt är all inclusive (Ingen överraskningskostnad) Våra högkvalitativa tjänster fortsätter också efter att du har köpt din fastighet (Första året är gratis) Naturligtvis arbetar vi enligt europeiska standarder med turkisk touch av gästfrihet Blev du nyfiken? Tveka inte att kontakta oss och vara vår gäst i Alanya. www.panoramahomesnet.com
Objekt till salu
26
Talade språk
Engelska, Arabiska, Bulgariska, Katalanska, Tjeckiska, Danska, Tyska, Finska, Franska, Kroatiska, Italienska, Litauiska, Norskt bokmål, Nederländska, Polska, Ryska, Slovenska, Serbiska, Svenska, Turkiska, Ukrainska, Kinesiska (kantonesiska), Kinesiska (mandarin)
Som UTM INVESTS Family erbjuder vi investeringskonsulttjänster för dem som vill köpa fastigheter i Turkiet genom att ge fullt stöd i varje skede av denna process. Vårt mål är att växa tryggt och bygga långsiktiga relationer genom att tillhandahålla professionella och anpassade tjänster till våra investerare. Vi erbjuder dig de mest lämpliga alternativen för att dra nytta av fastighetsmarknaden i Turkiet. Turkiet är bekvämare med alla fastighetsinvesteringar jämfört med andra länder i världen. Men att inte investera i fastigheter genom ett professionellt företag kan orsaka dig oönskade problem. Därför rekommenderar vi de mest lönsamma och prisvärda alternativen med vår kvalitetstjänst. Du kan göra de bästa fastighetsinvesteringarna genom UTM INVEST FAMILY, vars enda syfte är att tillhandahålla högsta kvalitet och professionella tjänster till sina kunder!
Medianförsäljningspris
1 531 498 SEK
Objekt till salu
98
Talade språk
Turkiska, Engelska
Vi arbetar globalt. Att ha ett nätverk av inhemska och utländska partners Grand Real Estate kan vägleda dina investeringar, hantera din fastighet och ge lönsamma, återförstörbara och säkra sätt att investera. Erfarenhet och professionalism. Att investera i bostäder, villor, kommersiella fastigheter, turistanläggningar, tomter och mark med våra proffs gör det möjligt att hitta de mest attraktiva investeringsmöjligheterna. Vi bryr oss. Vilken typ av investering kan vara lämplig för dig? Som Grand Real Estate erbjuder vi investerare en mängd olika investeringsalternativ och köpmöjligheter.
Medianförsäljningspris
6 103 129 SEK
Objekt till salu
58
Talade språk
Engelska, Ryska, Turkiska, Ukrainska
Tveka inte att kontakta
Objekt till salu
3
Talade språk
Engelska, Spanska, Franska, Italienska, Portugisiska
"MODERNA LÖSNINGAR INOM FASTIGHETER" *OVILLKORLIG KUNDNÖJDHET * POSITIV TÄNKANDE KRAFT * PROFESSIONELL SERVICEMETOD VÅR VISION; ATT KONTINUERLIGT FÖRBÄTTRA VÅR SERVICE OCH KVALITETSSTANDARD OCH ATT FÖRA VÅR EFFEKTIVA POSITION INOM FASTIGHETSSEKTORN FRAMÅT HEMMA OCH UTOMLANDS. VÅRT UPPDRAG; ATT TILLGODOGÖRA SIG ALL UTVECKLING OCH INNOVATIONER INOM FASTIGHETSSEKTORN OCH ATT PRODUCERA MODERNA LÖSNINGAR MED KUNDNÖJDHET FÖRST.
Medianförsäljningspris
14 149 382 SEK
Objekt till salu
43
Talade språk
Turkiska, Arabiska, Engelska
Bostadsutrymmen där du kan spendera kvalitetstid finns på Ege 35 Gayrimenkul! Vill du både göra rätt investering och tjäna medan du köper i de mest värdefulla områdena i Istanbul, den mest föredragna investeringen och bostadsutrymmet? Köp huset du letar efter med bästa pris och räntefria avbetalningar från EGE 35 REAL ESTATE och njut av att vara husägare. Det är dags att förvandla dina små besparingar till stora investeringar! Kontakta oss på vårt callcenter på 0541 155 05 11 eller på vår WhatsApp-linje på 0541 155 05 11 för att få information om den personliga räntefria betalningsplanen och andra attraktiva villkor.
Medianförsäljningspris
1 431 701 SEK
Objekt till salu
19
Talade språk
Engelska, Arabiska, Bulgariska, Tjeckiska, Danska, Tyska, Baskiska, Franska, Hebreiska, Hindi, Italienska, Portugisiska, Ryska, Albanska, Turkiska, Ukrainska, Kinesiska (kantonesiska)