237 Fastighetsmäklare i Genève

Bläddra och hitta en mäklare.
Fastighetsbyrån Gérard Paley & Fils SA, verksam på den prestigefyllda fastighetsmarknaden i Genève i mer än 30 år, är din privilegierade kontakt när du vill köpa en villa, en lägenhet, en tomt eller en byggnad belägen på de vackraste platserna i kantonen Genève och kantonen Vaud. Du kan se våra annonser på denna webbplats eller så kan du kontakta oss direkt. Vi är redo att hjälpa dig att hitta föremålet för dina drömmar, i Genève-regionen och i Vaud.
Medianförsäljningspris
21 504 845 SEK
Objekt till salu
23
Talade språk
Franska
VILL DU SÄLJA DIN FASTIGHET? Du är i goda händer! Vi ger dig värdefulla råd för värdering av din fastighet. Med mer än 15 års aktivitet har vi ett gediget nätverk av köpare. Tveka inte att kontakta oss.
Medianförsäljningspris
23 544 917 SEK
Objekt till salu
16
Talade språk
Engelska, Franska
Vi är ett företag etablerat i Schweiz och Frankrike som uppfyller våra kunders förväntningar på försäljning och uthyrning av sina bostäder och kommersiella fastigheter. Vår prioritet är våra kunders totala tillfredsställelse.
Medianförsäljningspris
13 857 173 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Franska
Att vara hemma väntar inte. Vår expertis inom den prestigefyllda fastighetsmarknaden i Schweiz, och våra värderingar som kombinerar know-how och know-how, gör Weibel & Loeb Real Estate till en atypisk fastighetsbyrå. Vårt förhållningssätt Weibel & Loeb Real Estate-teamet erbjuder ett sammankopplat tillvägagångssätt för fastighetsmäklaryrket. Alla närmar sig det med samma energi och investerar alltid 100% i relationen med sina kunder. Vad gör vår fastighetsbyrå unik? Vår perfekta kunskap om avancerade schweiziska bostadsfastigheter, i kombination med vår globala strategi för värdering av en fastighet. Allt framhävt av en innovativ marknadsföringsstrategi och ett utrymme utanför marknaden för de mest exceptionella fastigheterna. Vi ger också råd inom bostadsfastigheter och förmögenhetsförvaltning.
Medianförsäljningspris
37 956 883 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Franska, Engelska
Château Real Estate Agency grundades 1995 av Philippe Karst i Nyon och är ett varumärke av Kaphie Sarl. Sedan 1995 har Philippe ägnat sig enbart åt fastighetsförmedling i regionen Lémanique Arc för att dra nytta av en exakt kunskap om den lokala marknaden och dess särdrag och framför allt att behärska alla stadier av en fastighetsförsäljning: uppskattning, marknadsföring, lagstiftning och finansiell aspekt av förvärvet av en fastighet, rådgivning i renovering och konstruktion etc. Brinner för fastigheter och mänsklig kontakt, service och etik är inte ett fåfängt ord att tillhandahålla en webbplats utan ett sätt att leva. Chef för ett Rugby team han tillämpar de universella värdena i sporten: integritet, passion, solidaritet, disciplin och respekt för hans professionella och privatliv. Sedan 1995 är den bästa reklamen gjord av våra tidigare kunder.
Medianförsäljningspris
22 715 096 SEK
Objekt till salu
6
Talade språk
Franska, Engelska