821 Fastighetsmäklare i Barcelona

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi är ett team av specialister på sökning och avlägsnande av fastigheter i det vackra området i naturparken "el Garraf" cirka 30 minuter söder om Barcelona. Vår specialitet är kunskapen om området och de olika (moder) språken vi erbjuder. Vi hjälper dig att hitta fastigheter i Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Vilanova i la Geltru ..., men vi har också exklusiva fastigheter som vi kan erbjuda dig. Tveka inte att kontakta oss: www.happyexpat.es
Medianförsäljningspris
5 491 683 SEK
Objekt till salu
39
Talade språk
Spanska, Katalanska, Tyska, Franska, Italienska, Nederländska
Mitt namn är Aitor och jag arbetar som charterad fastighetsmäklare: API A13245 och AICAT 10900 från Barcelona. Förutom att presentera egenskaperna på min webbplats erbjuder jag dig Personal Shopper-service i Katalonien med tillgång till hela fastighetsmarknaden.
Medianförsäljningspris
19 733 974 SEK
Objekt till salu
10
Talade språk
Spanska, Engelska
Vi är Api (fastighetsmäklare) och även certifierade fastighetsmäklare agenter med en växande nationell närvaro i Spanien. Denna dubbla erfarenhet av fastighetsmarknaden gör att vi kan erbjuda dig en optimal förvaltning och servicekvalitet till köparens kund och porpietario-kunden som vill sälja sitt hus. Vi garanterar en 100% tillfredsställande försäljningsprocess i kontinuerlig förbättring, dodne vi vägleder kunden i varje steg och med alla faciliteter.
Medianförsäljningspris
5 328 173 SEK
Objekt till salu
77
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska, Franska
Välkommen till Atipika! Vi välkomnar dig till vårt företag och vi inbjuder dig att lära känna våra tjänster, liksom de otaliga fördelarna med arbetar med oss. Nästan 25 år innovaterande, växande och ledande på fastighetsmarknaden. Mer än 11 000 verksamheter på 20 år ratificera vår metod och vårt sätt att göra saker. Mer än 50 nationaliteter ingår i vår kund- och ägarbas, vårdad med ansträngning och förtroende.
Medianförsäljningspris
10 402 624 SEK
Objekt till salu
327
Talade språk
Engelska, Katalanska, Spanska, Franska, Italienska, Portugisiska, Ryska
NOA LUXURY PROPERTIES står till ditt förfogande och erbjuder sina tjänster relaterade till lyxfastighetssektorn: transaktioner för försäljning, uthyrning och administration. Med en internationell och nationell kundkrets strävar byrån efter att ge dig en nivå av erfarenhet och tjänster som är värda de mest exklusiva platserna där du är närvarande. Med lugn och konfidentialitet kan vi följa med dig i alla dina fastighetsprojekt. Marbella, Estepona, Teneriffa, Barcelona.
Medianförsäljningspris
4 930 111 SEK
Objekt till salu
190
Talade språk
Spanska, Arabiska, Tyska, Engelska, Italienska, Portugisiska
Som medlems-API (Fastighetsmäklare), Spanien, Nº603, har vi valt några av de fastigheter som vi tror är mest representativa, men vi har många fler. Du behöver bara kontakta oss via kontaktformuläret på vår hemsida www.calador.es och vi kommer att bistå och bedöma dig när det gäller försäljning eller köp av en fastighet. Vi har många års erfarenhet inom området och vår flerspråkiga personal kommer att ge dig råd i alla dessa frågor som ibland blir lite komplicerade; transaktionssäkerhet, registreringsinformation, värderingar, beskattning, finansieringsinformation, planeringsinformation etc. , och naturligtvis alltid på ett hjärtligt, tydligt och transparent sätt. VI VÄNTAR PÅ DITT BESÖK! Inmobiliaria Cala d'Or
Medianförsäljningspris
9 866 987 SEK
Objekt till salu
71
Talade språk
Spanska, Katalanska, Tyska, Engelska, Franska
Jag hjälper husägare att sälja sitt hem på kortast möjliga tid och med maximal lönsamhet.
Medianförsäljningspris
2 182 014 SEK
Objekt till salu
12
Talade språk
Spanska, Katalanska, Engelska
Att köpa, sälja eller hyra är ett mycket viktigt steg. Vi vill följa med dig i dina nya "berättelser". Börja skriva det med oss i Valencia eller Barcelona.
Medianförsäljningspris
3 608 498 SEK
Objekt till salu
60
Talade språk
Spanska, Engelska, Franska, Polska
GPcasa började sin resa 1993 med sitt huvudkontor i Sant Andreu de Llavaneras. Det var en tid av konsolidering, historiska förändringar och ett nytt socioekonomiskt panorama i vårt land som öppnade upp för ett nytt kommersiellt scenario. I och med kommunismens fall i Central- och Östeuropa känner sig européerna närmare. År 1993 kulminerade skapandet av den inre marknaden med de "fyra friheterna" för rörlighet: varor, tjänster, personer och kapital. 1990-talet var också årtiondet för två fördrag: Europeiska unionens Maastrichtfördrag 1993 och Amsterdamfördraget 1999. Medborgarna är oroade över miljöskyddet och gemensamma åtgärder i säkerhets- och försvarsfrågor. Det är i detta sammanhang som Jesús Rosales ser möjligheten och GPcasa föddes. Sedan dess har GPcasa haft en exponentiell och kontinuerlig tillväxt som har lett till att det är en pionjär inom specialiserad behandling av avancerade kunder och särskilt i förhållande till semesterbostäder. Med införlivandet av teamet av samarbetspartners som är specialiserade på marknaden kan GPcasa skryta med att tillhandahålla en specialiserad behandling, mer fokuserad på kunden än på verksamheten, och skapa en direkt och nära relation med sina kunder. GPcasa letar inte efter ditt hus, det letar efter ditt hem!! Det ger dig inte funktioner, det får önskningar!!
Medianförsäljningspris
3 721 264 SEK
Objekt till salu
20
Talade språk
Spanska, Engelska