1 833 Fastighetsmäklare i Lissabon

Bläddra och hitta en mäklare.
Marta Valle Group med mer än 13 års erfarenhet inom fastighetssektorn är idag ett av de mest produktiva teamen i landet och intar den första positionen i rankningen av Keller Williams i Portugal. År 2018 fick vår VD en särskild höjdpunkt av Forbes Magazine, som anses vara en av de 15 mest produktiva fastighetskonsulterna i vårt land. Med ett team utökat av de största städerna i Portugal - Lissabon, Cascais, Porto, Aveiro, Coimbra och Algarve. Med en modell av kommersiell specialisering har vi i Marta Valle-gruppen från noteringsagenter, köparagent, administrativa avdelningen och marknadsföring och kommunikation. Allt utformat så att våra kunders upplevelse är differentierad och glad. DIN PARTNER FÖR LIVET I PORTUGAL
Medianförsäljningspris
7 246 698 SEK
Objekt till salu
23
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska, Italienska, Ryska
I vårt team av fastighetskonsulter hittar du utmärkta proffs utbildade för att hjälpa till i processen att köpa och sälja din fastighet. Vi är kvalificerade att följa hela processen med att köpa och sälja din fastighet. Fortsätter hela den byråkratiska processen, kreditförmedling och kapitalförvaltning.
Medianförsäljningspris
2 116 036 SEK
Objekt till salu
47
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska
Jag är konsulten med högst omsättning på byrån Remax Prestige, den främsta byrån i Europa. Jag följer med nationella och internationella kunder vid köp och försäljning av fastigheter i Lissabon, Cascais och Algarve. Jag är specialist på lyxmarknaden i Portugal. Bakgrund: Jag har en juristexamen. Jag har en magisterexamen i juridik och management och mycket erfarenhet inom det kommersiella området i multinationella företag som Deloitte och KPMG.
Medianförsäljningspris
8 696 038 SEK
Objekt till salu
40
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Med mer än 8 års erfarenhet kommer jag idag för att erbjuda dig det bästa jag har för dig, min TID, för att lyssna och förstå hur jag kan hjälpa till i denna process, så viktig och med så mycket ansvar, som är köp eller försäljning av en fastighet. Fokus, tro och uthållighet. ❤️Det är min essens.
Medianförsäljningspris
2 307 349 SEK
Objekt till salu
35
Talade språk
Portugisiska, Engelska
TOPP 5 Remax Storbritannien Jag är konsult med mer än 5 års erfarenhet på marknaden, med många transaktioner på den nationella marknaden med nationella kunder och andra nationaliteter. Jag följer den personliga kunden och presenterar de bästa hypoteserna som finns på marknaden för ett rättvist köp. Räkna med mig! Jag står till ditt förfogande.
Medianförsäljningspris
8 551 104 SEK
Objekt till salu
36
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska, Italienska, Norskt bokmål
Invest 351 är ett konsultföretag specialiserat på fastighetssektorn i Portugal.
Medianförsäljningspris
4 271 134 SEK
Objekt till salu
168
Talade språk
Portugisiska, Arabiska, Bulgariska, Katalanska, Tjeckiska, Danska, Tyska, Grekiska, Engelska, Spanska, Estniska, Baskiska, Finska, Franska, Hebreiska, Hindi, Kroatiska, Indonesiska, Italienska, Japanska, Koreanska, Litauiska, Lettiska, Malajiska, Norskt bokmål, Nederländska, Norska, Polska, Rumänska, Ryska, Slovakiska, Slovenska, Albanska, Serbiska, Svenska, Thailändska, Turkiska, Ukrainska, Kinesiska (kantonesiska), Kinesiska (mandarin)
Jag följer mina kunder under hela fastighetstransaktionsprocessen, antingen vid försäljningen av din fastighet eller i sökandet efter din fastighet.
Medianförsäljningspris
15 015 159 SEK
Objekt till salu
11
Talade språk
Portugisiska, Spanska, Franska
Fastighetskonsult på Azorerna i 15 år
Medianförsäljningspris
3 129 414 SEK
Objekt till salu
67
Talade språk
Portugisiska, Tyska, Engelska, Spanska, Franska, Italienska
Att köpa eller sälja ett hus i Portugal är inte en så linjär och enkel process som det kan verka. Vi finns här för att hjälpa dig att ta hand om alla situationer som kan finnas, för att säkerställa att verksamheten kan slutföras på ett smidigt sätt. Genom att känna till dina behov kommer vi att välja de fastigheter som passar dig bäst och på så sätt hitta ditt drömhem. Vi har ett mycket komplett utbud av tjänster, med fullt stöd i alla faser av processen, från all den byråkratiska delen, till flytt och inredning av ditt hem. Vi vill inte att du ska bry dig om någonting!
Medianförsäljningspris
6 608 989 SEK
Objekt till salu
17
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Franska