117 Fastighetsmäklare i Grekland

Bläddra och hitta en mäklare.
Vi hjälper dig att hitta din drömfastighet. Vi har mer än 10 års erfarenhet av att hjälpa fastighetsköpare, från över 30 länder.
Medianförsäljningspris
7 774 415 SEK
Objekt till salu
76
Talade språk
Engelska, Spanska, Franska, Portugisiska
Vi välkomnar dig på 67 Rue de Rive i Nyon, i det fantastiska utrymmet Maison Casagiu & Co, en konceptbutik som ligger vid kanten av sjön. Vi har samlat alla tjänster för ditt hem, från fastighetsbyrån till möbel- och dekorationsutställningen, inklusive inredningsarkitekten och galleriet Atelier d'Artistes. De tjänster vi erbjuder dig inom Profil gör att du kan täcka alla faser av ditt fastighetsprojekt, oavsett om det gäller sökning, försäljning eller värdering av din fastighet. Med utgångspunkt från en sund bas tack vare en pålitlig värdering av din fastighet och i linje med marknaden, ett viktigt steg för att garantera en effektiv försäljning, följer vi dig med lugn och flit under hela försäljningsprocessen, vilket ger dig vår expertis samtidigt som vi ser till att dina intressen respekteras, och detta fram till undertecknandet hos notarien.
Medianförsäljningspris
10 714 033 SEK
Objekt till salu
4
Talade språk
Franska
Vår erfarenhet inom fastighetsområdet räknas över 10 år och går, vår specialitet är de grekiska öarna, vårt kontor ligger i Santorini, och innan vårt oberoende arbetade jag med de största fastighetsbolagen från USA och Storbritannien för att uppnå en värdefull erfarenhet, med många kontakter över hela världen, främst i USA och Mellanöstern. Vi är specialiserade på att betjäna våra kunder efter bästa behov och med ovillkorligt stöd under en livstid. Vi har ett team av juridiska konsulter, ingenjörer och agenter över hela världen som vet hur man uppfyller behoven hos våra krävande kunder.
Medianförsäljningspris
7 782 992 SEK
Objekt till salu
5
Talade språk
Engelska, Arabiska, Grekiska
Med de mest innovativa verktygen för förvaltning, kommunikation och marknadsföring ser Crown Real Estate fram emot att följa med dig i dina projekt, hitta nuggets och små hörn av paradiset genom att erbjuda dig en personlig, omfattande och skräddarsydd tjänst för försäljning, förvärv eller uthyrning av din fastighet med strikt respekt för dina intressen.
Medianförsäljningspris
35 746 660 SEK
Objekt till salu
33
Talade språk
Franska, Engelska
Medianförsäljningspris
2 816 978 SEK
Objekt till salu
333
Talade språk
Grekiska