Hus för Köp i Marbella, Spanien

Urbanización Artola Alta
Egendom • 3 rum • 3 säng. • 2 bad. • 164 Kvadratmeter • ref.: N7475/7515
13 359 709 SEK
LYXIG URBANISERING I MARBELLA MED HAVSUTSIKT

Innovativt projekt i Marbella, bestående av lägenheter och takvåningar med 1, 3 och 4 sovrum. Spektakulär havsutsikt och golf i frontlinjen. Nära till området Dunas de Artola som leder till den vackra och avskilda 1200 meter långa sandstranden med fin gyllene sand, bredvid marinan.

Inhägnad urbanisation med stora trädgårdsområden och 2 olika poolområden. Lägenheter skapade med villornas själ. Utrymmet kommer att vara huvudpersonen i ditt nya hem och översvämma varje hörn med Medelhavsljus. Tack vare de stora fönstren som är i linje med golvet smälter interiören samman med terrasserna för att skapa en känsla av kontinuitet mellan de öppna rummen och den stora terrassen som vetter mot havet och bergen. Om du alltid har drömt om att vakna upp till havet, har du nu möjlighet att uppnå dina drömmar.

Marbella anses vara huvudstaden i västra Costa del Sol. Badad av havet och skyddad av bergen, med fantastiska och omfattande stränder med lugnt vatten längs 27 km kust, naturattraktioner, marinor, 21 golfbanor och ett brett gastronomiskt utbud, från de typiska "chiringuitos" strandbarer och tapasbarer, till de mest lyxiga Michelin-stjärniga restauranger. Allt detta, i kombination med mikroklimatet med 320 soldagar per år, gör Marbella till en av de mest eftertraktade destinationerna i Spanien att bo på.

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende164 Kvadratmeter
Tomt19 Kvadratmeter
Hiss
Luftkonditionering
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Trädgård

Marbella

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över berg
Panorama utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data