Lägenhet för Köp i Vila de Cascais, Portugal

Vila de Cascais
Lägenhet • 6 rum • 6 säng. • 3 bad. • 216 Kvadratmeter • ref.: 126261128-11
18 575 754 SEK

3+3 sovrum duplexlägenhet med havsutsikt, Costa da Guia, Cascais

Duplexlägenheten med 3+3 sovrum med havsutsikt, belägen på Guiakusten i Cascais, erbjuder en unik möjlighet att bo nära havet, i ett privilegierat bostadsområde. Bara 9 minuters promenad från Casa da Guia och cykelvägen som leder till Cascais och Guincho, är denna fastighet idealisk för dem som letar efter bekvämlighet och livskvalitet.

Belägen på 3:e våningen med hiss har denna lägenhet en enorm potential för renovering och anpassning. Stora sällskapsytor, stora balkonger med delvis havsutsikt, garagebox och förråd.

På entréplan ger en rymlig hall tillgång till vardagsrummet med 31m2, en matsal med två balkonger, köket, två sovrum, ett av dem med eget badrum och ett komplett badrum.

På övervåningen, med tillgång via trappor till baksidan av vardagsrummet, finns ett stort vardagsrum, ytterligare två balkonger, två studior som för närvarande används som sovrum och ett komplett badrum. Ännu ett rum som har förvandlats till ett bibliotek.

Guia är ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Cascais för sitt lugn och närhet till havet, stränderna, Guincho och naturligtvis cykelvägen och sport- och fritidsområden.

Gatan är mycket tyst, med exklusiv trafik för boende och gratis parkering.

I närheten finns kvartersbutiker och idrottsanläggningar. Minuter från tillgången till A5 och gångavstånd från centrum av byn.

 

Lägenhet T3+3 duplex med havsutsikt, Costa da Guia, Cascais.

Duplexlägenheten T3+3 med havsutsikt, belägen i Costa da Guia i Cascais, erbjuder en unik möjlighet att bo nära havet i ett privilegierat bostadsområde. Bara 9 minuters promenad från Casa da Guia och cykelvägen som leder till Cascais och Guincho, är denna fastighet idealisk för dem som söker bekvämlighet och livskvalitet.

Belägen på 3:e våningen med hiss har denna lägenhet en enorm potential för renovering och anpassning. Stora sällskapsytor, stora balkonger med delvis havsutsikt, garage och förråd.

På entréplan ger en rymlig hall tillgång till vardagsrummet med 31m2, en matsal med två balkonger, köket, två sovrum, ett av dem med eget badrum, och ett komplett badrum.

På övervåningen, som nås via trappor i slutet av vardagsrummet, finns ett stort vardagsrum, ytterligare två balkonger, två studior som för närvarande används som sovrum och ett komplett badrum. Plus ett rum som har omvandlats till ett bibliotek.

Guia är ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Cascais för sitt lugn och sin närhet till havet, stränderna, Guincho och naturligtvis cykelvägen och sport- och fritidsområdena. Gatan är mycket tyst, med exklusiv trafik för boende och gratis parkering. I närheten finns lokala butiker och idrottsanläggningar. Minuter från tillgång till A5 och gångavstånd till centrum.

RE/MAX ID: 126261128-11

Utrymmen

Rum6
Sovrum6
Badrum3

Ytor

Boende216 Kvadratmeter
Totalt216 Kvadratmeter
Balkong
Garage
Hiss

Vila de Cascais

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Hav
Motorväg
Park
Havsutsikt
TypLägenhet
Byggår1994
Energieffektivitet
E