Lägenhet för Köp i Marbella, Spanien

Marbella
Takvåning • 3 rum • 3 säng. • 2 bad. • 101 Kvadratmeter • ref.: N7598/7515
5 608 188 SEK
NYBYGGT BOSTADSOMRÅDE VID LA CALA GOLF RESORT, MIJAS

Nybyggt bostadskomplex med lägenheter och takvåningar vid La Cala Golf Resort.

Bostäderna byggs på toppen av kullen med utsikt över Europa Golf Course, i ett fantastiskt läge som ger panoramautsikt över golfbanan och några av dem till havet. Alla fastigheter är syd- eller sydostvända, vilket innebär att de har gott om ljus hela dagen.

Bostadsområdet ligger nära klubbhuset och Hotel [amp;] Spa, där ägarna till fastigheterna på resorten kan dra nytta av de fördelar och rabatter som Privilege Card ger. Perfekt för familjer som letar efter ett fritidshus eller investerare som letar efter en fastighet att hyra ut under sommarsäsongen med en bra avkastning.

Projektet är uppdelat på två oberoende tomter med 105 och 90 lägenheter, integrerade i ett gemensamt arkitektoniskt koncept. De första golflägenheterna ligger nära hotellet, klubbhuset, sportområdet och SPA.

Alla fastigheter har stora terrasser med glasbalkonger så att du kan njuta av den fantastiska utsikten över golfbanan och lägenheterna på bottenvåningen har också privata trädgårdar med utsikt över poolen, resortträdgårdarna och golfbanan som omger utvecklingen.

Fastigheterna har en modern fördelning med konceptet "total living" där allt utrymme utnyttjas, och med ett stort vardagsrum som integrerar terrassen via de stora fönstren.

Bostäderna är fullt utrustade med inbyggda garderober, luftkonditionering, kök med vitvaror, LED-belysningspaket och fullt utrustade badrum med kommod, spegel och duschvägg. Det finns också ett extrapaket tillgängligt för att personifiera ditt hem.

Bostadsområdet är inhägnat och har olika parkeringsalternativ: utomhus och inomhus. Det finns också en vuxenpool, en spädbarnsbassäng och gemensamma trädgårdar med utsikt över dalen.

La Cala Golf Resort. Bara 10 minuters bilresa inåt landet från Medelhavskusten mellan Malaga och Marbella, vid foten av Mijasbergen, med sin typiska spanska vita by Mijas Pueblo.
Lyxhotellet är byggt i andalusisk stil med 3 topprestauranger som omsorgsfullt sköts av toppkocken Daniel García Peinado.
Stort urval av aktiviteter: Fotboll, tennis, squash, fitness, inomhus- och utomhuspooler. La Cala Spa erbjuder ett brett urval av wellnessbehandlingar.

Bara några minuter bort med bil har du den charmiga staden Mijas och dess noggrant bevarade gamla stad med pittoreska smala gator, du kan shoppa i Marbella eller Fuengirola, eller njuta av nattlivet i La Cala de Mijas eller Puerto Banús.

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende101 Kvadratmeter
Hiss
Luftkonditionering
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Parkering
Trädgård

Marbella

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data