58 Fastighetsmäklare i Sion

Bläddra och hitta en mäklare.
Vårt team står till ditt förfogande: Din tränare medan du letar efter en fastighet. Din finansieringscoach, Din coach för efterbehandling val, Din tränare för valet av notarie. Din tränare för inredning och dekoration.
Medianförsäljningspris
15 265 609 SEK
Objekt till salu
22
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska, Italienska
Försäljning och förvärv av en fastighet är viktiga skeden i våra liv, under vilka särskild uppmärksamhet måste ägnas åt varje detalj. Under mina yrkeserfarenheter och utbildning har jag haft chansen att utveckla analytiska färdigheter, vilket idag gör att jag dagligen kan kombinera kritiskt tänkande och noggrannhet för att på bästa sätt möta dina behov samtidigt som jag lyfter fram dina egenskaper med noggrannhet och tydlighet. Eftersom jag ligger i Montreux omfattar min verksamhetssektor rivieran, som jag särskilt gillar och som har unika naturliga egenskaper som gör den till en av de vackraste regionerna i landet och erbjuder många möjligheter. Winston Churchill sa: "En pessimist ser svårigheter i varje möjlighet, en optimist ser möjligheter i varje svårighet", vartill jag skulle vilja tillägga att en pragmatiker vet hur man känner igen och tar vara på en bra möjlighet. Detta är hela poängen med mitt arbete och mitt stöd. Låt oss ta tillfället i akt tillsammans!
Medianförsäljningspris
7 446 895 SEK
Objekt till salu
11
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska
Hej Vi skickar gärna önskade filer efter en begäran på Properstar-plattformen eller efter ett besök på vår www.viviane-immobilier.ch webbplats. Ser fram emot att hjälpa dig att hitta din fastighetspärla, vi står till ditt förfogande.
Medianförsäljningspris
11 854 976 SEK
Objekt till salu
13
Talade språk
Franska
Fastighet... med tillförsikt! Uppskatta din fastighet utan förpliktelser! Vill du sälja din bostad? Jag föreslår: * Gratis uppskattning av en expert med federalt patent * Min expertis på den lokala marknaden * Professionell HDR-fotografering * Respekt för din totala frihet, inga prospekteringsavgifter! Tveka inte, kontakta mig för mer information.
Medianförsäljningspris
5 899 069 SEK
Objekt till salu
19
Talade språk
Franska, Engelska
Hur kan jag hjälpa dig? Helt enkelt med mer än 25 års erfarenhet av byggande, köp och försäljning av fastigheter. Som mäklare med arkitektonisk bakgrund kan jag svara på alla dina frågor.
Medianförsäljningspris
10 478 414 SEK
Objekt till salu
24
Talade språk
Franska, Engelska