Mark för Köp i Puchuncavi, Chile

Puchuncavi
Tomt • -1st våning • ref.: 1028050146-276
1 043 471 SEK
En utmärkt investeringsmöjlighet presenteras i ett urbaniserat land på 800 m2 beläget i den underbara bostadsrätten Costa Quilen, där excellens och komfort smälter samman för att erbjuda en makalös livsstil. Med en design som prioriterar kvalitet och säkerhet erbjuder denna bostadsrätt underjordiska ledningar för el, med nödvändig infrastruktur för att säkerställa en tillförlitlig försörjning. Dessutom finns det möjlighet till dricksvatten och avlopp, vilket garanterar en förstklassig boendemiljö. Observera, elektricitet är aktiverad på marken.

Denna förstklassiga mark ger också tillgång till ett brett utbud av bekvämligheter och fritidsaktiviteter. Gemensamma utrymmen inkluderar tennisbanor av professionell kvalitet, välutrustade grillplatser, ett multifunktionsrum för sociala evenemang och en framtida paddelbana. Vandringslederna erbjuder möjlighet att utforska omgivningens naturliga skönhet, medan den privata nedstigningen till stranden gör att du kan njuta av havet och solen i all sin prakt.

Costa Quilen condominium, som ligger bara 150 km från Santiago, står som en lyxig oas i en högvärdig sektor i V-regionen. Med direkt tillgång till en vacker badvänlig strand erbjuder denna 50 hektar stora resort en unik kombination av landsbygd och strand, perfekt för dem som letar efter en lugn och sofistikerad tillflyktsort bort från stadens liv och rörelse.

Den ungefärliga underhållskostnaden, cirka 120 000 pesos, garanterar bevarandet och skötseln av de gemensamma faciliteterna, vilket säkerställer en oklanderlig miljö för invånarna. Nedsänkt i en naturlig miljö av ojämförlig skönhet är Costa Quilen den perfekta platsen för att njuta av oförglömliga stunder med familj eller vänner, och erbjuder en oöverträffad livsupplevelse där lyx och natur smälter samman harmoniskt.

Parkering

Puchuncavi

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Strand
TypMark
OmgivningLugn