Hus för Köp i San Pedro del Pinatar, Spanien

Los Antolinos
Kedjehus • 3 rum • 3 säng. • 2 bad. • 97 Kvadratmeter • ref.: N6868/7515
4 878 310 SEK
NYBYGGDA PARHUS I SAN PEDRO DEL PINATAR

Nybyggnation av 6 villor i San Pedro del Pinatar.

Nybyggda villor med 3 sovrum, 2 badrum, med underbar privat pool, stort solarium på taket, solkyssta terrasser på framsidan, sidan och baksidan samt parkering utanför vägen.

Villorna är utformade på en nivå med högt tak i vardagsrum/kök, varje villa har en terrass runt om/ solzoner på bottenvåningen och ett stort privat solarium på första våningen för att njuta av solsken i timmar, året runt.

3 sovrum (master bedroom en-suite) och separat familjebadrum ... utformad med en modern "eko" stil och öppen planlösning, som består av ett utrustat kök och vardagsrum/matsal, en privat sommar uteplats.

Villorna är utrustade med: privat pool med utomhusdusch, solarium, terrassområden, fullt utrustat kök och badrum med led-spegel, fodrade garderober med lådor, inomhus- och utomhusbelysning installerad luftkonditionering, elektriskt manövrerade fönsterluckor i varje rum.

Utvecklingen ligger i ett bostadsområde i San Pedro del Pinatar, omgiven av tjänster, parker, sportanläggningar, nära flera golfbanor som Roda Golf, Lo Romero och La Serena Golf och bara 5 minuter från de fantastiska stränderna i Medelhavet eller Mar Menor.

Murcia/Corvera flygplats ligger 30 minuter bort och Alicante flygplats ligger en timmes bilresa bort.

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende97 Kvadratmeter
Tomt259 Kvadratmeter
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Luftkonditionering
Parkering

Los Antolinos

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data