Ny utveckling

ORIZON på Quinta da Trindade

Seixal
Lägenheter för sälj • ref.: ORIZON
Pris på begäran
Utveckling ORIZON, i Quinta da Trindade, Seixal är en privat bostadsrätt, med panoramautsikt gemensam pool på taket, varifrån du kan förlora dig själv i utsikten över Lissabon, Tejo som omger Seixalhalvön, 25 de Abril-bron och Cristo-Rei.
Lägenheterna, från T1 till T3 med privat tillgång terrass i Duplex på taket, har stora och ljusa rum, med fönster som riva till balkongen och det mycket önskade utomhusutrymmet.
Fullt utrustade kök med avancerade apparater; Reversibel luftkonditionering, termisk och akustisk isolering och sanitetsvatten värms upp av termiska solpaneler, vilket garanterar hög energiprestanda i alla lägenheter.
Alla lägenheter har förråd i källaren och parkering med elfordon.
Anlagd gemensam uteplats, gym och concierge.
Att bo i Orizon är att vara nära Lissabon för att arbeta och njuta av dess många kulturella program och att vara tillräckligt långt borta för att njuta av lugnet, välbefinnandet, närheten till stränderna och fritidsaktiviteter, allt till de mest överkomliga priserna.
Energiklassning: A

ORIZON i Quinta da Trindade, i Seixal (Lissabon-området), är en privat samfällighet, med en terrass och panoramapool på omslaget. Därifrån är det möjligt att se Lissabon, floden Tejo som omger Seixalbukten, bron och Kristuskungen.
Lägenheterna, från 1 till 4 rum duplex med terrass på taket, har rymliga och ljusa rum, med fönster bred öppning till balkongen och det mycket önskade utomhusutrymmet.
Fullt utrustade kök med toppmoderna apparater, reversibel luftkonditionering, termisk och akustisk isolering och sanitetsvatten uppvärmt av solpaneler, garanterar en hög energiprestanda för alla lägenheter.
Alla lägenheter har förråd och underjordisk parkering med eluttag för elfordon.
Residenset har också ett anlagt gemensamt utomhusutrymme, ett gym och en concierge.
Att bo i Orizon innebär att vara nära Lissabon för att arbeta och dra nytta av dess många kulturella program och att vara tillräckligt långt för att njuta av lugnet, välbefinnandet, närheten till stränder och fritidsaktiviteter.
Energiklassning: A
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Förvaringsskåp
Luftkonditionering
Parkering
Pool utomhus
Swimmingpool
Uppassare dygnet runt

Seixal

Strand
Panorama utsikt över hamn
Panorama utsikt över monument
Panorama utsikt över stad

Är du intresserad?

Skicka en mötesförfrågan eller ställ vilken fråga du vill.