MAGNIFIK MODERN VILLA MED PANORAMAUTSIKT, LA QUINTA BENAHAVIS

Benahavís
Villa • 6 rum • 5 säng. • 7 bad. • 744 Kvadratmeter • ref.: DRUciel
68 890 098 SEK
Denna sublima villa med 5 sovrum i Marbella-området erbjuds till salu i den exklusiva La Quinta Golf Resort. Med sitt prestigefyllda läge, fantastiska panoramautsikt, utsökt modern design och lyxiga bekvämligheter kommer det att ge dig en anmärkningsvärd boendeupplevelse. Inbäddat i ett unikt ekosystem på Costa del Sol, ligger det lugna och vackra bostadsområdet runt La Quinta Golf & Country Club, bara 10 minuter från Medelhavet. Känd som Marbella-distriktet eller en del av Nueva Andalucia, tillhör det faktiskt kommunen Benahavis.

Du kommer att ha tillgång till ett fantastiskt utbud av fritidsanläggningar, 27-håls golfbanan, Golf Academy, restauranger, barer och kaféer, SPA, gym etc. Klubbhuset i La Quinta Golf med en gourmetrestaurang och en panoramaterrass är områdets sociala mittpunkt. Intill golfbanan ligger 5-stjärniga Westin La Quinta Golf Resort & Spa bland de 5 bästa i regionen. Alla bekvämligheter i Nueva Andalucia, Puerto Banus, San Pedro och Marbellas centrum ligger bara en kort bilresa bort.

Denna 744 m² stora villa med 102 m² terrasser ligger på en tomt på 1 574 m². Här finns en otrolig utsikt över Medelhavet, det legendariska berget La Concha och de gröna golfbanorna. Den fantastiska fastigheten består av 5 sovrum med eget badrum med havsutsikt, 7 badrum och 2 gästtoaletter. Du kommer att njuta av de lyxiga bekvämligheterna, som inkluderar ett solarium med jacuzzi, uppvärmda saltvattenpooler inomhus och utomhus, bastu, turkiskt bad, vinkällare, gym och mycket mer.

Den översta våningen (4:e) inbjuder dig att njuta av utsikten över havet, bergen och golfbanan från solariet med jacuzzi. 3:e våningen har en underbar terrass med utekök och grill, uppvärmd saltvattenpool och samma hisnande utsikt som från solariet. Vardagsrummet och matplatsen utstrålar lyx och komfort och är anslutna till ett öppet kök fullt utrustat med Miele-apparater. Detta område har direkt tillgång till terrassen och utomhuspoolen. Master-sviten har en etanolkamin, ett lyxigt badrum, en klädkammare och en terrass där du kan njuta av ditt morgonkaffe och njuta av den hänförande utsikten. På 2: a våningen finns ett tekniskt rum och 2 gästsviter med tillgång till terrassen. Ytterligare 2 gästrum med eget badrum och terrass finns på 1: a våningen. Bottenvåningen erbjuder allt du behöver för att ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande, inklusive ett SPA-område, uppvärmd inomhuspool, bastu, turkiskt bad, gym, massagerum och vinkällare. Garaget har plats för 2 bilar. En hiss förbinder alla nivåer i huset.

Utrymmen

Rum6
Våningar4
Sovrum5
Badrum7
Parkeringsplatser (utomhus)1

Ytor

Boende744 Kvadratmeter
Totalt1574 Kvadratmeter
Hiss
Swimmingpool
Bekvämligheter extraheras av AI.
Bastu
Fitnesscenter
Grill
Parkering
Terrass
Vinkällare

Benahavís

Agenten har inte angett den exakta adressen för den här fastigheten. Du kan begära den här.
Bergsutsikt
Havsutsikt
EnergieffektivitetIngen data
Miljöpåverkan (CO₂)Ingen data