717 Fastighetsmäklare i Barcelona

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi är ett team av fastighetsspecialister i det vackra området Garraf Natural Park, cirka 30 minuter söder om Barcelona. Vår specialitet är den djupa kunskapen om området och den mångfald av språk vi hanterar. Vi hjälper dig att hitta objekt i bland annat Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Vilanova i la Geltrú. Dessutom har vi exklusiva fastigheter som vi kan erbjuda dig. Tveka inte att kontakta oss: www.happyexpat.es
Medianförsäljningspris
6 159 157 SEK
Objekt till salu
31
Talade språk
Spanska, Katalanska, Tyska, Franska, Italienska, Nederländska
Välkommen till Atipika! Vi välkomnar dig till vårt företag och vi inbjuder dig att lära känna våra tjänster, liksom de otaliga fördelarna med arbetar med oss. Nästan 25 år innovaterande, växande och ledande på fastighetsmarknaden. Mer än 11 000 verksamheter på 20 år ratificera vår metod och vårt sätt att göra saker. Mer än 50 nationaliteter ingår i vår kund- och ägarbas, vårdad med ansträngning och förtroende.
Medianförsäljningspris
10 362 288 SEK
Objekt till salu
362
Talade språk
Engelska, Katalanska, Spanska, Franska, Italienska, Portugisiska, Ryska
Vi har en bred portfölj av lägenheter, hus, kontor och kommersiella lokaler i provinsen Girona.
Medianförsäljningspris
13 971 624 SEK
Objekt till salu
14
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska
Casas Exclusivas erbjuder till salu fastigheter noggrant utvalda av mycket erfarna fastighetsmäklare och stora finsmakare inom sina respektive områden. Dessa fastigheter har mycket eftertraktade funktioner som önskvärda platser, fantastisk utsikt, fängslande design och har noggrant konstruerats eller renoverats med oklanderlig uppmärksamhet på detaljer. Dessa unika hem ligger i några av de mest eftertraktade områdena i Barcelona och Costa Brava mitt i bevarade naturområden. Xavier Martin, grundare och VD för Casas Exclusivas, är en fastighetsmäklare från Katalonien med mer än två decenniers erfarenhet. Passionerad om fastigheter har han förmedlat hundratals exklusiva fastighetsköp i Spanien och talar franska, spanska och engelska. Han delar sin tid mellan Barcelona och Costa Brava och uppskattar den unika dragningskraften hos båda platserna.
Medianförsäljningspris
17 755 605 SEK
Objekt till salu
40
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska, Franska
Mitt namn är Aitor och jag arbetar som charterad fastighetsmäklare: API A13245 och AICAT 10900 från Barcelona. Förutom att presentera egenskaperna på min webbplats erbjuder jag dig Personal Shopper-service i Katalonien med tillgång till hela fastighetsmarknaden.
Medianförsäljningspris
20 375 285 SEK
Objekt till salu
10
Talade språk
Spanska, Engelska
Apple Houses är ett ungt och dynamiskt företag, bildat av ett flerspråkigt team med en lång bakgrund inom den nationella och internationella fastighetssektorn. Vi tillhandahåller "à la carte" -tjänster som börjar med att noggrant studera våra kunders behov och fortsätter med rådgivning, medling och förvaltning i fastighetstransaktioner.
Medianförsäljningspris
10 362 288 SEK
Objekt till salu
25
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska
Försäljning av fastigheter: bostäder / kommersiella. Hyr lägenheter, hus, etage, bondgårdar etc. Vi värdesätter din egendom utan förpliktelse Budgetar och förfaranden "Omlokalisering": bostäder, skolor, flytta, NIE förfaranden, registrering, kontrakt. Försäkring av uteblivna betalningar och bearbetning/förändring av leveranser. Behöver du något annat? Säg mig!
Medianförsäljningspris
3 813 089 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Spanska, Engelska
Vi hanterar försäljningen av ditt hem metodiskt och effektivt. Ett professionellt expertteam till ditt förfogande för att ge värde åt ditt arv. Vi startar ledningen genom att betygsätta fastigheten och kontrollera registrerings- och stadsdata. Detta gör det möjligt för oss att definiera marknadspriset, förbereda affärsinformationen och utforma kommunikationsplanen. Vi tillgodoser efterfrågan genom att informera och besöka fastigheten, leverera en personlig dokumentation av huset och lösa eventuella frågor som kan uppstå. Med stöd av parlamentets juridiska avdelning förbereder vi den dokumentation som krävs för att formalisera den operation som åtföljer kunder hela tiden fram till undertecknandet av den offentliga gärningen.
Medianförsäljningspris
3 399 762 SEK
Objekt till salu
42
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska, Franska
The White Side Real Estate är ett företag med ett etiskt och mycket professionellt arbetssätt. Att möta våra kunders behov är vårt "varumärke" och vi tror starkt på att lyssna på människor och förstå deras drömmar. Genom att göra det erbjuder vi alltid de bästa valen utan att slösa bort kundens tid på att besöka hem och fastigheter som inte skulle uppfylla våra kunders förväntningar. Vi gillar att sitta ner med människor och förstå vad de letar efter. Hos oss hittar du ett professionellt team som kommer att vara vid din sida under hela processen tills du är helt nöjd. Inte bara sälja ett hem utan också hjälpa dig om du behöver någon förändring eller omvandling i fastigheten, vi kan ta hand om allt och du kan vara säker på att vi kommer att göra det på det bästa och mest ekonomiska sättet för dig. Vi har en mycket speciell fastighet med ett brett utbud av priser men utan att kompromissa med kvaliteten på lägenheterna/husen och alltid med ett mycket starkt engagemang med design, komfort, funktionalitet och, naturligtvis, på de bästa platserna i Barcelona och dess omgivningar, inklusive fastigheter i de mest centrala och coola platserna i staden men också i de vackra och exklusiva bergen och stränderna som omger Barcelona. Vi är en fastighetsmäklare som specialiserar oss på bostäder i Barcelona och den katalanska kusten men vi arbetar också på ett mycket skräddarsytt sätt, vi kan hitta allt som vår kund vill ha eller så kan vi få det gjort. Besök oss gärna på vårt kontor som ligger i ett av de mest attraktiva områdena i Barcelona (Bonanova), du hittar i oss den bästa partnern i ditt sökande efter det drömda hemmet.
Medianförsäljningspris
5 903 011 SEK
Objekt till salu
19
Talade språk
Engelska, Katalanska, Spanska, Franska