251 Fastighetsmäklare i San Vicent del Raspeig

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi säljer inte bara fastigheter i Alicante, vi brinner för var vi bor, vi lyssnar på våra kunder och erbjuder professionell och vänlig rådgivning.
Medianförsäljningspris
4 075 194 SEK
Objekt till salu
69
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska
Fincas HG utvecklar sin yrkesverksamhet i staden Alicante, som ligger vid Medelhavets strand, dess privilegierade läge, uppmellan berget och havet, ger Alicante en speciell skönhet, tillsammans med godheten i sin klimatologi. Vi är ett fastighetstjänsteföretag, som startade i början av 2004, som sedan dess har etablerats intill centrum av staden Alicante, i hjärtat av den traditionella stadsdelen San Blas. Fincas HG, är kontinuator av undervisningen Alfa Inmobiliaria, varumärke som vi har identifierat i vår början. Under hela vår historia har vi upplevt djupa kriser både inom fastighetssektorn och i den europeiska ekonomins grundvalar, en situation som har stärkt oss för att garantera en utmärkt servicekvalitet för våra kunder. Genom denna presentation vill vi göra oss till ditt förfogande för att vägleda och ge dig råd, i alla steg i samband med försäljning-förvärv eller uthyrning av ditt hem, samt sätta till ditt förfogande vårt breda utbud av tjänster som du kan konsultera i vår byrå.
Medianförsäljningspris
2 247 779 SEK
Objekt till salu
38
Talade språk
Spanska, Engelska
I GRUPO ALBOR SERVICIOS INMOBILIARIOS hjälper vi dig att uppfylla dina drömmar eftersom det bästa sättet att förutsäga framtiden är att skapa den. Vi är i ett av de bästa turistområdena runt om i världen.
Medianförsäljningspris
2 906 349 SEK
Objekt till salu
177
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska, Italienska
Nya tider, nya förnimmelser, nya sätt att tänka och nya sätt att arbeta. Nya tider, där NÄRHET, PERSONLIG BEHANDLING och RÅDGIVNING UNDER HELA PROCESSEN, både försäljning och köp från första stund, är de omisskännliga kännetecknen för TABARKA INMOBILIARIA. Nya tider, där det som verkligen är viktigt är DU. I TABARKA INMOBILIARIA gör vi det möjligt.
Medianförsäljningspris
3 525 802 SEK
Objekt till salu
10
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska
Om du vill investera i en ny fastighet eller behöver hjälp med att sälja din nuvarande fastighet samt fastighetsrådgivning, kan du räkna med att vi uppnår dina mål. Vi erbjuder tjänster från stora proffs som anpassar din omfattande erfarenhet till de nya tiderna.
Medianförsäljningspris
1 926 667 SEK
Objekt till salu
9
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska
Tecnocasas kontor i Sidi Ifni Alicante öppnades 2019, vi vill vara en referens i området med hjälp av våra kunder och vår vänliga och nära behandling. Kvaliteten på försäljningen och behandlingen av allmänheten är vårt huvudmål. ESTUDIO DESARROLLO SIDI IFNI är ett fastighetsbolag som ingår i Tecnocasa-koncernen som har de bästa verktygen för att hantera försäljningen av ditt hem tack vare stöd från vårt breda nätverk av kontor. Våra tjänster omfattar: - Försäljning och uthyrning av fastigheter. - Värdering av fastigheter utan förpliktelse. - Arvshantering. - Annullering av embargon. - Omfattande service efter försäljning. Vi är ditt fastighetsbolag i Carolinas Altas och Nou Alacant. Kontakta oss på 865 68 54 26. Till den tecnocasacarolinasaltas@gmail.com eller i våra lokaler på Av. Sidi-ifni nr 11, Bajo A - 03014
Medianförsäljningspris
723 960 SEK
Objekt till salu
29
Talade språk
Spanska
Fastighetsvärlden måste vara mer verklig. Därför föresade vi oss att vara ett nytt sätt att "vara fastigheter", och denna formel är att vara REAL. Ensam kan vi inte, vi behöver våra kunder att vara. Går du ihop? Få det att hända
Medianförsäljningspris
2 510 506 SEK
Objekt till salu
45
Talade språk
Spanska
Inmobiliaria Darmon är en fransktalande fastighetsbyrå, pionjär inom fastighetsrådgivning i Spanien. Vi försvarar våra köpares intressen för att undvika intressekonflikter!
Medianförsäljningspris
2 335 355 SEK
Objekt till salu
82
Talade språk
Franska, Katalanska, Engelska, Spanska