Ny utveckling

393 Västra avslutar avenyn

New York
Lägenheter för sälj
Mellan kr 13 816 308 och kr 71 017 916
1 till 4 sovrum
73 till 252 Kvadratmeter
Complete

Graciösa layouter och fridfulla utrymmen är noggrant utformade för det moderna hemmet.

Vid 393 möter förkrigsstil 21-talets levande. Rymliga layouter respekterar ursprunget från slutet av 1920-talet medan kök med öppen planlösning ger flexibilitet. Bostäderna på 393 är en studie i proportion och skala utformad för att inspirera.

Anpassade fräsverk, chevrongolv i vit ek och restaurerade bricktak hyllar byggnadens historiska karaktär. I varje bostad tillför samspelet mellan metall och sten en diskret rikedom. Vissa bostäder har en fängslande utsikt över Hudsonfloden.

Köken är utrustade med anpassade skåp med räfflat glas och handplockat brokigt amerikanskt valnötträ, Naica kvartsitbänkskivor och backsplashes med läderfinish, en Miele-apparatsvit, vinförvaring under disk i utvalda bostäder och InSinkErator Evolution sophantering.

Primära bad har finslipad Pacific White Marble, anpassade vita lackfåfängor och bänkskivor i Calacatta Black Marble, inglasade ramlösa duschkabiner och golvvärme. Corduroy Deco glaserade keramiska väggplattor och Calacatta Gold Marble mosaikgolv finns i de sekundära baden medan pulverrummen har Breccia Capraia marmorplatta accentväggar och anpassade lätta brons fåfängligheter.

Alla bostäder erbjuder högpresterande, multizonad LG VRF-kylning med Nest smarta termostater; energieffektiv LED-belysning; och Miele eller Whirlpool frontmatade tvättmaskiner och värmepumpstorkar.

393 West End Avenue byggdes 1927 och ligger i ett landmärke distrikt på ett klassiskt Upper West Side-hörn - det är typiskt New York med pittoresk arkitektur på trädkantade gator.

393 ligger på 79th Street och West End Avenue i West End-Collegiate Historic District och har kollegiala gotiska arkitektoniska detaljer, invecklade antika bronsdörrar och dekorativa lyktor. Originaldetaljer från 1920-talet bevaras med en konstnärs touch av prisbelönta CetraRuddy Architecture.

En kalkstensportal med modernt glas och bronstält leder dig till en lobby med Bianco Spino och Grigio Collemandina mosaikgolv, lackerad panel, nickelbladtak och anpassade brons- och glaskonstskärmar inspirerade av historiska arkitektoniska detaljer.

Med avskildhet från en intern klubb är 393: s bekvämlighetssvit utformad med en konstnärlig touch, varje rum är genomtänkt utformat för att känna sig som en intim förlängning av hemmet. Juvelfärger och rik textur balanseras av en ljushet i stilen.

Inomhus- och utomhussviten inkluderar ett stort rum som erbjuder semi-privata sammankopplade utrymmen; ett klubbrum för middagar och intima sammankomster; ett gym med toppmodern utrustning och privat rörelsestudio; en stuga lekrum - inspirerad av en förtrollad skog - med en dedikerad veranda och hemlig trädgård bort från stadens rörelse; en lounge med spelstation; privata krokar; och privat innergård med anlagd uteplats.

Tjänster & Bekvämligheter

-24-timmars besökt lobby
-Fitnesscenter
-Lekrum för barn
-Multifunktionsrum med lounge, spelbord, fjärrarbete och inlärningsstationer
-Privat anlagd innergård
-Pet Spa
-Tvättstuga med extra kapacitet tvättmaskin och torktumlare
-Cykelförråd
-Inneboende chef
-Porter och hantverkare tjänster
-Paketrum

Hiss
Luftkonditionering
Tvättmaskin
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter

New York

Är du intresserad?

Skicka en mötesförfrågan eller ställ vilken fråga du vill.

Officiell webbplats

www.393westend.com