9 995 Fastighetsmäklare i Portugal

Bläddra och hitta en mäklare.
Fastighetskonsult som arbetat på marknaden sedan 2015. Köp, sälj eller leasa hör av dig, jag hjälper dig gärna.
Medianförsäljningspris
1 787 599 SEK
Objekt till salu
30
Talade språk
Portugisiska, Engelska
Hej, jag är Gina Gomes och jag är en del av Imobiliária Predimed Portugal, jag utövar min verksamhet i den autonoma regionen Madeira och jag är tillgänglig för att hjälpa dig med vad som är nödvändigt, vid försäljning / köp av din fastighet, med största professionalism. Jag hjälper till att främja och till och med instruera alla administrativa förfaranden som är inneboende i bygg- / fastighetsfrämjandet, nämligen förfrågningar om förhandsinformation, tidigare kommunikation, licensiering, höjdpunkter etc. Räkna med mig!
Medianförsäljningspris
6 405 078 SEK
Objekt till salu
43
Talade språk
Portugisiska
Jag är konsulten med högst omsättning på byrån Remax Prestige, den främsta byrån i Europa. Jag följer med nationella och internationella kunder vid köp och försäljning av fastigheter i Lissabon, Cascais och Algarve. Jag är specialist på lyxmarknaden i Portugal. Bakgrund: Jag har en juristexamen. Jag har en magisterexamen i juridik och management och mycket erfarenhet inom det kommersiella området i multinationella företag som Deloitte och KPMG.
Medianförsäljningspris
8 748 755 SEK
Objekt till salu
36
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Hej Jag har WhatsApp och Telegram: +351 - 920166477 Jag'Portugisiska. Prata engelska. Hablo Espanol. Tacksam. Tack. Un saludo.
Medianförsäljningspris
634 103 SEK
Objekt till salu
219
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska
Jag heter Sónia Gonçalves och är fastighetskonsult med koppling till eXp Portugal på Madeira. Jag har en examen i PR och affärskommunikation från Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Jag arbetade på Bankkontoret i 19 år och eftersom jag alltid gillade utmaningar och att komma ur min komfortzon bestämde jag mig 2021 för att komma till fastigheter som konsult. För mig var det relativt enkelt, på grund av mina kontakter, kundserviceupplevelsen, min utbildning i affärskommunikation och även på grund av min omfattande erfarenhet inom finansieringsområdet som jag förvärvat under hela min bankkarriär. Jag byggde också mitt drömhus och lärde känna många viktiga detaljer i byggandet av hus och projekt. Det som lockar mig mest i det här yrket är att hitta drömhuset, eller den önskade verksamheten som en investering av mina kunder. Förverkliga drömmen! För mina kunder som vill sälja är mitt mål att alltid sälja så snabbt som möjligt, till bästa pris. Av den anledningen försöker jag alltid ha i portföljen flera typer av fastigheter, med mycket olika egenskaper, men där jag framför allt känner att det har en god potential på marknaden och gör en bra service till mina kunder. När jag arbetar med kunder som vill sälja sina fastigheter är mitt kriterium alltid en stark förtroenderelation mellan de två, som börjar med ett kontrakt så att båda kan arbeta tillsammans för att uppnå bästa möjliga affär. Jag försöker alltid att inte ha ett mycket stort antal fastigheter, så jag kan ha närheten till ägarna som alltid är så önskad i denna typ av verksamhet. Med de allra flesta av mina kunder blev vi vänner och förtrogna, även efter processens. Om du vill sälja eller köpa fastigheter och vill göra det med en expert inom området, vänligen kontakta mig. Jag ska göra processen enkel och bekväm. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, Madeira Island area, Fastighetskonsult
Medianförsäljningspris
5 415 203 SEK
Objekt till salu
130
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Spanska, Franska
Mitt namn är Thibault LASSALE och jag är en oberoende fastighetskonsult från iad Portugal. Mitt huvudsakliga arbetsområde är São Vicente, ett område som jag känner mycket väl och där jag känner mig helt bekväm. Vill du köpa eller hyra en fastighet och har fortfarande inte hittat det du letar efter? På den här sidan hittar du min fastighetsportfölj. Jag skulle gärna följa med dig på ett besök. Om du inte hittar vad du vill ha här är jag helt tillgänglig för att hjälpa dig i detta mycket viktiga skede av ditt liv. Om du planerar att sälja ditt hem kan jag också hjälpa dig genom att ge dig ett uppskattat värde och publicera din egendom på mer än 200 fastighetsportaler över hela världen gratis. iad är ett fastighetsförmedlingsföretag som inte har några fysiska butiker, vilket gör att jag kan träffa dig och ge dig den bästa servicen var du än är, baserat på professionalism och öppenhet. Som en oberoende fastighetskonsult har jag autonomi att hantera mina scheman och att förhandla med dig om min provision, vilket garanterar dig en personlig uppföljning i alla skeden av processen och en kvalitetsservice till bästa pris. Kontakta mig!
Medianförsäljningspris
6 987 358 SEK
Objekt till salu
35
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Franska
Jag följer mina kunder under hela fastighetstransaktionsprocessen, antingen vid försäljningen av din fastighet eller i sökandet efter din fastighet.
Medianförsäljningspris
8 297 488 SEK
Objekt till salu
13
Talade språk
Portugisiska, Spanska, Franska
Jag vill vara en användbar och effektiv mellanhand för människor som kontaktar mig och litar på mig, sätta sina intressen först, oavsett om de är köpare eller säljare av en fastighet. För karaktär och personlig erfarenhet, jag är en byggare och alltid arbeta för att växa de relationer jag har med människor.
Medianförsäljningspris
5 007 607 SEK
Objekt till salu
41
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Franska
Fastighetskonsult på Azorerna i 15 år
Medianförsäljningspris
2 981 273 SEK
Objekt till salu
63
Talade språk
Portugisiska, Tyska, Engelska, Spanska, Franska, Italienska
Vi följer våra kunder vid köp av toppmoderna fastigheter. Vi är exklusiva partners till en stor fransk promotor som bygger lyxbostäder.
Medianförsäljningspris
6 754 446 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Portugisiska, Engelska, Franska