Härlig parhus villa

Grand-Saconnex
Terrasshus • 6 rum • 4 säng. • 2 bad. • 168 Kvadratmeter • ref.: M-24-085
21 333 867 SEK
Beläget i den eftertraktade staden Grand-Saconnex, ligger denna förtjusande parhusvilla på en tomt på 350 m2 och erbjuder flera bekvämligheter som säkerligen kommer att tilltala barnfamiljer.

Denna villa sträcker sig över en boyta på 168 m2 och har 6 rum harmoniskt fördelade på tre nivåer:

Bottenvåning: Så fort du kommer in välkomnas du in i en uppvärmd veranda som fungerar som en luftsluss vid entrén, perfekt för att njuta av ljuset oavsett årstid. Entrén leder till ett duschrum med toalett. Köket, både utrustat och funktionellt, vetter mot en ljus matsal. Du kan också njuta av en varm sittgrupp, utsmyckad av en autentisk öppen spis. Från vardagsrummet leder fönster från golv till tak dig till en vacker täckt terrass (elektrisk pergola), som sträcker sig in i en privat trädgård och en uppvärmd pool.

1: a våningen: Trappan leder dig till övervåningen som består av tre bekväma sovrum, vilket garanterar avskildhet och lugn. Ett modernt och utrustat badrum betjänar sovrummen: det är utrustat med en jacuzzi för dina stunder av avkoppling, en dusch och en toalett.

Vind: Vinden avslöjar ett mångsidigt utrymme som kan tillgodose olika behov. Oavsett om du ser det som ett extra sovrum, ett TV-rum, ett gym eller ett kontor, kommer detta utrymme att anpassa sig efter dina önskemål.

Exteriör och gemensamma faciliteter: Villan har en privat pool som lovar stunder av friskhet på sommardagar. Du kan också njuta av en grön park och en tennisbana. En låda och tre parkeringsplatser kompletterar denna fastighet.

Nära till skolor, affärer, internationella organisationer, flygplatsen, kollektivtrafik och tillgång till motorvägen, kombinerar detta hus perfekt charm, funktionalitet och fritid.

Ett tillfälle du inte får missa

Utrymmen

Rum6
Våningar3
Sovrum4
Badrum2
Garage (utomhus)1
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende168 Kvadratmeter
Totalt350 Kvadratmeter
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering
Tennis

Grand-Saconnex

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Grundskola
TypHus
Byggår1984