Lägenhet för Köp i Nice, Frankrike

Nice
Lägenhet • 4 rum • 3 säng. • 82 Kvadratmeter • 5th våning • ref.: 1463116-3
5 798 111 SEK
iad France - Francois De Yrigoyen erbjuder: Beläget några minuter från centrum av Nice, är "Villa Gabriel" en bostad i mänsklig storlek, med endast 15 lägenheter, i bostadsområdet Saint Jean d'Angély.
Denna fantastiska T4, belägen på en hög våning, erbjuder, på mer än 82m2, ett vardagsrum / kök på 23m2 som vetter mot en terrass, 3 vackra sovrum, varav ett har egen terrass och ett badrum och ett duschrum.
Njut av restaurangerna, kaféerna, butikerna och de lokala tjänsterna. Distriktet har också flera anläggningar inom gångavstånd, såsom Blanche de Castille skola-college, Saint-Jean d'Angély universitetsområde, journalisthögskolan, en biograf, ett apotek, fritids- och sportanläggningar samt Vinaigrier Park. Kommunikationer, spårvagnar och större vägar är lättillgängliga på några minuter.
Leverans i början av 2026. Boka nu!

Förmedlingsavgifter betalas av säljaren. Egendom som inte omfattas av DPE. Information om de risker som denna fastighet är utsatt för finns på Géorisques webbplats: www.georisques.gouv.fr. Denna fastighetsannons har skrivits under redaktionellt ansvar av Francois De Yrigoyen EI (ID 50097), oberoende fastighetsmäklare (utan holdingfonder), handelsagent för SAS I@D Frankrike registrerad hos RSAC för ANTIBES under nummer 889668851, innehavare av fastighetskortet på uppdrag av företaget I@D France SAS.

Utrymmen

Rum4
Våningar6
Sovrum3

Ytor

Boende82 Kvadratmeter
Hiss
Terrass

Nice

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2026
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data