Lägenhet för Köp i Marbella, Spanien

Marbella
Takvåning • 4 rum • 4 säng. • 3 bad. • 151 Kvadratmeter • ref.: N7977/7515
16 139 507 SEK
NYBYGGT BOSTADSOMRÅDE I SAN PEDRO DE ALCANTARA

Nybyggt bostadsområde med lägenheter med 3 sovrum och takvåningar med 4 sovrum och 2 till 3 badrum, bara 4 minuters promenad från strandpromenaden och 3 minuter från den antika delen av San Pedro de Alcantara, i det nya expanderande området mot Marbella-stranden och nära Puerto Banus.

Bostadskomplexet erbjuder bostäder utformade för att ge maximal komfort för sina invånare, med ett urval av högkvalitativa material från prestigefyllda varumärken och en noggrant övervägd design. De har ett perfekt luftkonditioneringssystem som anpassar sig till temperaturen under de kallare månaderna såväl som de varmare och har optimal ljudisolering mellan bostäderna och utsidan.

Bostäderna är byggda i enlighet med bestämmelserna i den nya tekniska bygglagen (CTE) och ligger i framkant på marknaden med högsta möjliga energieffektivitet.

Området har breda och moderna avenyer med cykelbanor, trädgårdar, kollektivtrafik, allt detta omgivet av restauranger och butiker.

Ett nytt bostadsområde med alla fördelar med en högkvalitativ bostadsmiljö, strategiskt beläget intill Puerto Banus, i Marbella, allt till ett extraordinärt pris.

Beräknat slutdatum fas 1: juni 2025

Utrymmen

Rum4
Sovrum4
Badrum3

Ytor

Boende151 Kvadratmeter
Hiss
Luftkonditionering
Swimmingpool
Terrass

Marbella

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data