958 Fastighetsmäklare i Madrid

Bläddra och hitta en mäklare.
Hej, framtida ägare. Njut av nyköp och försäljning av fastigheter. Från att hitta ett nytt hem, till att finansiera eller sälja det, vi är här för att göra det enklare och snabbare. Huspy-upplevelsen börjar! Vi förenklar processen så att du kan njuta av ditt nya hem på kortare tid. Vårt team av fastighetsexperter kommer att följa med dig hela tiden. Inga extra kostnader eller dolda klausuler. • Upptäck våra utvalda hem. • Välj bland Madrids mest populära stadsdelar. Vill du sälja din fastighet? Publicera med Huspy och få kontakt med köpare som är intresserade av att förvärva fastigheter som din i Madrid. Vårt uppdrag är att förbättra ekosystemet för bostadsköp för alla genom bekvämlighet, tydlighet och omsorg.
Medianförsäljningspris
8 104 707 SEK
Objekt till salu
139
Talade språk
Spanska, Engelska
Casas Exclusivas erbjuder till salu fastigheter noggrant utvalda av mycket erfarna fastighetsmäklare och stora finsmakare inom sina respektive områden. Dessa fastigheter har mycket eftertraktade funktioner som önskvärda platser, fantastisk utsikt, fängslande design och har noggrant konstruerats eller renoverats med oklanderlig uppmärksamhet på detaljer. Dessa unika hem ligger i några av de mest eftertraktade områdena i Barcelona och Costa Brava mitt i bevarade naturområden. Xavier Martin, grundare och VD för Casas Exclusivas, är en fastighetsmäklare från Katalonien med mer än två decenniers erfarenhet. Passionerad om fastigheter har han förmedlat hundratals exklusiva fastighetsköp i Spanien och talar franska, spanska och engelska. Han delar sin tid mellan Barcelona och Costa Brava och uppskattar den unika dragningskraften hos båda platserna.
Medianförsäljningspris
19 711 019 SEK
Objekt till salu
41
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska, Franska
På PARADISUS Real Estate ger vi råd och hanterar fastigheter och finansiella verksamheter för att hjälpa säljare och köpare att genomföra verksamheten på kortast möjliga tid. Vårt huvudmål är att ge våra kunder en service av excellens och stödja dem under hela processen så att de kan känna sig bekväma och säkra. Ditt förtroende är vår största belöning!
Medianförsäljningspris
10 232 338 SEK
Objekt till salu
58
Talade språk
Spanska, Tyska, Engelska, Franska, Italienska, Ryska
Välkommen till My Home Abad Velasco, din pålitliga fastighetsbyrå i Madrid. Vi är stolta över att kunna erbjuda uthyrnings- och försäljningstjänster för alla typer av fastigheter, anpassade efter våra kunders behov och preferenser. På My Home Abad Velasco förstår vi att det är ett viktigt beslut att köpa, sälja eller hyra en fastighet, och därför är vi fast beslutna att ge dig en professionell och personlig service. Vårt team av fastighetsexperter är här för att ge råd och vägleda dig varje steg på vägen, vilket garanterar en tillfredsställande upplevelse.
Medianförsäljningspris
2 318 943 SEK
Objekt till salu
11
Talade språk
Spanska
Industriingenjör registrerad i COIIM Juridisk expert knuten till AMADEI
Medianförsäljningspris
2 423 296 SEK
Objekt till salu
29
Talade språk
Spanska, Bulgariska, Engelska, Ryska
Lita på oss för att förverkliga dina drömmar om att äga ett hem eller öka din investeringsportfölj. Din tillfredsställelse och framgång är vår prioritet varje steg på vägen.
Medianförsäljningspris
1 791 384 SEK
Objekt till salu
104
Talade språk
Spanska, Engelska
Försäljning av fastigheter: bostäder / kommersiella. Hyr lägenheter, hus, etage, bondgårdar etc. Vi värdesätter din egendom utan förpliktelse Budgetar och förfaranden "Omlokalisering": bostäder, skolor, flytta, NIE förfaranden, registrering, kontrakt. Försäkring av uteblivna betalningar och bearbetning/förändring av leveranser. Behöver du något annat? Säg mig!
Medianförsäljningspris
2 139 225 SEK
Objekt till salu
6
Talade språk
Spanska, Engelska
Professionella frilansande fastighetsmäklare har åtagit sig att lyssna på dina behov, erbjuda alternativ som passar din budget och dina preferenser, ge tydlig information om fastigheter och vägleda dig genom processen att köpa, sälja eller hyra med professionalism och transparens.
Medianförsäljningspris
5 159 649 SEK
Objekt till salu
13
Talade språk
Spanska, Engelska, Portugisiska