Snygga lägenheter Side Golf i Finistrat

Golf Badia
Lägenhet • 4 rum • 3 säng. • 2 bad. • 86 Kvadratmeter • 1st våning • ref.: ALC-00526-22011
3 483 760 SEK
Lägenheter med 3 sovrum i prestigefylld golfresort i Finistrat

Lägenheterna ligger i den charmiga staden Finistrat i Alicante. Området är känt för sina fantastiska landskap, utsökta mat och vackra stränder, vilket gör orten till ett favoritresmål för turister. Staden Finiststraat ligger mellan bergen och havet. Här erbjuds fantastisk utsikt över Medelhavet och Benidorm.

Staden ligger bara 5 kilometer från Benidorm, som kännetecknas av sina lugna stränder och livliga atmosfär. Lägenheter till salu i Finistrat ligger bara 5 minuters bilresa bort och erbjuder enkel tillgång till stormarknader, skolor, sjukhus, butiker och restauranger. Alicantes flygplats är också lättillgänglig, 40 minuters bilresa via motorvägen AP-7.

Lägenheterna ligger i stadsdelen Finistrat i Alicante i ett privat komplex omgivet av en vacker golfbana. De har utsikt över dammarna. Komplexet har parkering, en gemensam pool, trädgårdar och en lekplats. Bostäderna på bottenvåningen har privata trädgårdar, medan enheterna på övervåningen har personliga terrasser. Varje lägenhet har en tvättstuga, ett stort vardagsrum och ett öppet kök i anslutning till matplatsen.

Lägenheterna har 3 sovrum och 2 badrum, och det finns 1 badrum i sovrummet. Lägenheter till salu erbjuder lyxigt boende.


ALC-00526

Utrymmen

Rum4
Sovrum3
Badrum2
Balkonger2

Ytor

Boende86 Kvadratmeter
Totalt166 Kvadratmeter
Balkong
Luftkonditionering
Satellit-tv
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Parkering

Golf Badia

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
TypLägenhet
Byggår2024
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data