Hus för Köp i Valbonne, Frankrike

Valbonne
Hus • 5 rum • 4 säng. • 200 Kvadratmeter • ref.: 1513846
30 970 260 SEK
iad Frankrike - Houyem Moeller erbjuder: "Provensalsk bondgård från 1736 som erbjuder den vackraste utsikten över Valbonne, uppvärmd pool och terrass skuggad av hundraåriga olivträd"

Denna provensalska bondgård från en svunnen tid erbjuder en perfekt harmoni mellan dåtid och nutid, belägen i hjärtat av Valbonnes fantastiska landskap. Upptäck en plats där historisk autenticitet blandas med moderna bekvämligheter för att skapa en exceptionell bostad.

Viktiga funktioner:

Kommunicerande kök och matsal: Köket har en öppen spis, en tvättstuga som alla vetter mot terrassen med utsikt över byn och kullarna.

Vardagsrum med en magnifik provensalsk öppen spis och en bokhylla som skapar ett flytande och ljust vardagsrum, perfekt för stunder av gemytlighet.

4 sovrum med eget badrum: Varje sovrum erbjuder fullständig avskildhet med eget badrum och klädkammare, vilket garanterar komfort och bekvämlighet.

Uppvärmd pool: Ta ett dopp i en uppvärmd pool, inbäddad i hjärtat av en lummig trädgård, som erbjuder en perfekt relaxavdelning för att njuta av medelhavsklimatet året runt.

Skuggig terrass: Njut av stunder av gemytlighet på en vacker skuggig terrass, perfekt för måltider utomhus, kvällar med vänner eller helt enkelt för att beundra panoramautsikten över byn Valbonne.

Parkeringsplats: Denna fastighet inkluderar också flera parkeringsplatser, vilket garanterar praktiska och säkra för dina fordon.

Idealiskt läge:
Inbäddat i en orörd miljö och i ett mycket eftertraktat område, erbjuder denna bondgård absolut avskildhet samtidigt som den ligger några steg från bekvämligheterna och charmen i den berömda byn Valbonne. Utforska de pittoreska gränderna, upptäck de livliga provensalska marknaderna och låt dig förföras av den autentiska livsstilen på den franska rivieran.

Tillgångar:
- Uppvärmd pool
- Reversibel luftkonditionering
- Automatisk bevattning
- Automatisk grind
-Carport
-Panoramautsikt
- Absolut lugn
- Utmärkt skick

Möjlighet att förvärva grannfastigheten på 1067m2 till ett oslagbart pris som kan ge dig möjlighet att skapa en förlängning av Mas med en bilaga. Bygglov accepteras, eller lämna fritt val till din fantasi.

Förmedlingsavgifter betalas av säljaren. Energiklassning för denna fastighet: ENERGI klass D index 209 och KLIMAT klass B index 6. Information om de risker som denna fastighet är utsatt för finns på Géorisques webbplats: www.georisques.gouv.fr. Denna fastighetsannons har skrivits under redaktionellt ansvar av Houyem Moeller EI (ID 81014), oberoende fastighetsmäklare (utan holdingfonder), handelsagent för SAS I@D Frankrike registrerad hos RSAC i Grasse under nummer 889916912, innehavare av fastighetskortet på uppdrag av företaget I@D France SAS.

Utrymmen

Rum5
Våningar3
Sovrum4

Ytor

Boende200 Kvadratmeter
Tomt1539 Kvadratmeter
Luftkonditionering
Parkering
Swimmingpool

Valbonne

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Utsikt över kullarna
TypHus
Byggår1800
Energieffektivitet
D
209
Miljöpåverkan (CO₂)
B
6