4-rumslägenhet uthyres i Gland

Gland, Rue de la Gare 3c
Lägenhet • 4 rum • 3 säng. • 1 bad. • 125 Kvadratmeter • ref.: P24983
29 800 SEK
För att besöka den här fastigheten, vänligen kontakta oss på 021 324 04 04 från måndag till lördag från 8:00-21:00 eller gör en förfrågan via formuläret som anger ditt telefonnummer.

Noviac Immobilier tar inte ut några förmedlingsavgifter för besök eller för inlämning av din ansökan för någon av våra fastigheter.

Välkommen till denna rymliga och ljusa lägenhet belägen i hjärtat av Gland. Med fyra rum erbjuder denna lägenhet ett bekvämt och funktionellt vardagsrum, perfekt för en familj eller proffs som letar efter en praktisk och vänlig miljö.

Viktiga funktioner:

- Fullt utrustat kök: Laga läckra måltider i ett fullt utrustat kök med alla nödvändiga apparater för din kulinariska komfort.
- Rymligt vardagsrum: Koppla av i ett välkomnande och ljust vardagsrum, perfekt för att underhålla nära och kära eller bara koppla av efter en hektisk dag.
- Tre sovrum: Njut av tre välutrustade sovrum som erbjuder utrymme och avskildhet för varje boende i lägenheten.
- Kontorsområde: Skapa en dedikerad arbetsyta i detta lilla kontorsområde, perfekt för dina arbets- eller studiebehov.
- Stora förvaringsskåp: Håll ditt utrymme organiserat med generösa inbyggda förvaringsskåp, vilket ger gott om utrymme för dina tillhörigheter.
- Balkong: Njut av de milda vindarna och njut av utsikten från den här lägenhetens privata balkong, en perfekt uteplats för att koppla av eller ta en kaffe.

Lokalisering:
Bekvämt beläget i det charmiga området Rue de la Gare, erbjuder denna lägenhet enkel tillgång till kollektivtrafik, lokala butiker, skolor och fritidsområden. Njut av ett pulserande stadsliv samtidigt som du njuter av en lugn boendemiljö.

Tillgänglighet: Tillgänglig nu. Endast ettårskontrakt.

Missa inte denna möjlighet att bo i en bekväm och välbelägen lägenhet i Gland. Kontakta oss idag för att boka ditt besök!

Nettohyra: 2 500 CHF
Avgifter: CHF 250.-
Parkeringsplats: CHF 150.-
Bruttohyra CHF 2'900.-

Kontakt:

Noviac Fastigheter
Telefon : 021 324 04 04 Måndag till lördag från 8:00 - 21:00
www.noviac-immobilier.ch

Utrymmen

Rum4
Sovrum3
Badrum1

Ytor

Boende125 Kvadratmeter
Bekvämligheter extraheras av AI.
Balkong
Parkering

Rue de la Gare 3c, Gland