herrgård 1300 kvm vid havet, i ett av elitområdena i Aten, är Villa inom 28000 kvm. komplott

Lagonisi
Herrgård • 17 rum • 10 säng. • 10 bad. • 1300 Kvadratmeter • En våning • ref.: 1572
396 428 755 SEK

I ett av de mest eftertraktade och exceptionella områdena, nära Aten, ligger denna unika fastighet, på en tomt på 26 hektar, fastigheten ligger på stranden med utsikt över havet. Från huvudentrén färdas du en naturskön 250 meter lång stig genom 300 olivträd som leder till det 1 180 kvadratmeter stora huset. Den är byggd på 3 våningar, 2 bottenvåningar och en våning, efter sluttningen. Huset består av 6 sovrum med eget badrum, inklusive master-sviten på övervåningen med fantastisk utsikt och alla med egen stor balkong. På bottenvåningen finns den mycket välkomnande mottagningshallen som leder till det stora vardagsrummet och matsalen, som slutar i biblioteket. Huvudköket ligger också på denna nivå, liksom det enorma huvudvardagsrummet och matsalen, samt baren, kontoret och gästtoaletten.
På nedre bottenvåningen, som nås via huvudbyggnaden, finns ett helt fristående pensionat, med eget kök, stort biljardrum/vardagsrum och 3 vackra sovrum, alla med eget badrum och dörr som leder till terrassen som har utsikt över havet. På denna våning finns också ett gym/kontor, tvättstuga med säkerhetsdörr, 2 enkelrum med egna badrum och maskinrummet. Det finns också en annan personallägenhet nära terrassen som består av en dubbelsäng, kök och badrum med egen separat ingång.
Det finns en stor terrass med utsikt över utomhuspoolen och den enorma 350 kvadratmeter stora gården. Havsutsikt, trädgård runt huset.
På havsnivå finns en grind som leder direkt till stranden och tavernor och även till en sjö. Det finns också parkering för tre bilar plus ett litet garage,
Det finns ett toppmodernt säkerhetssystem med kameror installerade i hela villan och en generator vid strömavbrott.
Boendet ligger 20 minuter från flygplatsen El. Venizelos, 10 minuter från Attiki Odos och 30 minuter från centrala Aten.

Fotografering är inte tillåten.

Utrymmen

Rum17
Sovrum10
Badrum10

Ytor

Boende1300 Kvadratmeter
Tomt28888 Kvadratmeter
Alarm
Badkar
Fitnesscenter
Grill
Internet
Luftkonditionering
Matsal
Parkering
Pool utomhus
Satellit-tv
Swimmingpool
Tennis
Trädgård
Tvättmaskin
Vinkällare
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong
Garage
Terrass

Lagonisi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Obehindrad utsikt över trädgård
Panorama utsikt över hav
TypHus
SkickUtmärkt skick
LägeExtra lyx
Byggår2000
KonstruktionstypBetong
OmgivningLugn, Landsbygd
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data
IDluxury villa see