Lägenhet för Köp i Sierra Nevada, Spanien

Sierra Nevada
Lägenhet • 1 rum • 1 säng. • 1 bad. • 60 Kvadratmeter • ref.: 45599/4365
2 258 581 SEK
Kan du tänka dig att gå direkt från din lägenhet till Maribel-banan? Och sedan åka direkt tillbaka från skiddagen till den uppvärmda poolen?

Vi presenterar en exklusiv lägenhet, vid foten av backarna, i hjärtat av Sierra Nevada, med oslagbara kvaliteter och egenskaper. Beläget i Media-Baja-området, på Maribel Square, bredvid lyxhotellet El Lodge.

Lägenheten består av ett sovrum med drömmande utsikt och inbyggda garderober, ett komplett badrum med en obegränsad omedelbar varmvattenberedare, ett vardagsrum med stora fönster med bäddsoffa, en inbyggd garderob och ett fullt utrustat pentry av högsta kvalitet. Det ligger på hörnet, vilket gör det fullt av ljus och har imponerande utsikt över backarna, Plaza de Pradollano och Granada.

Den har också en parkeringsplats på samma Maribel-torg och ett skåp för att förvara det material som är så irriterande att lämna inne i huset i slutet av din skiddag.

Till allt detta måste vi tillägga att det är en del av den lyxigaste urbaniseringen av orten, inte bara på grund av kvaliteten på dess material utan också för att den har en uppvärmd pool, jacuzzi och turkiskt bad, endast och exklusivt för sina invånare. Tveka inte, ring oss så informerar vi dig utan förpliktelser.

REF45599

Det rekommenderade försäljningspriset inkluderar inte skatter eller lagfartsavgifter. Förmedlingsavgifter tillkommer. **Ytorna som uttrycks på denna sida är beskrivande och ungefärliga till sin natur. Priserna kan ändras utan föregående meddelande.

Utrymmen

Rum1
Sovrum1
Badrum1

Ytor

Boende60 Kvadratmeter
Hiss
Möblerad
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Badkar
Parkering

Sierra Nevada

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Bergsutsikt
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data