136 Fastighetsmäklare i Genève

Bläddra och hitta en mäklare.
Dra nytta av en lokal och mänsklig byrå för att hantera ditt fastighetsprojekt. Vi erbjuder dig: en digital tjänst från A till Ö en detaljerad uppskattning av din fastighet en uppslukande 3D-turné synlighet på mer än 50 fastighetsportaler full transparens om marknadsföringen av din fastighet ett nätverk av bankpartner
Medianförsäljningspris
67 128 416 SEK
Objekt till salu
36
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska
Baserat på dina sökkriterier kommer vi att erbjuda dig den fastighet som passar dig. Vi kommer att följa med dig i hela ditt projekt. För mer information, kontakta mig!
Medianförsäljningspris
19 943 732 SEK
Objekt till salu
17
Talade språk
Franska
Alltid med samma passion eftersom varje kund är unik och varje projekt är personligt. AGCI: s styrka genom metoden "Fastighetssignatur" är dess önskan att involvera sina säljare i försäljningsprocessen och att stödja köparen. Vår ambition är att skapa en förtroendefull relation med våra kunder och erbjuda dem en originell metod som är inriktad på deras livsprojekt. Våra fastighetsrådgivare är medvetna om dessa mänskliga värden och utbildade i användningen av olika digitala verktyg (2D-planer, hem iscensättning, virtuell turné, 3D 360 ° ... )
Medianförsäljningspris
9 566 197 SEK
Objekt till salu
12
Talade språk
Franska
"Varje kund är unik, varje fastighet har sina fotavtryck. Tillsammans idag och imorgon »
Medianförsäljningspris
23 554 844 SEK
Objekt till salu
25
Talade språk
Franska
Letar du efter en fastighetsbyrå som kan genomföra försäljningen eller söka efter din fastighet så snart som möjligt och under de bästa förutsättningarna? CENTRUM-IMMO ÄR DEN PARTNER DU BEHÖVER. Med vår erfarenhet och våra många färdigheter kan vi erbjuda dig en kvalitetsservice för att bäst möta dina önskemål. ATT SÄLJA ELLER LETA EFTER EN FASTIGHET ÄR INTE LÄNGRE BEGRÄNSAT TILL ATT PLACERA NÅGRA ANNONSER OCH ORGANISERA BESÖK: Med internet och sociala nätverk är potentiella köpare mer informerade, mer krävande och har fler val. Det räcker inte att vara åskådare på fastighetsmarknaden, utan aktiva aktörer gentemot din forskning. Fastighetsmäklaryrket har utvecklats mycket de senaste åren, varför vi ständigt måste anpassa oss till branschens nya krav. CENTRUM-IMMO-byrån har utvecklat nya exklusiva fastighetsvärderingstjänster för de fastigheter som anförtrotts den, skräddarsydd marknadsföring, anpassad till typen av fastighet, dess egenskaper och regionen där den är belägen.
Medianförsäljningspris
12 589 087 SEK
Objekt till salu
46
Talade språk
Franska