977 Fastighetsmäklare i Kanada

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi fokuserar på unika urbana hem i Toronto. Från moderna hem, designer townhomes och arkitektoniska egenskaper, till restaurerade viktorianer och vintage loft. Stadsrummet spelar roll.
Medianförsäljningspris
23 120 232 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Engelska, Franska
Sedan 1996 har Katia gjort sig ett avundsvärt namn vid försäljning och köp av bostadsfastigheter. Hängivna och dynamiska älskar hennes kunder hennes orubbliga engagemang för en av de viktigaste transaktionerna i deras liv. Denna prestation har lett till skapandet av Groupe Immobilier Katia Samson, en fastighetsgrupp som erbjuder en ultra-personlig tjänst som nu är ansluten till RE / MAX L'ESPACE-byrån. Mer information KUNDER PRATAR När jag bestämde mig för att lista min första lägenhet var det ingen tvekan för mig om vilken agent jag skulle välja. En expert på Sud-Ouest, Katia hade redan imponerat på mina föräldrar som säljarens agent för deras lägenhetsköp och hon sålde min systers lägenhet på rekordtid över att fråga pris. Min egen erfarenhet av Katia uppfyllde alla mina förväntningar: hennes expertis och effektivitet i kombination med hennes värme och uppmärksamhet gjorde för en bekymmersfri försäljning. Jag kunde inte ha varit lyckligare med processen och slutresultatet. Tack till Katia och hela teamet!
Medianförsäljningspris
4 802 277 SEK
Objekt till salu
13
Talade språk
Engelska, Franska
Vi hjälper dig att hitta din drömfastighet. Vi har mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa fastighetsköpare, från över 30 länder.
Medianförsäljningspris
4 496 301 SEK
Objekt till salu
34
Talade språk
Engelska, Spanska, Franska, Portugisiska
Diamond Service Fastighetsmäklare Team Över 47 år kombinerad Toronto Fastigheter Försäljning Experience! Prioriterad tillgång till off market-fastigheter för förstagångsköpare, Investerare & Lyx Bostadsköpare! Platinum tillgång till Pre-Construction Condos i Toronto och hela Greater Toronto Area! RING IDAG! LINDA HUMMEL, MÄKLARE 416-931-3946 SOPHIE FRATTURA, MÄKLARE 416-526-1157 Topp 1%-3% i Kanada sedan 2005 Rätt hemma Realty Inc., #1 Mäkleri i Kanada (Över 5.000 agenter)
Medianförsäljningspris
7 682 680 SEK
Objekt till salu
4
Talade språk
Engelska, Grekiska, Franska, Italienska
" Jag tror att med hårt arbete, kommer stora belöningar. Jag är ståndaktigt där för mina kunder och vet att mina ansträngningar kommer att leda dem till en lyckad transaktion. Oavsett om det är nyanserna i bostadsförsäljning, pre-konstruktion bostadsrätt försäljning, eller det specialiserade området lägenhet uppdrag, jag är på toppen av utvecklingen. Låt inte en chans att vara en del av din köpstrategi. Låt oss arbeta tillsammans och uppnå det ouppnåeliga!"
Medianförsäljningspris
10 695 112 SEK
Objekt till salu
3
Talade språk
Engelska
Som ett toppföretag RAHR i Toronto ( Kanada) och som realtor; Jag blev involverad i många försäljningstransaktioner och har blivit en ivrig spelare av NYA fastighetstekniker och tillvägagångssätt. Detta har lett till skapandet av min egen hemsida och USP - där jag delar de insikter jag har fått. ser fram emot att höra från dig - Skål Specialiteter: I Toronto Fastigheter - Sälja, Köpa, Investera och hyra.
Medianförsäljningspris
4 957 375 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska
I offer a unique blend of services that I call the True Client Care™ Experience, delivering uncompromising attention to detail and detailed attention to your real estate journey.
Medianförsäljningspris
3 891 610 SEK
Objekt till salu
8
Talade språk
Engelska, Italienska
Jag är en hängiven och erfaren fastighetsmäklare aktiv i Greater Toronto Area. Jag har tillgång till många pre-konstruktion Condo, hem och fristående hem och älskar att hjälpa mina kunder att hitta sina drömhus. Ta kontakt med mig via telefon och e-post och Upplev Guldmyntfoten i Fastighetstjänster! Var noga med att läsa mina recensioner i länken nedan: https://rankmyagent.com/home/login/?action=profile
Medianförsäljningspris
11 876 183 SEK
Objekt till salu
1
Talade språk
Engelska, Arabiska, Kinesiska (kantonesiska)