Lämpliga lägenheter för investering i Gazeferin, Norra Cypern

Nordcypern
Lägenhet • 2 rum • 1 säng. • 1 bad. • 56 Kvadratmeter • ref.: ECN-00432-36083
1 096 082 SEK
Lägenheter mycket nära havet i Gaziverin, Lefki, Norra Cypern

Gazifirin är en by i distriktet Lefki i den turkiska republiken Nordcypern. Det är känt för sin naturliga skönhet och kustlinje. Det har varit värd för olika civilisationer genom hela sin historia och har många kulturarv. Jordbruk och boskapsskötsel utgör grunden för byns ekonomi, men hälsoturismen blir också allt viktigare. Gazifiran är en plats som erbjuder ett fridfullt liv. Ön har den längsta magnifika kustlinjen.

Lägenheter till salu i Lefki, norra Cypern, det finns en marknad, bar, restaurang och kafé på plats. 300 m till hav och strand, 750 m till vårdcentral, 10 km till centrum av Guzelyurt, 16,6 km till Aplich gränsporten, 40 km till centrum av Nicosia, 46,2 km till centrum av Kyrenia, 66,2 km till Ercan International Airport, Larnaca 97,2 km från flygplatsen

Lägenheter med direkt havsutsikt ligger i komplexet med avancerade faciliteter. Inom komplexet finns det många faciliteter som en bar, restaurang, karaokebar, utomhus- och inomhuspool, lekplatser inomhus och utomhus, olika lekplatser, gym, turkiskt bad och terrasscafé.

Småbåtshamnsprojekt och sjukhus utvecklas aktivt i området eftersom lägenheterna ligger inom gångavstånd från alla dina behov under dagen. Lägenheter i utvecklingsregionen är designade med världsberömda högkvalitativa material under byggandet. Varje lägenhet har komforthöjande funktioner som inomhus- och utomhusparkeringsplatser, luftkonditionering, internet- och satellitinfrastruktur och intercom.


ECN-00432

Utrymmen

Rum2
Sovrum1
Badrum1
Balkonger1

Ytor

Boende56 Kvadratmeter
Totalt66 Kvadratmeter
Balkong
Bastu
Luftkonditionering
Swimmingpool
Tennis
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Internet
Parkering
Snabbtelefon

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
TypLägenhet
Byggår2026