1 817 Fastighetsmäklare i Bourgogne-Franche-Comté

Bläddra och hitta en mäklare.
Välkommen till Princesse Immobilier. I vår byrå är vi särskilt uppmärksamma på att följa dig så nära ditt projekt som möjligt. Vi lyssnar på dina behov och din timing, kommer att föreslå att det som motsvarar din begäran, kommer att engagera våra kollegor i denna forskning, hjälper dig med våra specialiserade partners att strukturera och optimera ditt köp eller försäljning ur juridisk, ekonomisk och skattemässig synvinkel, samt att följa med alla renoverings- / omstruktureringsprojekt. Vår byrå arbetar regelbundet med kunder av olika nationaliteter och kulturer. Vi stöder bostads- och kommersiella projekt (hotell, restauranger, butiker, logistikcenter). Vi älskar vårt jobb.
Medianförsäljningspris
11 921 746 SEK
Objekt till salu
3
Talade språk
Franska, Tyska, Engelska, Spanska, Italienska
Nyligen konverterad till fastigheter bedriver jag denna aktivitet berikad av mina tidigare professionella erfarenheter (dekoration, antikhandel, film ...) i Bourgogne-Morvan-sektorn. Angelägen om att skapa en kvalitetsrelation med varje säljare och köpare är det osannolikt att jag kommer att använda skrupelfria metoder för att uppnå ett enda kommersiellt resultat. Kom och kolla in det själv!
Medianförsäljningspris
941 818 SEK
Objekt till salu
9
Talade språk
Franska, Engelska, Spanska
Ta reda på hur jag kan hjälpa dig att göra din försäljning eller inköpsplaner till verklighet i din sektor. Jag följer med dig från den första uppskattningen av din egendom tills undertecknandet av den autentiska gärningen.
Medianförsäljningspris
7 474 935 SEK
Objekt till salu
16
Talade språk
Franska, Engelska
Abriculteurs är neo-byrån som är engagerad i en exceptionell fastighetstjänst till rätt pris. Oavsett omfattningen av ditt projekt drar du nytta av expertstöd och de senaste digitala innovationerna. I ständig kontakt med dig på Whatsapp säkerställer vi en uppföljning av besök och försäljning i realtid. Vi förenklar de juridiska aspekterna av dina transaktioner. Och för att förbättra din fastighet på mer än 190 partnerfastighetsportaler mobiliserar vi systematiskt de mest säljande verktygen: professionella foton, planer, virtuella turer ... Vid din sida är vi ständigt innovativa för att producera en konkret, viktig tjänst, till rätt pris, som kan ge dig fullständig tillfredsställelse. Varje dag, online och på fältet, mobiliseras vårt team för att förenkla och påskynda framgången för dina projekt. Resultaten finns där. Skyddare. Producenter av fastighetsnöjdhet.
Medianförsäljningspris
4 285 868 SEK
Objekt till salu
2
Talade språk
Franska
Hej Jag erbjuder mina tjänster för att följa med dig i sökandet och förvärvet av din egendom. Vår relation kommer att bygga på förtroende. Till ditt förfogande kommer vi att arbeta i verkligt partnerskap och detta, fram till slutet, den autentiska signaturen. Vi ses snart.
Medianförsäljningspris
1 371 001 SEK
Objekt till salu
11
Talade språk
Franska
Hej Jag är Florens, din fastighetsrådgivare i regionen Val de Saône Bourgogne Jag står till ditt förfogande för alla dina köp- eller försäljningsprojekt och jag följer dig under hela din sökning för att förverkliga din dröm och tillfredsställa dig Tveka inte att kontakta mig
Medianförsäljningspris
3 433 463 SEK
Objekt till salu
15
Talade språk
Franska
Medianförsäljningspris
1 549 827 SEK
Objekt till salu
997
Talade språk
Franska
Jag lärde känna denna sektor och dess särdrag perfekt. Lyssna på dina behov, jag hjälper dig i din sökning efter en ny fastighet. Genom att kalla på mig sparar du tid, relevans och noggrannhet. För detta ställer jag till din tjänst mitt nätverk och min erfarenhet som fastighetsrådgivare i den geografiska omkretsen där du vill bosätta dig. Min roll som fastighetsmäklare i Haut-Jura tillåter mig att följa dig metodiskt, vid varje steg i processen enligt din bekvämlighet. I slutändan kommer du att ha alla element som hjälper dig att genomföra din fastighetstransaktion i perfekt transparens. Å andra sidan ger min status som oberoende fastighetsmäklare dig andra garantier. Först och främst min flexibilitet när det gäller att hantera mina projekt och göra kundmöten. Jag kan därför göra mig lättillgänglig på Haut-Jura och vara vid din sida under alla stadier av ditt fastighetsprojekt. Försäljning eller köp av fastighet på Haut-Jura, jag ger dig gärna råd om alla praktiska aspekter relaterade till ditt projekt.
Medianförsäljningspris
1 430 610 SEK
Objekt till salu
17
Talade språk
Franska, Tyska, Engelska
Oberoende agent, jag ställer till din tjänst min kunskap om South Nièvre-sektorn, min professionalism och min lyhördhet för att genomföra ditt projekt med tillförsikt.
Medianförsäljningspris
1 496 179 SEK
Objekt till salu
22
Talade språk
Franska