Lägenhet för Köp i Marbella, Spanien

Marbella
Takvåning • 3 rum • 3 säng. • 2 bad. • 122 Kvadratmeter • ref.: N7523/7515
11 525 750 SEK
Innovativa och eleganta bostäder med 2 och 3 sovrum med stora fönster och stora terrasser för att njuta av fantastisk havsutsikt. Lägenheter på bottenvåningen med trädgård och privat pool, och takvåningar med solarium med möjlighet att integrera en pool.

Bostadskomplex med magnifika fritids- och hälsotjänster: 3 gemensamma pooler, poolbar, spa med inomhuspool, bastu, turkiskt bad, två fullt utrustade gym, två sociala klubbar med coworking-utrymme och magnifika anlagda områden.

Beläget i en vacker naturlig enklav inom Altos de los Monteros, en liten oas omgiven av natur, där du kan koppla bort och njuta av alla aktiviteter som miljön erbjuder. Bara 5 minuter från Marbella och dess historiska centrum, Los Monteros-stranden, golfbanan Río Real och köpcentret La Cañada.

Utmärkta kommunikationer med motorvägen och flygplatserna i Malaga och Gibraltar. Omgiven av de bästa golfbanorna, marinorna, stränderna och ett brett gastronomiskt utbud, från de typiska "chiringuitos" och tapasbarerna på stranden till de lyxigaste restaurangerna med Michelinstjärnor. Stränderna, städerna och golfbanorna på Costa del Sol är de enda på hela Medelhavskusten där man kan njuta av mer än 320 soldagar per år och en genomsnittlig årstemperatur på 20º Celsius. Ett paradis med utsikt över havet som erbjuder mycket mer än sol och sand, och där du kan njuta av den sanna Medelhavslivsstilen.

Utrymmen

Rum3
Sovrum3
Badrum2

Ytor

Boende122 Kvadratmeter
Hiss
Luftkonditionering
Swimmingpool
Terrass
Bekvämligheter extraheras av AI.
Fitnesscenter
Trädgård

Marbella

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Vyer och orientering extraheras av AI.
Panorama utsikt över hav
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data