1 375 Fastighetsmäklare i Kanada

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi hjälper dig att hitta din drömfastighet. Vi har mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa fastighetsköpare, från över 30 länder.
Medianförsäljningspris
8 002 364 SEK
Objekt till salu
75
Talade språk
Engelska, Spanska, Franska, Portugisiska
Jonathan växte upp i Montreal och älskar metropolen och är en livsnjutare. Driven av fastigheter, affärer och design har han gett råd till säljare och köpare på Montreals fastighetsmarknad i flera år och har fått flera utmärkelser under sin karriär. Med en examen i ekonomi tillför Jonathan en gedigen dimension till fastighetsförmedling. Han använder sin affärsmentalitet och sin perfekta behärskning av siffror för att stödja sina kunder i försäljningen med anmärkningsvärd avkastning. Han utmärker sig i konsten att sätta det optimala priset för varje fastighet, oavsett hur utmärkande det kan vara. Han har upprepade gånger hjälpt kunder att nå rekordförsäljning. Det är genom att använda sin exceptionella kunskap om Montreals stadsdelar och finansieringskrav, samt sin briljanta förhandlingsförmåga, som han stöder köpare lika bra. Om hans karriär som mäklare präglas av framgång, är hans karriär som fastighetsinvesterare lika framgångsrik. Hans genomtänkta och proaktiva tillvägagångssätt har lett till att han har blivit rådgivare till många investerare, som har byggt upp sina fastighetsportföljer med stöd av hans expertis i flera år. Även om Jonathan är den bästa mäklaren för ett utvalt nätverk av kunder, har hans solida rykte lett till att han snabbt utökar sitt nätverk. Så mycket att han under 2020 genomförde mer än 70 transaktioner i Montreals trendiga stadsdelar och i juni 2021 hade han redan 40 fler på sin meritlista. Dessa framgångar uppnåddes tack vare styrkan i hans team. Jonathan drivs av excellens och har omgett sig med ett nätverk av proffs av hög kaliber. Det erbjuder dig ett framstående helhetsgrepp som uppfyller alla dina fastighetsbehov. Sällsynt expertis och gränslöst engagemang väntar på dig.
Medianförsäljningspris
5 476 712 SEK
Objekt till salu
15
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska, Hebreiska
Joanie har arbetat ambitiöst inom fastighetsbranschen i över 12 år. Med en kandidatexamen i företagsledning har hon utvecklat en orubblig kunskap inom fastighetsområdet. Med en kärlek till plandesign och en passion för konstruktion specialiserade hon sig under detta decennium på marknadsföring av nya bostadsrättsprojekt, etablering av försäljningskontor, förvaltning, administration och försäljning av avancerade produkter. Hon har aktivt deltagit i genomförandet av storskaliga fastighetsprojekt på totalt nästan 1400 enheter, vilket har gjort det möjligt för henne att fördjupa sina kunskaper i fastighetsutvecklingsvärlden. Hans kunskap inom området gör det möjligt för honom att urskilja fördelarna med olika konstruktionskvaliteter, lyfta fram arkitektoniska attribut och utmärkande element i material. Dess support ger sina kunder en obestridlig fördel när de gör sitt köp. Hon är en hängiven karriärist och hennes mänskliga sida kommer utan tvekan att göra skillnad. Hon lyssnar på dina behov och ser till att möta dem villkorslöst. Hon är en sjöman i själ och hjärta och har seglat på de vackraste vattendragen i Quebec och har också erövrats av andra amerikanska bifloder. Hon är hänsynslös när hon får chansen och dras lätt in i ett vinteruppdrag på en snöskoter, en tillflyktsort på vattnet på en vattenskoter och på gruset i en motocross. Hon är nyfiken och utvecklar ständigt sina färdigheter för att kunna använda dem på ett bra sätt för sina kunder och hennes integritet står till tjänst för hennes professionalism. En viktig partner i dina fastighetsprojekt och tillgångar.
Medianförsäljningspris
5 150 969 SEK
Objekt till salu
11
Talade språk
Franska, Engelska
Med en mängd diversifierad yrkeserfarenhet och specialiserad på marknadsföring av prestigefyllda nya projekt i den pittoreska Mont-Tremblant-regionen, ansluter sig Valérie till BARNES-teamet med en distinkt expertis och en djup dimension. Hennes ständiga önskan om excellens leder henne instinktivt till byråns led, där hon med övertygelse utövar det yrke som har fascinerat henne i mer än 10 år. Efter att ha följt med erfarna fastighetsutvecklare i Quebec under sin karriär har Valérie skaffat sig djup expertis inom konstruktion och fastighetsutveckling. Hans kunskap involverar honom från första början i skapandet, genomförandet och marknadsföringen av fastighetsutveckling av högsta kvalitet, vilket ger honom ett helt unikt perspektiv på de vackraste produkterna i regionen. Hans stöd sträcker sig långt bortom stadierna i en konventionell fastighetstransaktion. Hon kommer att vägleda dig med lätthet inom alla områden av implementeringen av din eldstad genom att ge dig tillgång till sitt nätverk av erfarna proffs och genom att dra nytta av hennes raffinerade smak för arkitektur och design, vilket håller henne ständigt uppdaterad med de senaste trenderna. Hennes kärnvärden gör henne särskilt empatisk och lyhörd för andras behov. Kundnöjdhet av högsta standard ligger i framkant av företagets affärsfilosofi. Ärlighet, transparens och engagemang kommer att märkas från dina första kontakter. Det tar bara ett möte för att uppskatta hans stora professionalism, hans expertis och hans lugna och lugna personlighet. Hon är en aktiv och stolt Laurentian som kommer att njuta av att diskutera lokala fastigheter med dig, de alpina nöjena i Mont-Tremblant och den fina regionala gastronomin. Lita på hans sinne för urskillning, kunskap och omdöme; obestridliga tillgångar när det är dags att främja dina intressen.
Medianförsäljningspris
13 545 565 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Franska, Engelska
Florence McGuires vältaliga karriärväg motsvarar på alla sätt BARNES värderingar och krav, och trotsar de högsta kvalitetsstandarderna. Snabbt erkänd som en av de mest eftertraktade och hyllade fastighetsmäklarna i Eastern Townships, har hon sin framgång att tacka för sin absoluta professionalism, sitt mycket personliga tillvägagångssätt, sin tillgänglighet och sin insikt i marknaden. Det har byggt upp en imponerande meritlista och har blivit en obestridd referens för försäljning och förvärv av fastigheter i regionen. Det uppfyller enkelt förväntningarna hos de mest krävande kunderna genom att använda ett tillvägagångssätt som är rigoröst, dynamiskt och innovativt. Hon utnyttjar bland annat sin effektiva närvaro på sociala medier samt sina styrkor inom bild- och marknadsföringsstrategier för att orkestrera avancerad marknadsföring med hög synlighet. Efter att ha vuxit upp i den vackra Eastern Townships-regionen där hennes mamma och mormor var involverade i samma område och efter att ha valt att bosätta sig där med sin familj, har hon utvecklat ett viktigt nätverk och en stark förankring i samhället. Hon känner till regionens charm och gömda skatter, en stor tillgång för att hitta de sällsynta pärlorna och sälja dina fastigheter med övertalning. Samtidigt som du avslöjar utmärkt fastighetsrådgivning kommer det att vara en informationskälla för dig, särskilt om de platser som du måste se i regionen. Florens är den perfekta mötesplatsen på BARNES, där människor av kvalitet och noggrannhet verkligen har sin plats.
Medianförsäljningspris
3 773 986 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Franska, Engelska
Sedan han började som fastighetsmäklare för 10 år sedan har Benjamin snabbt skapat sig en avundsvärd plats på Montreals lyxfastighetsmarknad. Hans avantgardistiska förhållningssätt formas av hans fascination för den nya teknikens värld. Den sätter upp system för att analysera ett brett spektrum av fastighetsdata och samarbetar med branschaktörer för att utveckla innovativa mäklartekniker. Tack vare sin "Real Estate 2.0"-strategi erbjuder Benjamin sina kunder ett briljant och upplyst perspektiv på marknaden, förutom en mycket bred synlighet. Efter att ha vuxit upp i de eleganta stadsdelarna Outremont och Town of Mount Royal, har han nu en perfekt behärskning av dessa sektorer och har utvecklat ett gediget nätverk av kontakter, både långvariga och förvärvade genom sitt utmärkta rykte. Hans kvickhet och orubbliga professionalism har gjort det möjligt för honom att avsluta många betydande transaktioner, förutom att etablera avundsvärda långsiktiga relationer. Dessutom har dessa lett till att han har sålt prestigefyllda sekundära fastigheter i de mest eftertraktade områdena i Laurentians. Benjamin biträder sina klienter vid försäljning och köp av bostads-, kommersiella-, mark- och förvaltningsfastigheter. Vid rodret för ett högpresterande team och med ett erbjudande som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna blev hans expertis snabbt mycket eftertraktad på lyxmarknaden. Han är skicklig på utmaningar och tar sig an de uppdrag som anförtrotts honom med oklanderlig effektivitet, noggrannhet och integritet. Hennes kundkrets uppskattar hennes charmiga sociala färdigheter och hennes påtagliga önskan att överträffa alla förväntningar. Han älskar att upptäcka världen på sin fritid och gillar att segla från de vackraste regionerna i Europa till golfbanorna på den amerikanska östkusten.
Medianförsäljningspris
6 730 322 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Franska, Engelska
C’est la recherche constante de l’excellence ainsi qu’un désir de conjuguer immobilier et art de vivre qui mène Vicky Aucoin chez Barnes-Québec. Forte de sa connaissance du milieu immobilier acquise au fil d’une multitude de transactions réalisées, elle a su développer un vaste réseau grâce à sa capacité à conseiller avec justesse et sagacité un panaché de clients dans le marché de l’immobilier résidentiel. Avant de se consacrer au courtage immobilier, une profession qui lui permet d’allier à la fois rigueur, curiosité et sa fibre entrepreneuriale, elle a participé à la création, au lancement ainsi qu’au développement marketing d’entreprises dans divers domaines tel que le tourisme, la restauration et le commerce de proximité. Avide de connaissances, Vicky détient un diplôme en biochimie, en sommellerie et en administration des affaires avec spécialisation marketing et commerce international au sein de divers milieux universitaires. Ayant habité plusieurs années en Europe, Vicky a su peaufiner son regard sur l’architecture, l’art de vivre et perfectionner ses connaissances en sommellerie. Passionnée et déterminée à la réussite des projets immobiliers de ses clients, cette travailleuse acharnée sait toutefois être hédoniste dans son temps libre. Adepte d’expériences gastronomiques et de découvertes viticoles, elle ne peut pas non plus s’empêcher de préparer ses prochaines sorties au théâtre, dans des concerts, ou de planifier de parcourir les nouvelles expositions.
Medianförsäljningspris
5 298 538 SEK
Objekt till salu
4
Talade språk
Franska, Engelska
Ellen är en entreprenör i hjärtat, genomsyrad av strategiskt tänkande och mångsidig yrkeserfarenhet, och närmar sig varje kund och fastighet med ett nytt perspektiv och ett entusiastiskt tänkesätt. Genom sina dedikerade ansträngningar har hon lyckats matcha sin kundportfölj med fastigheter som passar deras specifika budgetar och önskemål. Innan Ellen gav sig in på fastighetsmarknaden tog hon en kandidatexamen vid McGill University och ledde därefter all detaljhandelsverksamhet i Kanada för ett globalt lyxmodemärke, inklusive övervakning av fastighetstransaktioner. Hennes erfarenhet, resultatorienterade tillvägagångssätt, beprövade förhandlings- och effektiva kommunikationsförmåga, engagemang för att genomföra sammanhängande analyser av en ständigt föränderlig fastighetsmarknad, såväl som hennes obestridliga ansträngningar för att tillhandahålla förstklassig kundservice, gör Ellen till den idealiska personen att leverera resultat till sina kunders tillfredsställelse. Med erfarenhet av uthyrning av bostäder och kommersiella lokaler kan Ellen leverera fördelaktiga resultat till sina kunder. Oavsett om man köper, säljer eller hyr kan man med tillförsikt vända sig till Ellen i vetskap om att hon skickligt kommer att hjälpa dem att nå och överträffa sina fastighetsmål.
Medianförsäljningspris
6 234 292 SEK
Objekt till salu
4
Talade språk
Franska, Engelska
Anick se joint à la bannière Barnes International avec toute la force de son réseau d’acheteurs et de vendeurs des quatre coins du monde, travaillant depuis plus de 10 ans dans l’immobilier de luxe au Québec. Elle se spécialise dans l’immobilier résidentiel montréalais, que ce soit pour la vente ou l’achat d’une résidence personnelle ou d’un investissement; elle possède aussi une expertise dans les projets neufs haut de gamme, ayant bouclé les ventes de projets phares à Montréal comme le 333 Sherbrooke et le YOO par Philippe Starck à Griffintown. La force d’un réseau d’acheteurs et de vendeurs des quatre coins du monde Anick privilégie les secteurs en périphérie du centre-ville, de Westmount à Notre-Dame-de-Grace en passant par le Sud-Ouest et Verdun, sans oublier le Vieux-Montréal. Elle possède et gère un porte-feuille important de propriétés d’investissements. Anick a avidement voyagé pour les affaires et pour le plaisir, ayant visité plus de 60 pays à ce jour. Des plus grandes métropoles aux villages les plus reculés, elle a exploré de nombreuses cultures et a été exposée à l’architecture mondiale. Mme Truong détient un baccalauréat en microbiologie et immunologie de l’Université de Montréal ainsi qu’une maitrise en administration des affaires de la prestigieuse école HEC Genève en Suisse. Elle a résidé en France pendant plusieurs années et habite à Montréal près du Marché Atwater depuis 2010. Quand elle n’est pas en pleine négociation immobilière, on peut souvent l’apercevoir dans le quartier en promenade avec ses deux jeunes enfants.
Medianförsäljningspris
117 526 SEK
Objekt till salu
2
Talade språk
Franska, Engelska