1 467 Fastighetsmäklare i Lissabon

Bläddra och hitta en mäklare.
I vårt team av fastighetskonsulter hittar du utmärkta proffs utbildade för att hjälpa till i processen att köpa och sälja din fastighet. Vi är kvalificerade att följa hela processen med att köpa och sälja din fastighet. Fortsätter hela den byråkratiska processen, kreditförmedling och kapitalförvaltning.
Medianförsäljningspris
1 691 484 SEK
Objekt till salu
45
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska
Invest 351 är ett konsultföretag specialiserat på fastighetsinvesteringar i Portugal, vars uppdrag är att hjälpa dig att hitta de bästa och mest lönsamma investeringarna anpassade till din profil.
Medianförsäljningspris
3 523 924 SEK
Objekt till salu
144
Talade språk
Portugisiska
Medianförsäljningspris
8 795 714 SEK
Objekt till salu
80
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska, Ryska
Diagency är din Fastighetsbyrå. "Var exklusiv. Var hemma. Var du" Vi arbetar dagligen för en övervakning av excellens till kunden och studera trender för tillfället så att vi kan upptäcka nya sätt att effektivisera processerna. Vi vill växa som företag och detta är endast möjligt med en allvarlig hållning som privilegier relationen med kunden. Genom den specialiserade utbildning vi har genomfört till våra agenter får du en exklusiv service.
Medianförsäljningspris
28 191 392 SEK
Objekt till salu
20
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Med 10 års erfarenhet inom fastighetssektorn stack Ovidio Rodrigues ut på några år bland sina kunder och andra agenter. Hans fokus och engagemang för excellens har gjort honom till en topp fastighetskonsult i cascais county. Ovidio Rodrigues är specialiserat på kommersialisering av värdefulla och lyxiga fastigheter i kommunen Cascais, Lissabon, Oeiras och Sintra.... men hans stora erfarenhet av denna typ av fastigheter gör det möjligt för honom att sälja var som helst i Portugal, eftersom han var i sin läroplan inkluderade försäljningen av de mest prestigefyllda fastigheterna. Förmågan hos denna professionell att förstå sina kunders individuella behov gör processen att köpa eller sälja en fastighet mycket enklare för kunden. Dess exceptionella tillvägagångssätt som är inriktat på förhandlingsprocessen hjälper dig att uppnå dina individuella fastighetsmål. Ovidio Rodrigues vet hur viktigt det är för många köpare och säljare att transaktionsprocessen hanteras konfidentiellt och diskret. Ovidio Rodrigues har tilldelats de viktigaste Century21-utmärkelserna nationellt och internationellt och bjuds också ofta in till föreläsningar inom och utanför det fastighetsnätverk han för närvarande representerar, Century21.
Medianförsäljningspris
6 421 999 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Portugisiska, Engelska
Fastighetskonsult på Azorerna i 15 år
Medianförsäljningspris
3 043 543 SEK
Objekt till salu
60
Talade språk
Portugisiska, Tyska, Engelska, Spanska, Franska, Italienska
Om du letar efter en pålitlig, hängiven partner är jag rätt person. Beslutsamhet, engagemang, allvar och tacksamhet är några av de värderingar som jag gör en punkt som följer med mig i ett dagligt liv. Jag förbinder mig nu att ägna mig åt att marknadsföra ditt hem, möjliggöra en snabbare försäljning, till bästa marknadsvärde, eller för att hjälpa till att hitta ditt nästa hem. Ring mig idag så börjar jag gärna hjälpa dig nu. Tack för ditt förtroende.
Medianförsäljningspris
2 249 673 SEK
Objekt till salu
13
Talade språk
Portugisiska, Katalanska, Engelska, Spanska
Med träning i Social Kommunikation, glädje i kontakt med allmänheten är en del av mitt DNA. Jag har lång erfarenhet av fastigheter, där jag tränar verksamhet sedan 2004. De senaste 15 åren har han varit på RE/MAX och räknar redan med mer än 1000 transaktioner. Att tillföra värde till mina kunders fastighetsverksamhet, möta deras behov och förväntningar är mitt huvudmål. Jag är en del av de utvalda CLUB GOLD, PLATINUM, 100%, EXECUTIVE, PRESIDENT och STAR , är några av de erkännanden som erhållits. Min professionella framgång har varit resultatet av mina kunders fullständiga tillfredsställelse. Om du vill ha resultat, prata med mig!
Medianförsäljningspris
2 819 139 SEK
Objekt till salu
23
Talade språk
Portugisiska
Fastigheten Portugal Prestige Properties grundades år 2000 med målet att vara fastigheter av referens. Vi sticker ut för vårt engagemang för teknisk utveckling, att vara närvarande i cirka 220 nationella och utländska portaler och personliga sidor. Vi tillhandahåller personlig övervakning, vi skapar lösningar anpassade till varje klient. Vi förvaltar mer än 2 000 fastigheter av privatpersoner, företag, bank och partnerskap. Alla våra proffs säkerställer strikt hantering av medlingskontrakt och köp- och säljprocesser. Slutligen, vi råda alla våra kunder, vi använder också moderna och datoriserade medel för företagsledning. Vi sätter oss i stället för kunden eller köparen och behandla honom som vi skulle vilja bli behandlade, genom en säker och familj service.
Medianförsäljningspris
7 047 848 SEK
Objekt till salu
416
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska, Italienska