1 550 Fastighetsmäklare i New York

Bläddra och hitta en mäklare.
Johnson & Nommaz Team är en sällsynt enhet i fastighetsbranschen, en som ger sitt hjärta och själ till varje kunds behov och varje affärs framgångsrika resultat. Etablerades 2007 av skickliga proffs och partners Michael Johnson och Hayim Nommaz, de drivs av engagemang, drivs av passion, styrs av etik och engagerar sig för att överträffa förväntningarna. Flytande på flera språk och värdefulla bakgrunder inom reklam, företag och finans ger också en tydlig fördel. Teamet tjänar flitigt behoven hos en otroligt mångsidig och global kundkrets, vilket ger personlig service och erfaren expertis oavsett transaktionens storlek och geografi
Medianförsäljningspris
9 350 446 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Engelska, Spanska, Franska, Italienska, Turkiska
Renée sätter sin klients bästa först. Hon är känd för att tillhandahålla oklanderlig service och guidar osjälviskt sina kunder till deras specifika behov, allt från förstagångsköpare till erfarna investerare och säljare. Med 13 års erfarenhet av globala finansiella företag som ackrediterad CFA-finansanalytiker och 5+ år i branschen som grundare av hennes e-handelssmyckeföretag, förvärvade hon avancerade analytiska och effektiva marknadsförings- och förhandlingsfärdigheter för att ge sina kunder den mest omfattande, insiktsfulla informationen och tjänsterna. Hon maximerar potentialen och driver värde i varje fastighetstransaktion. Renée har åtagit sig att betjäna sina kunder med oöverträffad nivå av integritet, förtroende och lojalitet. Renée tar också med sig sin kunskap och passion inom fastigheter för att betjäna sina kunder. Hon har bott på Manhattan i över 25 år och har hyrt, köpt och sålt sina egna hem, samt framgångsrikt investerat i New York fastigheter. Renée är född i Hong Kong och uppvuxen i New York och talar även kantonesiska och mandarin, och arbetar för närvarande med kunder i USA och Asien. På fritiden tycker Renée om att resa, familjesammankomster och Barre-träning. Hon sitter också i styrelsen som sekreterare för en global ideell organisation, Chung Wah Tao Tak Tong, som hon hjälpte till att grunda i New York. Renée ser fram emot att ta med sig sin expertis och passion för att tillgodose alla sina kunders fastighetsbehov. Med ett pålitligt team byggt under åren, i kombination med hennes erfarenhet, är Renée här för att ge vägledning från början till slut, vilket ger heltäckande service i att köpa, sälja, hyra, investera eller något av hennes klients fastighetsbehov.
Medianförsäljningspris
6 188 018 SEK
Objekt till salu
4
Talade språk
Engelska, Kinesiska (kantonesiska), Kinesiska (mandarin)
I mer än 10 år har BARNES New York hjälpt sina franska och utländska kunder i deras fastighetsförvärv i USA. Vårt fransk-amerikanska konsultteam kommer att ge dig de bästa fastighets-, juridiska och skattemässiga lösningarna för att möta dina behov. Utöver vår transaktionstjänst kan vi även hjälpa till som ägarrepresentanter och fastighetsförvaltare. Som fastighetsmäklare i New York har vi tillgång till de flesta fastigheter som är tillgängliga för försäljning och uthyrning på marknaden. Oavsett vad ditt projekt är (pied-à-terre, hyresinvestering, primär bostad, ...), är BARNES den partner du behöver för att hjälpa dig hela vägen.
Medianförsäljningspris
3 925 411 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Engelska
Som de främsta fastighetsmäklarna i Bronx är vi här för att ge dig alla resurser och information du behöver för att köpa eller sälja fastigheter. Vi arbetar med köpare och säljare i Bronx, Westchester, Brooklyn, Queens, Manhattan och de omgivande områdena och har haft omfattande utbildning i de senaste fastighetsmarknadsföringsstrategierna. Jag belönade # 1 latinamerikansk mäklare på 2016 tack Gud och till en hel del hårt arbete. Vi är övertygade om att vi kan erbjuda dig kunskap och verktyg som skulle hjälpa dig bättre och din fastighetstransaktion att köpa eller sälja ett hem. El hablar español me ha ayudado mucho a crecer en mi comunidad gracias a Dios primero y mi esfuerzo en el año 2016 fui nombrado el agente numero uno de habla hispana en el Bronx. Me gusta ayudar mucho a las personas especialmente cuando se trata de unas de las transacciones mas grandes que hacen las personas que es comprar una propiedad. Tenemos un equipo completo con migo formado por 10 años para ayudar a mi gente hispana a que no sean una frustración comprar eller vender una propiedad sino como dicen un paseo por el parque. Para los vendedores mi lema es vender las Propiedades en dos semanas mas tardar un mes. Jag gusta escuchar y dar idéer y mig gusta poner sus prioridades antes de las mias.
Medianförsäljningspris
9 665 183 SEK
Objekt till salu
9
Talade språk
Engelska, Spanska
Medianförsäljningspris
22 984 336 SEK
Objekt till salu
13
Talade språk
Engelska