157 Fastighetsmäklare i Istanbul

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi försäkrar dig att du under dagens marknadsförhållanden kommer att arbeta med fastighetsmäklare som är fullt engagerade i att tillhandahålla professionell och kvalitetsservice som kan ge dig det bästa priset vid försäljning och uthyrning av din fastighet, köp och uthyrning av ditt drömhem. Yü-Ce Real Estate har inga kunder, det har långvariga vänner. Därför är vår grundprincip; kommer att kunna arbeta tillsammans under hela våra liv genom att skapa en grund av förtroende och vänskap för framtiden. I våra projekt anställs personal som talar arabiska, persiska, franska, engelska och ryska. Med onlinepresentationer kan du få information om våra projekt via fjärranslutning och äga fastigheter med fjärrförsäljning. www.yucegayrimenkul.com.tr https://www.instagram.com/yucegayrimenkul/ https://www.youtube.com/channel/UC0NMBFhuwryNiXe-0APLAFw
Medianförsäljningspris
3 637 732 SEK
Objekt till salu
81
Talade språk
Turkiska, Engelska
Vi arbetar globalt. Att ha ett nätverk av inhemska och utländska partners Grand Real Estate kan vägleda dina investeringar, hantera din fastighet och ge lönsamma, återförstörbara och säkra sätt att investera. Erfarenhet och professionalism. Att investera i bostäder, villor, kommersiella fastigheter, turistanläggningar, tomter och mark med våra proffs gör det möjligt att hitta de mest attraktiva investeringsmöjligheterna. Vi bryr oss. Vilken typ av investering kan vara lämplig för dig? Som Grand Real Estate erbjuder vi investerare en mängd olika investeringsalternativ och köpmöjligheter.
Medianförsäljningspris
5 432 301 SEK
Objekt till salu
149
Talade språk
Engelska, Ryska, Turkiska, Ukrainska
Vi säljer och hyr lyxbostäder, villor, herrgårdar, platser, byggnader, mark, torg, kontor, bostäder och kommersiella enheter i hela Turkiet.
Medianförsäljningspris
1 537 681 SEK
Objekt till salu
65
Talade språk
Turkiska
Medianförsäljningspris
6 205 266 SEK
Objekt till salu
73
Talade språk
Turkiska, Engelska, Hindi
Snabb försäljning med Gurkan, hyr snabbt .... Efter att ha avslutat sin grundutbildning vid Eskişehir Anadolu University, fakulteten för kommunikationsvetenskap, Institutionen för pedagogisk kommunikation och planering, avslutade hon sin magisterexamen vid Institute of Social Sciences, Institutionen för kommunikation vid samma universitet med avhandlingen "The Effect of Real Estate Education on Communication Skills". Gürkan Akkuş fick också universitetsutbildningar i kommunikation, utbildning och pedagogisk design. Från och med 2004 hanterade Akkuş försäljning, utbildning och placering av fältpersonal i många livsmedels- och dryckesföretag, och mellan 2006 och 2013 arbetade han som utbildnings- och franchiseutvecklingschef på Realty World Turkey. Mellan september och december 2013 tjänstgjorde han som utbildningsdirektör på Ağaoğlu Construction. Mellan december 2013 och augusti 2015 arbetade Akkuş som utbildnings-, kvalitets- och franchiseutvecklingschef och kvalitetsstyrningssystemrepresentant i Coldwell Banker Turkey-teamet, och sedan 2006 har han utbildat många fastighetskonsulter och mäklare inom fastighetssektorn och bidragit till utvecklingen av många kontor inom sektorn. Gürkan Akkuş tjänstgjorde som ERA Real Estate Turkey Business Development and Marketing Director mellan augusti 2015 och november 2018. Från november 2018 till februari 2021 var han involverad i fastighetssektorn som medgrundare av R.E.D. Invest. Han kommer nu att fortsätta sina tjänster som fastighetskonsult på Coldwell Banker Baras Real Estate. Innehavare av certifikat för fast handelstillstånd, yrkeskvalifikationscertifikat. Han tog examen från Anadolu University Real Estate and Property Management. Han avslutade Coldwell Banker Turkey Commercial Real Estate Training. Han är också en AVS-ackrediterad kommersiell fastighetsmäklare från USA.
Medianförsäljningspris
3 303 927 SEK
Objekt till salu
18
Talade språk
Turkiska, Engelska
Vi ligger också i framkant inom bostads-, kommersiell och industriell försäljning på hög nivå i Turkiet. Vi hittar rätt plats för investeringar.
Medianförsäljningspris
2 704 087 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Turkiska, Engelska