243 Fastighetsmäklare i Geneva

Bläddra och hitta en mäklare.
Alltid med samma passion eftersom varje kund är unik och varje projekt är personligt. AGCI: s styrka genom metoden "Fastighetssignatur" är dess önskan att involvera sina säljare i försäljningsprocessen och att stödja köparen. Vår ambition är att skapa en förtroendefull relation med våra kunder och erbjuda dem en originell metod som är inriktad på deras livsprojekt. Våra fastighetsrådgivare är medvetna om dessa mänskliga värden och utbildade i användningen av olika digitala verktyg (2D-planer, hem iscensättning, virtuell turné, 3D 360 ° ... )
Medianförsäljningspris
10 472 826 SEK
Objekt till salu
12
Talade språk
Franska
Med de mest innovativa verktygen för förvaltning, kommunikation och marknadsföring ser Crown Real Estate fram emot att följa med dig i dina projekt, hitta nuggets och små hörn av paradiset genom att erbjuda dig en personlig, omfattande och skräddarsydd tjänst för försäljning, förvärv eller uthyrning av din fastighet med strikt respekt för dina intressen.
Medianförsäljningspris
35 300 159 SEK
Objekt till salu
45
Talade språk
Franska, Engelska
Letar du efter en fastighetsbyrå som kan genomföra försäljningen eller söka efter din fastighet så snart som möjligt och under de bästa förutsättningarna? CENTRUM-IMMO ÄR DEN PARTNER DU BEHÖVER. Med vår erfarenhet och våra många färdigheter kan vi erbjuda dig en kvalitetsservice för att bäst möta dina önskemål. ATT SÄLJA ELLER LETA EFTER EN FASTIGHET ÄR INTE LÄNGRE BEGRÄNSAT TILL ATT PLACERA NÅGRA ANNONSER OCH ORGANISERA BESÖK: Med internet och sociala nätverk är potentiella köpare mer informerade, mer krävande och har fler val. Det räcker inte att vara åskådare på fastighetsmarknaden, utan aktiva aktörer gentemot din forskning. Fastighetsmäklaryrket har utvecklats mycket de senaste åren, varför vi ständigt måste anpassa oss till branschens nya krav. CENTRUM-IMMO-byrån har utvecklat nya exklusiva fastighetsvärderingstjänster för de fastigheter som anförtrotts den, skräddarsydd marknadsföring, anpassad till typen av fastighet, dess egenskaper och regionen där den är belägen.
Medianförsäljningspris
9 941 297 SEK
Objekt till salu
65
Talade språk
Franska
Vi välkomnar dig på 67 Rue de Rive i Nyon, i det fantastiska utrymmet Maison Casagiu & Co, en konceptbutik som ligger vid kanten av sjön. Vi har samlat alla tjänster för ditt hem, från fastighetsbyrån till möbel- och dekorationsutställningen, inklusive inredningsarkitekten och galleriet Atelier d'Artistes. De tjänster vi erbjuder dig inom Profil gör att du kan täcka alla faser av ditt fastighetsprojekt, oavsett om det gäller sökning, försäljning eller värdering av din fastighet. Med utgångspunkt från en sund bas tack vare en pålitlig värdering av din fastighet och i linje med marknaden, ett viktigt steg för att garantera en effektiv försäljning, följer vi dig med lugn och flit under hela försäljningsprocessen, vilket ger dig vår expertis samtidigt som vi ser till att dina intressen respekteras, och detta fram till undertecknandet hos notarien.
Medianförsäljningspris
20 125 775 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Franska
Våra kunder är vårt kapital. Vi strävar efter att betjäna dem efter deras behov med professionalism och öppenhet. Kontakta oss igen idag: info@scholliersrealestate.com
Medianförsäljningspris
52 292 377 SEK
Objekt till salu
3
Talade språk
Franska
Genom att skapa för flera år sedan min yrkesverksamhet inom fastighetsområdet ville jag ge den en mänsklig dimension med tanke på min erfarenhet för att göra ett fastighetsköp till ett verkligt projekt. Ett fastighetsprojekt är en projicering av ett dagligt liv, behov samtidigt som man kombinerar en mängd faktorer. En känsla av lugn, en tillfredsställelse av att kunna kombinera områden i livet genom att hitta rätt balans.
Medianförsäljningspris
38 489 276 SEK
Objekt till salu
10
Talade språk
Franska, Engelska
Alpha-Logis SA, är en familjeägd byrå med mer än 40 års erfarenhet. Vårt team är specialiserat på den fransktalande schweiziska marknaden, men också i Frankrike och Italien med partners, för att hjälpa dig att göra ditt fastighetsprojekt till verklighet, med personligt stöd. För att tillhandahålla skräddarsydda tjänster i en ständigt föränderlig värld har vårt team utvecklat konsultfärdigheter (gratis utvärderingar och expertis). Anförtro oss försäljningen av din fastighet, ditt förvärv eller bostadsuthyrningsprojekt. Vårt mål är att tillfredsställa dig!
Medianförsäljningspris
14 148 442 SEK
Objekt till salu
7
Talade språk
Franska, Engelska