Lägenhet för Köp i Bangkok, Thailand

Bangkok
Lägenhet • 4 rum • 2 säng. • 2 bad. • 132 Kvadratmeter • 3th våning • ref.: 920271002-206
15 586 386 SEK
Upplev lyxigt boende i hjärtat av Bangkoks Rajadamri-område

Kliv in i en värld av överflöd och lugn när vi stolt presenterar en utsökt lyxig bostadsrätt med 2 sovrum och 2 badrum till salu i den livliga staden Bangkok. Inbäddat i det prestigefyllda Rajadamri-området, erbjuder detta praktfulla residens en harmonisk blandning av rymlighet, modern elegans och oöverträffad bekvämlighet.

Denna fullt möblerade enhet sträcker sig över generösa 132 kvadratmeter och har en sömlös blandning av komfort och stil. När du kommer in kommer du omedelbart att fängslas av känslan av storhet som kommer från de vidsträckta bostadsutrymmena. Juvelen i kronan är den vidsträckta balkongen, en riktig oas där du kan varva ner samtidigt som du bjuds på hisnande utsikt över den ikoniska Sport Club.  Oavsett om du smuttar på ditt morgonkaffe eller solar dig i kvällsglöden, är denna balkong den perfekta utsiktspunkten för att njuta av naturens skönhet och stadsbilden.

Interiören har omsorgsfullt kurerats för att erbjuda en fristad av sofistikering. Varje detalj, från de noggrant utvalda möblerna till den smakfulla inredningen, talar om elegans och förfining. Det rymliga vardagsrummet inbjuder dig att skapa omhuldade minnen med nära och kära, medan den intilliggande matplatsen sätter scenen för intima sammankomster och härliga festmåltider.
De två sovrummen är utformade för att ge största möjliga komfort och avskildhet. Svep in dig i lyx när du drar dig tillbaka till master-sviten, komplett med eget badrum och gott om garderobsutrymme. Det andra sovrummet erbjuder en mysig tillflyktsort, perfekt för gäster eller familjemedlemmar. Båda sovrummen är prydda med stora fönster som bjuder in naturligt ljus, vilket skapar en atmosfär av lugn

Detta exceptionella erbjudande ger en sällsynt möjlighet att omfamna ett liv i lyx, bekvämlighet och lugn i ett av Bangkoks mest eftertraktade områden. Fördjupa dig i symbolen för raffinerat boende och gör denna anmärkningsvärda lägenhet till din nya adress. Kontakta oss idag för att ge dig ut på en upptäcktsresa och göra denna utsökta bostad till din egen. Din dröm om lyxigt boende väntar.

Utrymmen

Rum4
Sovrum2
Badrum2

Ytor

Boende132 Kvadratmeter
Tomt132 Kvadratmeter
Totalt132 Kvadratmeter
Hiss
Möblerad
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong

Bangkok

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över stad
TypLägenhet
Byggår2014