Ljus lägenhet med ett sovrum redo att flytta i Fatih Istanbul

Seyyid Ömer Mahallesi
Lägenhet • 2 rum • 1 säng. • 1 bad. • 50 Kvadratmeter • 4th våning • ref.: IST-01551-36538
917 194 SEK
Inflyttningsklar tvårumslägenhet på mellanvåningen i Fatih Istanbul

Lägenheten ligger i stadsdelen Seyyid Omar i stadsdelen Fatih i Istanbul. Fatih-distriktet är ett av de mest trafikerade distrikten i Istanbul. Regionen är värd för ett stort utbud av sjukhus, skolor och kända platser som Grand Bazaar, Spice Bazaar, Topkapipalatset och Sultanahmet-moskén. Fatih-området, som dagligen besöks av många lokala och internationella turister.

Lägenhet till salu i Istanbul, Fatih ligger inom gångavstånd från dagliga bekvämligheter, 250 meter till Istanbuls universitets medicinska fakultet, 300 meter till busstationen, 800 meter till spårvagnshållplatsen, 2 km till Aksaray-torget, 3,4 km till Laleli, 4,3 km till Sultanahmet-moskén, 5,6 km till Taksim, 13 km till 15 juli-bron och 33,5 km till Istanbuls flygplats.

Den rymliga lägenheten ligger på mellanvåningen med en nettoanvändningsyta på 50 kvadratmeter. Lägenheten har ett sovrum, ett vardagsrum, ett separat kök, en balkong och ett badrum. Lägenheten med södra fasaden ligger på fjärde våningen i en byggnad som består av totalt 5 våningar. Varje våning består av en lägenhet. På grund av sina attraktioner är lägenheten lämplig att hyra via Airbnb som erbjuder en hög hyresintäkt.

Inflyttningsklar lägenhet utrustad med ståldörr, duschkabin, keramiskt golv och centralt satellitsystem.


IST-01551

Utrymmen

Rum2
Sovrum1
Badrum1
Balkonger1

Ytor

Boende50 Kvadratmeter
Totalt55 Kvadratmeter
Balkong

Seyyid Ömer Mahallesi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår1997